Apple TV 4 met televisiescherm.

TestFlight voor ontwikkelaars ondersteunt nu tvOS-apps

TestFlight biedt nu ondersteuning voor tvOS. Hiermee kunnen ontwikkelaars alvast beta-apps voor Apple TV delen met collega's.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV 4 met televisiescherm.De TestFlight-app biedt nu ook ondersteuning voor tvOS-apps. Hiermee kunnen ontwikkelaars makkelijker hun apps voor de Apple TV 4 delen met testers. Op het moment worden alleen interne tests met TestFlight ondersteund.

TestFlight en tvOS

De Apple TV 4 is nog niet verkrijgbaar, maar talloze ontwikkelaars hebben een vroeg testmodel bemachtigd via Apple. Via een loting werd bepaald welke ontwikkelaars een nieuwe Apple TV 4 mochten kopen voor slechts 1 dollar. Op deze Apple TV’s is het al mogelijk om apps te testen, maar met TestFlight is het delen van testversies makkelijker geworden.

TestFlight ondersteunt alleen interne tests voor tvOS-apps, waardoor beta-apps slechts met een kleine groep gebruikers gedeeld kunnen worden. De functionaliteit is bedoeld voor ontwikkelaars die een app met hun naaste collega’s willen delen. Grootschalige tests zijn daarom nog niet mogelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2015, 20:41
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, testflight, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.