Reacties voor: T-Mobile maakt officiële prijzen iPhone 4 bekend – voorverkoop start

T-Mobile heeft vandaag de prijzen bekendgemaakt van de iPhone 4. De prijzen komen overeen met de prijzen die gisteren al waren gelekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 677 reacties

  1. Als ik dus op 30juli voor de winkel ga zitten zoals 2 jaar geleden, kan ik er dus geen meekrijgen omdat er die ene lijst gehanteerd wordt?

  2. Arrogante T-Mobile prijzen! Laat ze eerst maar eens de netwerkproblemen oplossen.

  3. Dus Belcompany had het toch goed. Blijf de prijzen jammer vinden.

  4. Fikse prijsverhoging. Ik heb nog een jaar m’n abo, helaas.

  5. Zojuist verlengd via phonehouse.nl! Ben benieuwd wanneer ik de telefoon kan verwachten..

  6. Ppfffffff, levertijd is sowieso 6-8 weken erg jammer dit!:<
    En er is gewoon niet doorheen te komen.
    Krijg je iemand aan de lijn via een omweg word je weer in een wachtrij geflikkerd, en dan na een paar minuten we bellen uw terug….
    Als ik daarop moet wachten heb ik de iphone zeker pas volgend jaar….

  7. WAT!? ik heb me ingelogd op mijn t-mobile en nu wil ik pre orderen zegt ie ‘De ingevoerde inloggegevens geven geen toegang tot deze pagina’

  8. Ik kan er niet eens doorheen komen en de beloofde website is nooit online gekomen. Echt een mega bende daar.

  9. De site van T-mobile meldt momenteel;
    Vanmorgen om 8 uur is de voorinschrijving voor de iPhone 4 speciaal voor onze eigen klanten begonnen. Wegens overweldigende belangstelling adviseren wij om telefonisch te bestellen.

    Bel je telefonisch sta je tien minuten in de wacht om dan te horen dat er wegens enorme drukte geen tijd is om jou te helpen. Je moet je nummer achterlaten en dan bellen ze later vandaag terug!
    Lekker geregeld allemaal weer, hoe moeilijk kan het zijn om voldoende aantal mensen in te zetten? Het is toch niet de eerste keer dat er zo’n hype is rond een toestel, ik dacht dat ze er wel van geleerd hadden, maar niet dus!

  10. Zojuist na 40 minuten in de wacht eindelijk een aardige medewerkster gesproken. Ik heb een witte 32GB met 1-jarig abo besteld. Levertijd 6-8 weken. Koerier komt tegen die tijd op afspraak de iphone afleveren. Je kunt pinnen aan de deur. Wat zullen dit lange weken worden.

  11. Is het onverstandig om op dit moment een ZGAN iPhone 3Gs (16gb) te kopen voor € 380?

  12. Klantenservice (1200) gooit me steeds na 5 minuten wachttijd eruit.
    Nieuwe telefoonnummer (08008104) geeft al helemaal geen verbinding…
    en in de shop kan ik hem niet vinden 🙁

  13. Krijgen we hier ook zo’n leuk aanbod dat je 6 maanden van te voren mag verlengen zoals bij AT&T in amerika?

  14. Kvind de prijzen HEEL raar (en ook jammer).

    Maar ja, als je melkkoe hebt….ga je hem natuurlijk ook helemaal droogmelken…!!!
    Daarna heb je geen koe meer over om te melken….

  15. Origineel geplaatst door maranello
    Zojuist na 40 minuten in de wacht eindelijk een aardige medewerkster gesproken. Ik heb een witte 32GB met 1-jarig abo besteld. Levertijd 6-8 weken. Koerier komt tegen die tijd op afspraak de iphone afleveren. Je kunt pinnen aan de deur. Wat zullen dit lange weken worden.

    Sta je in de wacht of krijg je een muziekje en naar een paar minuten dat medewerkers je niet kunnen spreken ivm drukte en dat ze je later terugwillen bellen?

