Tomeates Time Management

Met Tomates voor Mac weet je waar de tijd is gebleven

Tomates zorgt voor tijdmanagement op je Mac. De app is snel te bereiken via een widget, maakt mooie rapportages en laat je productiever werken.

Tomates is een app waarmee je makkelijker je tijd kunt plannen op de Mac. Met deze app geef je aan welke taak je uitvoert, zodat je achteraf kunt zien of je niet te veel hebt zitten netflixen of doelloos rondbladeren.


Tomeates Time Management

Tomates voor je tijdmanagement

Fans van de Pomodoro-techniek hebben vast al door dat Tomates met makkelijke tijdblokken werkt. Standaard werk je bij deze techniek 25 minuten geconcentreerd aan één taak, waarna je weer even 5 minuten pauze neemt. Na een paar sessies volgt een wat langere pauze. Met Tomates Time Manager kun je op deze manier werken en krijg je ook nog eens gedetailleerde rapportages. Via het Vandaag-tabblad heb je snel toegang tot de app, zodat je aan de tijdregistratie zelf zo weinig mogelijk tijd nodig hebt.

Mooie rapportages
Wat Tomates anders maakt dan andere timers voor de Mac is het mooie uiterlijk en de ondersteuning voor de Touch Bar. Ook kun je vrij veel dingen zelf instellen, dus je zit niet vast aan sessies van 25 minuten. Verder kan de app makkelijk bijhouden hoeveel sessies je per taak hebt uitgevoerd en klinkt er een aanpasbaar alarmgeluidje als het weer tijd is voor een pauze. Tomates is flexibel in de naamgeving van de taken.

Omdat de app al wat langer bestaat (versie 4.0 is net verschenen), is het een volwassen app, die in de loop van de tijd steeds meer is verbeterd. Je krijgt awards als je bepaalde doelen hebt gehaald, krijgt betere rapportages dan voorheen en de mogelijkheid om je rapportage op te slaan als een mooi vormgegeven PDF of uit te printen. Voor het geval je verantwoording moet afleggen aan iemand anders.

Tomates is te vinden in de Mac App Store voor een niet-te-overdreven prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2017, 14:15
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen pomodoro, projectmanagement, takenlijst, tijdmanagement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.