Hipstamatic 300

Hipstamatic tijdelijk gratis en helemaal klaar voor iPhone 6s

Hipstamatic is aangepast voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, waardoor je nu met 3D Touch allerlei nieuwe functies kunt gebruiken. Ook is de app voor korte tijd gratis te downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Hipstamatic 300
De camera-app Hipstamatic waar je allerlei soorten foto’s met diverse filters mee kunt maken, heeft een grote update gehad die vooral voor iPhone 6s en iPhone 6s Plus-eigenaren interessant is. Daarnaast is de app nu ook gratis voor een beperkte tijd, dus als je als (toekomstige) iPhone 6s of iPhone 6s Plus-bezitter benieuwd bent naar de nieuwe functies moet je er snel bij zijn.

Update: de app heeft momenteel nogal last van crashproblemen, dus grijp je kans om de app nu gratis te downloaden, maar probeer ‘m pas als de problemen zijn verholpen.

Hipstamatic nu gratis

Met versie 300 biedt Hipstamatic nu ondersteuning voor de 3D Touch-functie van de nieuwste iPhones. Door hard op het icoontje te drukken, creëer je een shortcut naar diverse functies binnen de app. Ook de gerelateerde functie Peek en Pop werkt dankzij de update. Door zachtjes te drukken op een thumbnail, werp je een blik op een foto. Door harder te drukken schakelt de app meteen over naar de bewerkingsopties. Ook de nieuwe 12-megapixelcamera van de nieuwe iPhones werkt nu beter met deze camera-app.

Hipstamatic is vernieuwd.

Andere kleine verbeteringen
Een nieuwe functie in de app is de zogenaamde ProMode. In deze stand kun je zelf allerlei instellingen aanpassen, zoals witbalans, belichting, sluitertijd en de scherpstelling. Bovendien kun je nu de beeldverhouding van je foto’s naar hartelust aanpassen, waardoor je niet alleen vierkante maar ook rechthoekige foto’s kunt maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2015, 20:35
Categorie Apps
Onderwerpen camera, hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.