  16. ik “hang” nog steeds 🙂

  17. Dacht dat het motto; Goedkoper dan de vorige Iphone was?

  18. Ben benieuwd wat ie gaat kosten voor zakelijke abo’s

  19. 20 juli vanaf 8 uur verlengen my *ss. Heb twintig minuten moeten wachten voordat ik de melding kreeg om mijn nummer achter te laten zodat ze me kunnen bellen. Één dag eerder dan de rest, als we in uren gaan kijken halen we zeker geen dag als het zo door gaat.

  20. Net ook besteld, gewoon online nog.

  21. Hilarisch dat de website het nu al niet meer aan kan. Ik wacht nog wel even tot het wat rustiger is geworden, hoef m’n nieuwe tel niet direct op 30 juli te hebben.

  22. Waar op de website kan je je dan voorinschrijven dan?
    Als ik mijn abo wil verlengen krijg ik de mededeling dat er een storing is. :s

  23. Misschien handig om hier bij te vermelden, voor de early renewal klanten: 69,95 euro extra.

    Telefonisch net bestelt – 32GB Black!

  24. overigens staat er helemaal niks op de my tmobile site….je wordt wel door gelinkt maar vervolgens kun je zoeken tot je een ons weegt..

  25. Origineel geplaatst door wesley
    Hilarisch dat de website het nu al niet meer aan kan. Ik wacht nog wel even tot het wat rustiger is geworden, hoef m’n nieuwe tel niet direct op 30 juli te hebben.

    Mooie is dat niemand hem op d 30ste heeft:< levertijd is 6-8 weken dus eigenlijk is de release niet op 30 juli:P

  26. @beyaz:
    Hier precies hetzelfde. Ben benieuwd wat er uit gaat komen.

  27. Origineel geplaatst door Danny
    Origineel geplaatst door maranelloZojuist na 40 minuten in de wacht eindelijk een aardige medewerkster gesproken. Ik heb een witte 32GB met 1-jarig abo besteld. Levertijd 6-8 weken. Koerier komt tegen die tijd op afspraak de iphone afleveren. Je kunt pinnen aan de deur. Wat zullen dit lange weken worden.Sta je in de wacht of krijg je een muziekje en naar een paar minuten dat medewerkers je niet kunnen spreken ivm drukte en dat ze je later terugwillen bellen?

    Ik heb meerdere keren te horen gekregen dat alle lijnen bezet waren en ik uberhaupt niet in de wacht kwam, meerdere malen 5-10 minuten gewacht met muziek op de achtergrond en er dan toch uitgegooid worden omdat het te druk is. Ik geloof dat ik wel een keer of 20 gebeld heb. Maar uiteindelijk bleek dan toch dat de aanhouder wint!

  28. Ook ‘mijn’ iPhone 4 staat in pre-order, zag een tweet van @tmobile_webcare verschijnen, meteen gebeld naar 0800-8104 en meteen aan de lijn! Bij ophangen vroeg ik of ik nog terug gebeld zou worden toen zei hij dat die mensen waarschijnlijk vanavond pas gebeld zouden worden en dat die door de overbelasting ook dan pas in het systeem gezet konden worden.

    Ik was meteen aan de lijn, maar na 4 minuten aan de lijn waren er al ruim 250 in de wacht 🙂

  29. Ja zelfde probleem hier…..

    Slechte zaak dit

  30. Zit nog een jaar vast aan me abbo.

    Als ik deze prijzen zie en levertijd, ga ik toch maar is naar de engelse apple store. Met een jaar SimOnly kom ik al een heel eind.

  31. Pffff….Ik ben d’r net doorheen…1200 nummer gaf helemaal niks, alleen maar muziek en na 4 minuten krijg je de optie om te worden terug gebeld…maar 0800-8104 had ik echt na een minuut iemand aan de lijn!
    suc6 iedereen!

