Reacties voor: Torrents beheren vanaf je iPhone met uRemote (jailbreak)

Eerder schreven we al eens over uTorrent; een grafische interface voor de iPhone voor gebruik met de populaire BitTorrent client µTorrent. Daar is nu een nieuwe en volwaardige concurrent bijgekomen: uRemote.
Paul Pols -

Reacties: 23 reacties

  1. Geweldige app als ik het zo zie.
    Meteen even kijken of het werkt.

  2. krijg het appje niet werkend 🙁
    ip-adres is juist, poort staat open in router en firewall, user en pw zijn juist, heb pc en iPhone geboot, met en zonder alternatieve poort geprobeerd, en dit alles zowel op 3g als wifi. zonde 🙁

  3. Nu zo eentje voor Vuze.

  4. @anna:
    Portfowarding ook ingesteld naar het IP adres van de betreffende client?
    Web gui aangezet volgends de handleiding?
    Juiste port gebruikt welke je daar hebt ingevuld?

    Eigenlijk staat alles hierboven al beschreven.
    Het werkt perfect.
    Zet anders je firewall tijdelijk uit.

  5. Erg leuk zo’n tool, maar het gebruik van Torrents neemt nu al aanzienlijk af qua gebruikers met als die rechtzaken. Ik zie daarom deze tool, en zowel het gebruik van torrents, als een aflopende zaak.

  6. @Neowam: Inderdaad, torrents zijn al lang achterhaald.
    Usenet is the way to go.

  7. Werkt het ook met het programma bittorrent. ziet er hetzelfde uit enzo als utorrent maar alleen een andere naam en ander icoon

  8. Ziet er handig uit. Ik gebruik echter mynzb kan ik ook via de iPhone mijn nieuwgroepen beheren en naar Sabnzbn zetten.

  9. Ik zocht eigenlijk een app waar je gewoon torrents mee kan downloaden. Als je dan een trage seed hebt kan je hem snachts lekker laten downloaden zonder dat je pc de hele nacht staat te ratelen

  10. Zeer mooie applicatie (+1 voor het zoeken naar een legale torrent :P)

  11. @Nick: Moet je even Torrentula installeren uit Cydia.

  12. Heeft iemand een idee hoe ik met MYnzb in kan loggen via een andere ip dan mijn lokale? Ik zit namelijk achter een Time Capsule en die geeft mijn computer een 10.0.1.2 ip en niet een externe. Ik weet niet hoe ik die port kan forwarden.

  13. Ja leuke app, maar nu nog even een update voor de mac-versie van uTorrent zodat ik ook WebUI kan gebruiken 🙁

  14. Werkt fijn! Gebruik ‘m overdag om PC thuis te besturen 😀

  15. werkt dit ook met een apple computer?

  16. @Felix: lol usenet is al eeuwen oud (bij wijze van) en meer een voorloper van torrents, het probleem is alleen dat het niet echt is voorbereid op het delen van bestanden :), niet dat het niet kan natuurlijk.

    On-topic, wel een leuke app natuurlijk, ff kijken of het een beetje werkt, vooralsnog gebruikte ik hier logmein voor 🙂

  17. Waarom zegt iedereen dat dit uTorrent heet. Het zou mTorrent moeten zijn. Die zogenaamde u is een griekse letter μ. Oftewel de mu.

  18. Werkt perfect, had ‘m gisteren al bij nieuwe programma’s zien staan. Je kan er inderdaad alles mee: aanzetten, status checken, nieuwe torrents toevoegen, oude verwijderen etc! Topding!

  19. Origineel geplaatst door iBoss
    Nu zo eentje voor Vuze.

    Met Vuze kan je niet eens normaal downloaden dus heb je ook geen programma nodig.
    Nee maar serieus uTorrent is echt veel beter, en vooral sneller.

  20. Origineel geplaatst door Jason
    Waarom zegt iedereen dat dit uTorrent heet. Het zou mTorrent moeten zijn. Die zogenaamde u is een griekse letter μ. Oftewel de mu.

    No shit SHERLOCK!
    Heb je het nu tegen ons? Ik schrijf niet fonetisch namelijk.
    Heb je het tegen je vrienden? Leg het hen lekker uit…

    OT: ik gebruik gewoon remote desktop voor iphone app (gratis, no jailbreak) voor beheer torrents.

  21. Wow! MyNZB was nieuw voor mij.
    Thanks!

  22. Ik gebruik al Transmission om torrents van afstand te managen op m’n iPhone. Werkt perfect en geen jailbreak nodig! 🙂

  23. Om toch maar even uitsluitsel te geven over de discussie over uTorrent en muTorrent waar het gaat om µTorrent: de letter komt oorspronkelijk uit het oud Grieks maar wordt ook in de wetenschap gebruikt als notatie voor ‘micro’.

    Omdat de makers met µTorrent hebben geprobeerd een client neer te zetten die zo weinig mogelijk geheugen gebruikt is het waarschijnlijk dat de µ inderdaad gezien moet worden als micro en niet als mu.

    Aangezien µ niet hoort tot de karakters die zijn toegestaan voor een domeinnaam, moest er een andere domeinnaam aan het programma verbonden worden en dat is uTorrent.com geworden. Dit past in de lijn waarbinnen i (as in Phone) en u/you (as in Tube) gebruikt worden in een merknaam.

    Vandaar dus: uTorrent.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.