Reacties voor: TomTom MySports is iPhone-app voor GPS-horloge

TomTom MySports voor de iPhone is de app die toebehoort aan het TomTom GPS-sporthorloge. De applicatie is vooral overzichtelijk.
Lees het complete artikel → TomTom MySports is iPhone-app voor GPS-horloge
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hmm ik krijg de indruk dat je goedkoper uit bent met een Pebble + RunKeeper. En met een Pebble kan je ook veel meer!

    Al kan natuurlijk de kracht van die TomTom MySports zijn dat het juist maar één ding kan zodat dat ene ding feilloos werkt.

  2. Kracht van dit soort horloges. is dat je tijdens het lopen geen telefoon bij je hoeft te hebben. Veel lopers willen zo licht mogelijk lopen, en hebben geen behoefte aan muziek.

    Runkeeper is een mooie app, maar het bij je dragen van een telefoon is toch funest.

    EDIT: Dit in reactie op Tom 🙂

  3. Zou nog mooier zijn als je de tomtom navigatie kan zenden naar dit horloge. Handig voor op vakantie of in onbekende steden.

  4. Er zijn horloges met meer functies maar die zijn vaak groot en zwaar en moeilijker te bedienen. Voordeel van het tomtom horloge vind ik dat ik hem bijna niet voel zitten en met 1 knop simpel bedien. Ook de functie om mijn eigen record te verbeteren werkt motiverend. Ik vind hem ook best mooi, maar dat is smaak. De Adidas vind ik nog iets mooier qua uiterlijk, maar ook duurder.

  5. Grappig is dat Garmin deze functies al jaren geleden in zijn GPSsen, oa de forerunner serie, had zitten.
    Het is leuk om hun mogelijkheden met die van Timtim te vergelijken.

  6. Ik heb een jaar of 2 de Garmin Forerunner GPS, die binnen een straal v 3 mtr zelf contact zoekt met m’n Mac. Een geweldig ding. Een vriend heeft die TT, ziet er ook leuk uit, met grote letter en cijfers. Hij is er reuze tevreden over. Maar omdat TT overal geld voor vraagt na de aanschaf v dat merk, blijft ik lekker bij m’n Garmin.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.