  32. Ben ook al bijna een uur bezig, wat een puinhoop!
    Nog steeds geen gehoor behalve een mededeling dat het te druk is etc. en dan wordt de verbinding verbroken. Heb de beloofde website ook nog steeds niet gezien (zou toch vanaf 8 uur online zijn) en de bestelpagina’s voor bestaande abonnees werken ook niet. De Iphone 4 is nauwelijks terug te vinden op de site van TMobile. Wel mijn nummer achtergelaten …

  33. Ik was mooi op tijd, 08:07 bestelling afgerond!

  34. Met deze prijzen gewoon in Engeland bestellen en dan een voda ABO afsluiten! Dan ben je beter af dan bij deze amateurs.

  35. @Jorgos & @Elevator

    Ik heb het idee dat mensen met T-mobile prepaid niet meetellen…. 🙁

  36. 3 kwartier in de telefonische wachtrij gezet @#$&^@!

  37. wat een achterlijke prijzen! Ze hebben gewoon de prijs van een bumper meegerekend. En die website is een puinhoop.

    krijgt een bestaande klant ook geen korting meer? of worden de prijzen morgen nog hoger?

  38. Inmiddels staan de zakelijke prijzen ook op de iphone 4 pagina.

  39. Ik ben er klaar mee… Dan maar geen iPhone 4 op 30 juli…

  40. Dit slaat echt weer helemaal nergens op!
    Telefonisch kom je er niet doorheen en online kan ik mijn abo ineens niet meer verlengen!
    Hadden ze dit niet een beetje beter kunnen regelen… *zucht*

    Wat heb ik toch weer een hekel aan T-Mobile….
    Waarvoor laat Apple dit door TMO regelen, ben ervan overtuigd dat als het KPN of Vodafone was dit een stukken beter geregeld zou zijn!

  41. Even een vraagje over die cases. Als ik snel reken komt voor de eerste lichting 30 spetember niet in het geding maar voor sommige anderen wel. Welke datum hanteert Apple bij het verstrekken van de cases? De datum van bestelling of de datum van in het bezit hebben?

  42. Mijn neef heeft een GSM winkel op scheveningen en krijgt er 50 geleverd op 28 juli voor de verkoop van 30 juli dus ik ga hem gewoon bij hem in de winkel halen met t-mobile abbonement ipv via t-mobile zelf en dan nog eens 8-10weken moeten wachten

  43. Zo, ik heb meteen om 8u de iPhone telefonisch kunnen bestellen. De meneer die ik toen sprak zei me dat de verzending pas op 30 juli in gang kon worden gezet, dus dat ik ‘m ± een week na de 30e thuis ontving. Net belde ik nog even met de klantenservice om te vragen of het mogelijk was om in dat geval de iPhone bij een Shop af te halen. De meneer die bij de 2e keer sprak zei dat de levertijden nog niet bekend zijn, dat staat in de bevestiging die je later thuis krijgt gestuurd, maar hij verwachtte dat de eerste iPhones (en daar zat ik bij) gewoon op 30 juli thuis werden bezorgd. Ook zei hij dat de iPhones aanvankelijk niet (!) bij T-Mobile Shops te koop waren, omdat ze in zulke grote getale werden besteld. De koeriers gingen voor, is mij verteld.

    Een beetje verschillende informatie van 2 medewerkers, maar ik heb er wel vertrouwen in. Ik hoor bij de allereerste, dus ik verwacht ‘m zo snel mogelijk.

    Joepiee! 😀

  44. @Bert: Ik ben al jaren abonnee. Ben nog niet toe aan vernieuwing van abo maar wil wel parallel een nieuw abo bestellen.

  45. Ik hang al 33 minuten in de wachtrij! Ben benieuwd of ik ook na 40 minuten een medewerker aan de lijn heb 🙂 Laten we het hopen!!

  46. Jeeeeeeetje, na tig uur bellen kom ik er eindelijk door op dat 0800 nummer. Kom je uit bij een ingehuurde telesales organisatie: mededeling: hallo mijnheer mag ik uw telefoonnummer dan wordt u terug gebeld!

