T-Mobile maakt prijzen iPad 4 (iPad Retina) met abonnement bekend

T-Mobile heeft prijzen van de iPad Retina met abonnement bekendgemaakt. De vierde generatie iPad met Wi-Fi en 3G/4G-functie is vanaf €179,95 verkrijgbaar bij een internetabonnement.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad retina displayT-Mobile is vandaag begonnen met de verkoop van de iPad 4 (iPad Retina) met abonnement. De iPads van de vierde generatie die T-Mobile aanbiedt kunnen internetten via het 3G-netwerk van de provider en in de toekomst mogelijk ook via het 4G-netwerk. Omdat je er een internetabonnement bij afsluit is de aanschafprijs veel lager dan normaal. Dit zijn de toestelprijzen:

Alle tablets zijn in zwart en wit verkrijgbaar via de iPad-pagina van T-Mobile. Daar vind je ook een overzicht van de abonnementen. Alle iPads zijn per direct te bestellen.

De prijzen gelden bij een tweejarig Internet Extra-abonnement (2,5GB) of Internet Maximaal-abonnement (15GB) voor tablets. Die kosten respectievelijk €19,06 en €30,50 per maand gedurende de eerste drie maanden. Daarna betaal je €38,13 en €61,01 per maand. Eventueel kun je er extra voordeelbundels zoals Internet Europa bij afsluiten. Wie een goedkoper abonnement zoekt, kan ook kiezen voor Internet Standaard van €12,71 per maand voor 500MB dataverkeer, maar dan betaal je wel iets meer voor de tablet.

De snelheid van de databundels is afhankelijk van de gekozen bundel:

T-Mobile verkoopt alleen de ‘Cellular’-versie van de iPad 4 (iPad Retina) en niet de Wi-Fi only-versie, die je tegenwoordig in ruime mate bij allerlei winkels kunt kopen. Vandaag krijg je nog eens extra korting op de Wi-Fi only-versie via allerlei Black Friday-deals. Bij winkels als Apple Store (Nederland, België) en iCentre betaal je €458 voor de goedkoopste iPad 4 (normaal €499).

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 13:53
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, ipad, ipad 4, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.