Will.i.am wil van iPhone een 14-megapixelcamera maken

Artiest Will.i.am wil accessoires uitbrengen waarmee je van de iPhone een 14-megapixelcamera maakt. Er komen nog meer accessoires onder het merk

will i amMuzikant Will.i.am is van plan om een accessoire uit te brengen, waarmee de 8-megapixelcamera van de iPhone wordt opgeblazen tot een 14-megapixel supercamera. Het accessoire werkt samen met een app, die de helderheid en scherpte van iPhone-foto’s sterk belooft te verbeteren. Will.i.am is behalve muzikant ook ondernemer en gek op technologie. Zijn nieuwste productenlijn met de naam i.am+ wordt volgende week in Londen gepresenteerd.

Dan zullen ook de prijzen onthuld worden. Het eerste accessoire is een houder voor de iPhone die Will.i.am afgelopen oktober tijdens een evenement in oktober al even demonstreerde. Je stopt de iPhone in een soort hoes, die een betere sensor en flitser bevat dan die in de iPhone zelf.Kopers van de will.i.am-accessoires krijgen een online profiel op het domein van de artiest, bijvoorbeeld will.i.am/jeroen (dit werkt nog niet).

De muzikant kwam op het idee tijdens een fotoshoot in Londen in 2008. Hij hing wat rond na het maken van de foto’s en zag dat één van de modellen een foto maakte met haar iPhone. Will.i.am pakte vervolgens de iPhone, hield er een lens van de fotograaf tegenaan en stelde zich voor hoe dat zou gaan werken. “Ik ga het doen!”, besloot hij op dat moment. Apple zag het blijkbaar ook zitten, want zij certificeerden de hardware en keurden de bijbehorende app goed.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2012, 16:57
Categorie Accessoires
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.