    Wat een rotzooi daar bij T-mobile

  47. Log ik in, kan ik niet eens een iPhone 4 vinden om te pre-orderen. Nog meer mensen last van?! (Nog een keertje dan. Vorige bericht was vanwege een minder euforische kreet niet geplaatst)

  48. ik wil het online bestellen maar de iphone 4 staat er niet eens op als ik me inlog bij my t-mobile wtf?! er waar staat het dat er een levertijd van 4-6 weken is?

  49. Origineel geplaatst door Bas
    Zit nog een jaar vast aan me abbo.Als ik deze prijzen zie en levertijd, ga ik toch maar is naar de engelse apple store. Met een jaar SimOnly kom ik al een heel eind.

    Daar zat ik dus ook al aan te denken..
    Dat scheeelt heel veel.

  50. Kan iPhoneClub geen beschrijving geven hoe je die telefoon via de website kan bestellen? Ik klik op reserveer iPhone 4 en moet log dan in, en dan? Er is helemaal niks om wat te reserveren. hetzelfde geld voor phonehouse.nl Ik klik op ‘Schrijf je nu in’ en vervolgens moet ik een contract kiezen aan de rechterkant. Maar welke contract je ook kiest je ziet geen iPhone 4 abbonementen. Weet iemand hoe het moet?

  51. Haha, dat er nog mensen zijn die toch T-Mobile nemen na 2 jaar van geklaag. Ik vind het wat!

  52. Op de site van t-mobile is het niet mogelijk om je abonnement aan te passen.
    Contact met de helpdesk levert alleen op dat ik deze week terug wordt gebeld.
    Hebben ze dan niets geleerd bij t-mobile van 2 jaar geleden?

  53. ding staat al niet meer op de website, &!@zooi

  54. Ze hebben zich wel goed voorbereid… Sta nu pas 37 minuten in de wacht, na eerst 4x verbroken te zijn omdat ik al 5 minuten in de wacht stond… Oja, ik ben pas gaan bellen omdat de website (zoals ik hem gisteren per sms van T-Mobile zelf) nooit gewerkt heeft blijkbaar…
    Ga zo wel naar de winkel…

    Oeps, dat gaat snel: toen ik dit berichtje ging typen stonden er nog maar 3 comments…. (met dus ongeveer hetzelfde verhaaltje)

  55. Eindelijk kunnen bestellen bij een lieve meneer! vaaaaaaak moeten bellen maar ben er doorheen! Levertijd 5 werkdagen naar zeggen medewerker T-Mobile, dus ben benieuwd.

  56. @Heijtink: Online kan het volgens mij nog steeds niet…geen enkele knop om te bestellen…ik denk toch beter even bellen met tmobile

  57. Origineel geplaatst door smrht
    Misschien handig om hier bij te vermelden, voor de early renewal klanten: 69,95 euro extra.Telefonisch net bestelt — 32GB Black!

    69.95 extra korting bedoel je?

  58. Prijzen zijn way too hoog! ik ga hem wel (misschien) in frankrijk kopen

  59. ik zie hier staan dat de levertijd 6-8 weken is? maar de iPhone komt toch over 10 dagen, of is dit voor de witte iPhone?

  60. Ik bestel hem wel bij mijn APR. Als je hem via die website bestelt kan je straks zeker 6 weken wachten voordat de iPhone via t-mobile een keer wordt verstuurd.

  61. Ik ga gewoon naar de T-mobile shop, dat reserveren heeft totaal geen zin. Ik ga liever voor de winkel hangen:P Als ik hem bestel zit er nog een kans in dat ik hem eind augustus niet heb :S

  62. Wat een prut zooi. Prijzen zijn wel erg hoog naar mijn mening.. Mn iPhone 3G was bij mn abbo gratis, dat terwijl de prijs hoger was dan de iPhone4. Daar moet je alleen ‘dik’ voor bij betalen. Belachelijk.

  63. Alle lijnen zijn bezet, hun website werkt niet en de dichtstbijzijnde T-mobile shop duurt een half uur. Lang leven T-mobile, alle zaken goed op orde. #@*$& provider.

