Telegram voor iPhone en iPad: alles wat je wilt weten

Telegram voegt mentions en hashtags toe

Telegram's groepsgesprekken zijn nu een stuk overzichtelijker: met mentions, in-line reacties en hashtags moet duidelijker worden waar je het precies over hebt.

Telegram voor iPhone en iPad: alles wat je wilt wetenChatapp Telegram Messenger heeft in zijn laatste update groepsgesprekken een stuk overzichtelijker gemaakt, met de introductie van mentions en hashtags. Het is hierdoor makkelijker om een specifieke gebruiker in een groep aan te spreken en om eerdere berichten over een bepaald onderwerp terug te vinden.

De update zorgt ervoor dat je ook op specifieke berichten van gebruikers kunt reageren. De kans op verwarring is hierdoor een stuk kleiner: iedereen kan zien waar je op reageert, zelfs als er meerdere onderwerpen tegelijk worden besproken. Je reageert op een bericht door de chatballon ingedrukt te houden en te tappen op Reply.

Telegram reacties 1Telegram reacties 2

Met de nieuwe functies heeft Telegram een streepje voor op WhatsApp, waarin nog geen in-line reacties worden ondersteund. Het lijkt er echter op dat Telegram vooral inspiratie heeft gevonden bij Twitter en de zakelijke chatapplicatie Slack. Zo hebben de nieuwe mentions ook effect op pushberichten. Zo ontvang je nu bijvoorbeeld pushberichten als je bij naam wordt genoemd in een chat – zelfs als je de berichten voor de betreffende chat uit had staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2015, 16:57
Categorie Apps
Onderwerp telegram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.