TREWgrip: draagbaar iPhone-toetsenbord voor al je vingers

De TREWGrip is een handzaam iPhone-toetsenbord dat je met tien vingers tegelijkertijd kunt bedienen. Hiermee typ je sneller.

TREWGripiPhone-bezitters die met de snelheid van een fysiek toetsenbord willen tikken kunnen grijpen naar een Bluetooth-toetsenbord of zelfs een toetsenbord-case, maar als het aan de makers van de TREWGrip ligt komt hun nieuwe accessoire ook op de lijst van mogelijkheden voor een hoop mobiele gebruikers te staan. Dit bijzondere handvat voor je iPhone of iPad mini heeft twee keer een set knoppen op de achterkant, die je met in totaal acht vingers kunt bedienen om te typen. Op de voorkant van de TREWGrip zitten ook spatiebalken en backspace-knoppen op de positie van je duimen. Hiermee kun je volgens de makers net zo snel tikken als op een gewoon toetsenbord, maar dan terwijl je de iPhone ook vasthoudt.

TREWGrip iPhone 5In het midden zit een bevestigingssysteem voor je iPhone dat functioneert als een grote zuignap, waarop smartphones van verschillende grootten passen. Zelfs tablets kunnen in het middenstuk worden gestoken, zolang ze maar niet groter zijn dan de iPad mini. De gebruikte smartphone of tablet moet uiteraard wel Bluetooth-toetsenborden ondersteunen.

De TREWGrip belooft een efficiënte typmethode voor je iPhone te worden, mits je bereid bent om met zo’n groot, log apparaat om je iPhone heen te zitten. Op het moment is het nog wel een vrij duur alternatief op gewone Bluetooth-toetsenborden: op Kickstarter moet je namelijk 269 dollar doneren om in aanmerking te komen voor het apparaat. Bovendien wordt hij pas in februari 2014 naar donateurs toegestuurd, mits het project slaagt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 21:00
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.