  64. Levertijd 6-8 weken?
    Wat een drama…
    Kunnen ze net zo goed dan pas lanceren…

  65. Origineel geplaatst door Mandy
    ik wil het online bestellen maar de iphone 4 staat er niet eens op als ik me inlog bij my t-mobile wtf?! er waar staat het dat er een levertijd van 4-6 weken is?

    Origineel geplaatst door Jorgos
    Log ik in, kan ik niet eens een iPhone 4 vinden om te pre-orderen. Nog meer mensen last van?! (Nog een keertje dan. Vorige bericht was vanwege een minder euforische kreet niet geplaatst)

    Ik heb hetzelfde! GRRR

  66. ik heb ook geprobeerd te bellen maar kom niet eens in de wacht! verbinding wordt meteen verbroken 🙁

  67. zijn de winkels al allemaal open om 08:00 ?

  68. Waarom gaat iedereen de nieuwe Iphone nu direct bestellen? Wacht tot September en het probleem met de antenne is opgelost. Werkt je tel. tenminste ook zonder bumper optimaal, heb je nu geen gezeur/gestress met wachttijden en vertragingen. Het is maar een maandje verschil!

  69. Origineel geplaatst door Jeroen Greitemann
    Eindelijk kunnen bestellen bij een lieve meneer! vaaaaaaak moeten bellen maar ben er doorheen! Levertijd 5 werkdagen naar zeggen medewerker T-Mobile, dus ben benieuwd.

    Jeroen, uhm…5 dagen? heb ‘m zojuist ook kunnen reserveren aan de phone en mij werd gezegd tussen 6-8 weken…vaag?

  70. Net via t-mobile klantenservice verlengt. wilde eigenlijk een 32 gig witte iphone 4 maar daarvan is de levertijd 8-10 weken en van de zwarte 6-8 weken heb daardoor toch maar de zwarte genomen. dan kan ik hem nog net voor ik op vakantie ga binnen hebben :)!

    wel slecht dat ze de website nooit in de lucht hebben gekregen. Ik zat al netjes vanaf 8 uur te refreshen!

    verder aan de telefoon wel prima te woord gestaan door de helpdesk medewerker moet ik zeggen, maar nog niet te vroeg juichen. ik ben pas blij als die iPhone afgeleverd word!

  71. @Gijs: Same here 🙂

  72. Sta nu al 1:11:45 in de wacht…

    Volgens medewerker staan er op dit moment meer dan 2500 mensen in de wacht :O

  73. Tip!

    Bel naar dat 06 nr van T-mobile…
    Dan krijg je iemand van een andere afdeling en word je alsnog in de iphone wachtrij gezet maar dan wordt de verbinding niet steeds na 5 min verbroken. Na 30 min kreeg ik (een zwaar gedesorïenteerd) iemand aan de lijn…

    Levertijd van de witte is volgens die medewerker 6 weken. Het zal wel, ik zie het wel!

  74. Origineel geplaatst door Gijs
    Net via t-mobile klantenservice verlengt. wilde eigenlijk een 32 gig witte iphone 4 maar daarvan is de levertijd 8-10 weken en van de zwarte 6-8 weken heb daardoor toch maar de zwarte genomen. dan kan ik hem nog net voor ik op vakantie ga binnen hebben !wel slecht dat ze de website nooit in de lucht hebben gekregen. Ik zat al netjes vanaf 8 uur te refreshen!verder aan de telefoon wel prima te woord gestaan door de helpdesk medewerker moet ik zeggen, maar nog niet te vroeg juichen. ik ben pas blij als die iPhone afgeleverd word!

    Hoeveel hebben ze voor het toestel gerekent als ik vragen mag?

  75. Zouden ze na 3 jaar de drukte voor de iPhone4 hebben onderschat? Ze kunnen dit soort voorinschrijvingen gewoon niet aan. Spijtig.

    Kom er met geen mogelijkheid doorheen, kan ik ergens mn geld terugvragen?

  76. Zo hehe, heb een zakelijk abonnement. Na een aantal keer geprobeerd te hebben is het gelukt hoor. Een witte 32gb iPhone 4.

