T-Mobile 4G Max

T-Mobile verhoogt internetsnelheid van aantal abonnementen

T-Mobile biedt hogere snelheden voor abonnees met een Stel Samen- en Helder-abonnement. Soms wordt de snelheid zelfs tot 120Mbps verhoogd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile 4G MaxT-Mobile heeft de maximumsnelheid voor de Stel Samen- en Helder-abonnementen verhoogd met de introductie van 4G Max. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend. De provider biedt nu een internetsnelheid van minimaal 50Mbps. Bij de dure abonnementen loopt de snelheid op tot 120Mbps.

Stel Samen-abonnees met een bundel van 250MB of 500MB hebben nu een maximum downloadsnelheid van 50Mbps en een uploadsnelheid van 25Mbps. Hiervoor hadden ze een download- en uploadsnelheid van 15Mbps en 3Mbps. Zakelijke abonnees met een Helder-abonnement krijgen deze snelheid als ze geen databundel hebben. Hogere bundels hebben een download- en uploadsnelheid van 100Mbps en 50Mbps. Bij databundels van 5GB wordt de downloadsnelheid verhoogd naar 120Mbps.

De snelheid is goed nieuws voor abonnees met de betreffende abonnementen, maar voorzichtigheid is wel op zijn plaats. Met een hogere snelheid kun je sneller door je bundel heengaan, bijvoorbeeld omdat webpagina’s sneller laden en je daardoor meer bezoekt.

T-Mobile biedt de hogere snelheden aan via de 1800MHz-frequentie. Deze 4G-frequentie wordt ondersteund door alle iPhones vanaf de iPhone 5. T-Mobile is de enige provider in Nederland die 4G landelijk aanbiedt op 1800MHz, de enige 4G-frequentie in Nederland die de iPhone 5 ondersteunt. Andere operators gebruiken deze frequentie in drukke gebieden. Volgens T-Mobile is er echter een iPhone 6 of iPhone 6 Plus vereist om snelheden hoger dan 75Mbps te behalen.

Meer informatie: T-Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2014, 11:07
Categorie Providers
Onderwerpen 4g, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.