    Levertijd 4 tot 6 weken werd mij verteld. Ze houden een heel ruime levertijd vast om teleurstellingen te voorkomen werd mij verteld.

    Heb hem even een prettige werkdag gewenst want het is echt mega druk.

  77. Origineel geplaatst door Sonny
    Origineel geplaatst door Mandyik wil het online bestellen maar de iphone 4 staat er niet eens op als ik me inlog bij my t-mobile wtf?! er waar staat het dat er een levertijd van 4-6 weken is?Origineel geplaatst door JorgosLog ik in, kan ik niet eens een iPhone 4 vinden om te pre-orderen. Nog meer mensen last van?! (Nog een keertje dan. Vorige bericht was vanwege een minder euforische kreet niet geplaatst)Ik heb hetzelfde! GRRR

    Op de website staat nu de volgende melding:
    Vanmorgen om 8 uur is de voorinschrijving voor de iPhone 4 speciaal voor onze eigen klanten begonnen. Wegens overweldigende belangstelling adviseren wij om telefonisch te bestellen.

    Ik krijg alleen de 3gs te zien in mijn mogelijkheden van toestellen.

  78. @Thomas: Ik weet het, heb alles zelf 3X herhaald ter bevestiging. zwart 32GB, 5 werkdagen. €189,95 bij betalen, elke keer werd er bevestigend beantwoord. Koeriersdienst belt mij tzt op voor een date…
    Ik zie het allemaal wel!

  79. via http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/4/20juli.html is nu ook mogelijk te reserveren..

    (hmm nu al niet meer)

  80. waarom wordt er dan bij 1 gezegt dat de wachttijd 5 dagen is? volgens mij heeft iemand dat ergens hierboven opgeschreven.

  81. Jammer dat T-mobile niet leert van voorgaande situaties. Tevens snap ik niet dat ze de website niet op tijd updaten, zoals vermeld vanaf 08.00. Krijg hier een nare smaak van…

  82. Wat wordt er precies bedoelt met de prijzen?????

    €189,95 (was €119,95)

    hiervoor waren er geeneens 32 GB iphones…

  83. ook zakelijk abonnement, voor deze keer met 1 jaar verlengd, je weet nooit wat de toekomst biedt. Wat wel erg vaag is dat ze 6-8 levertijd aangeven, dus ik ga nu via belcompany proberen op de release te reserveren en dan cancel ik weer via t-mobile, wat een gezeur… als je rechtstreeks besteld moet je toch voorrang hebben…

  84. Via het nummer besteld. Aardig en goed geholpen en krijg een brief thuis gestuurd met bevestiging en wordt daarna gebeld voor een afspraak van de levering.

    Hij zei dat het systeem er wel nu uit lag maar hij het gelijk zou doen als deze het weer deed!

  85. Ik had mooi iemand aan de phone rond 8.05 bij de helpdesk maar die kon nog niks doen zei ze.
    Wel kon ik mijn adres gegevens nog veranderen.
    Haar tip was opnieuw inloggen op my t-mobile. Sinds dien niemand meer aan de telefoon gehad.

  86. Origineel geplaatst door Nick
    Nick

    Klopt, in mijn geval kwam er op de renewalpagina geen iPhone 4 tevoorschijn. Ligt ws aan het feit dat je abo nog niet in aanmerking komt.

  87. Ik kom er niet doorheen… Echt heel heel vervelend. Ik lig ook liever voor de deur de 30e dat ik hem ook dan heb. Wie ligt er gezellig met me mee? 😉

  88. Ik moest rond 09:00 5-10 minuten wachten totdat ik een vriendelijke meneer kreeg. Ik had de witte 32gig al 1.5 weken geleden ge-preordered en vroeg of dit ook op mijn naam als klant gezet was. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken, omdat het “first come, first go” is. Het lijkt erop alsof het weinig uitmaakt of je al klant bent of niet.

    Hij kon niet aangeven of de witte ook de 30ste zou worden geleverd.

  89. Je moet gewoon bellen naar 0800-7123 daar kun je info krijgen en ik geloof ook je contract verlengen.

    Over die prijzen: failliet ga je toch wel met een iPhone..

  90. Heerlijk wakker worden om kwart voor 8, even nieuwe telefoon bestellen en naar mijn werk !

    om 8uur bellen kreeg meteen een lieve vrouw aan de telefoon, nog een slokje koffie, wat gegevens door genomen en doorverbonden. Oh meneer het kan wel iets langer duren als normaal, zo’n 5 minuten. Helemaal goed ik wacht.

    Heb 1:09:00 in de wacht gestaan, wegens een storing wordt deze verbinding verbroken. Zit je dan met je goeie gedrag, maar wel mijn bakkie koffie 😀

    Succes voor de gene die nog uren in de wacht staan. ik laat me terug bellen 😛 whahaha wie houd ik voor de gek, net als dat we een email zouden krijgen van T-mobile met hoe en wanneer de iphone 4 te bestellen was.

    Zo dan nu werken

  91. Pff, ik koop hem wel in belgie ofzo…

  92. ik weet toch zeker dat ik kan verlengen maar helaas geef de site aan dat ik dat niet kan.
    iemand hier problemen mee?
    en dat 0800 nummer doet helemaal niks. Ik word er beetje simpel van.
    Iemand iedee of ik straks ook naar de winkel kan gaan??
    ik hoop van wel

  93. @Will: €269,95

  94. Om 9 uur met de phonehouse gebeld, want de belcompany site werkt niet en bji de phonehouse site wordt geen 32 gb versie aangeboden. Binnen een minuut iemand aan de lijn en hij staat ge pre-ordered.
    Wat ik wel erg raar vind is dat er mensen hierboven zegen dat ze de iphone4 een paar werkdagen na 30 juli al krijgen/hebben, terwijl de phonehouse het over 6-8 weken levertijd heeft… Had ik hem dan toch beter bij t-mobile kunnen bestellen…????

  95. Wat een hoop geklaag allemaal zeg!! De vaste klant van T-Mobile heeft voorrang op het inschrijven en heeft een sms gekregen met daarin de link voor de voorinschrijving. Deze werkt gewoon naar behoren. Als je die had gebruikt dan was je binnen 5 minuten klaar geweest! HAHAHA!!

  96. @Jorgos: Lijkt me stug als je abonnement 12 augustus afloopt zoals bij mij. En ook ik zie alleen maar de 3GS. T-Mobile is er gewoon niet klaar voor. Ze hadden vanochtend gewoon eerder uit hun nest moeten komen om die website goed live te zetten.

  97. @Mandy: Mij werd verteld dat ik binnen 5 dagen de bevestiging krijg via de post/mail, niet de Iphone 4, die zou 6-8 weken levertijd hebben (witte 32Gb)
    waarschijnlijk wordt dat dus bedoeld.

  98. Belachelijke prijzen! Voor een i150 abbo moet je 70 euro meer betalen dan de 3Gs, terwijl de onderdelen in de iPhone 4 met een totaal van 187,51 dollar maar 20 dollar duurder zijn dan die van de 3Gs…

  99. hier net de 16gig i150 besteld

    gewoon 169 bijbetalen, niks geen korting.. krijgt niemand korting als bestaande klant?????

    en minimal 6-8 weken levertijd

  100. Origineel geplaatst door Jeroen Greitemann
    @Thomas:Ik weet het, heb alles zelf 3X herhaald ter bevestiging. zwart 32GB, 5 werkdagen. €189,95 bij betalen, elke keer werd er bevestigend beantwoord. Koeriersdienst belt mij tzt op voor een date…Ik zie het allemaal wel!

    Hm, dat zou een aangename verrassing zijn, maar zoals je zegt..we zien het wel. Reservering is i.i.g gedaan en meer kun je momenteel niet krijgen. Good luck aan alle mensen die nog in de wacht staan/proberen te komen!

  101. Origineel geplaatst door Sven
    Heerlijk wakker worden om kwart voor 8, even nieuwe telefoon bestellen en naar mijn werk !om 8uur bellen kreeg meteen een lieve vrouw aan de telefoon, nog een slokje koffie, wat gegevens door genomen en doorverbonden. Oh meneer het kan wel iets langer duren als normaal, zo’n 5 minuten. Helemaal goed ik wacht.Heb 1:09:00 in de wacht gestaan, wegens een storing wordt deze verbinding verbroken. Zit je dan met je goeie gedrag, maar wel mijn bakkie koffie Succes voor de gene die nog uren in de wacht staan. ik laat me terug bellen whahaha wie houd ik voor de gek, net als dat we een email zouden krijgen van T-mobile met hoe en wanneer de iphone 4 te bestellen was.Zo dan nu werken

    Goh…. wat grappig… dit komt me zoo bekend voor!!!!

    Ik hoop maar dat er een nacht verkoop komt!!! Ik heb vakantie dus zorg ik ervoor dat ik de eerste ben hahahahahahaha

  102. @Jeroen Greitemann:
    lijkt me erg vreemd 5 werkdagen want dan is hij nog niet eens officieel in Nederland gelanceerd! hij is er pas vanaf de 30e. vrees voor je dat hij 5 weken bedoelde of hij was gewoon nog niet helemaal wakker.

  103. Arghhhh ze weten niet hoe ze om moeten gaan met die winkel-reserveringen. Sommige hebben er niet eens lucht van gekregen. Naja ik kon net dus niet eens een extra voor reservering doen, ik noteer uw nummer en u wordt teruggebeld. Naja ik ga gewoon nogmaals naar de winkel strakjes.. -_-

  104. Ik wacht deze chaos eerst ff lekker af. Ik wil gewoon relatiewaardering en niet als bestaande klant het zelfde gaan betalen als een nieuwe klant. kom op zeg tmobile, gedraag je eens als KPN.

  105. Zojuist via 0800-8104 een medewerker gesproken die mijn bestelling heeft opgeschreven (!) omdat het systeem inmiddels down is. Zodra het systeem weer in de lucht is zou mijn bestelling ingevoerd worden. Er waren nog 180 wachten op de lijn na mij. Site doet het inderdaad zoals velen voor mij al gemeld hebben niet (iPhone 4 verschijnt niet bij de modellen waarmee je kunt verlengen).

  106. @Jorgos: ik kom wel in aanmerking. mijn contract eindigt in september, maar de iphone 4 staat er gewoon niet op.

  107. Ik heb net een 32gb met relax35 en €99,- bijbetalen besteld op belnu.nl. Veel gunstigere prijzen.

  108. kan je hem nu ineens niet meer bestellen via de t-mobile shop omdat deze doorgestreept is op de voorpagina?

  109. Eerst om 8.30 website geprobeerd. Dit lukte niet en link die erop staat werkt niet (je komt iig niet bij een iphone 4 uit)

    Toen maar een paar keer dat nummer proberen te bellen rond 9 uur. Na 10x bellen doorheen gekomen. toen 10 minuten in de wacht gestaan waarna een medewerker om mijn mobiele nummer en adres vroeg.
    Hem verteld dat ik een 16gb zwarte iphone 4 wil.
    levertijd 6-8 weken

    Met mijn i-300 abbo komt er € 89,95 euro bij. dit was volgens de meneer inc korting voor mensen die hun abbo verlengen.
    Vraag me af wat mensen betalen die een nieuw abbo willen dan.

    ik krijg nog een brief ter bevestiging

  110. Origineel geplaatst door lucien1966
    Wat wordt er precies bedoelt met de prijzen?????€189,95 (was €119,95)hiervoor waren er geeneens 32 GB iphones…

    wat er achter staat was de prijs van de 3Gs, en die was wel degelijk mey 31 gig verkrijgbaar!

  111. als iedereen te horen krijgt 6 tot 8 weken waarom staat die onzinnige countdown er dan… Snap dat niet? En ik ben redelijk agressief aan het worden van dit bedrijfje, sta je eerst om 8 uur op om online te bestellen komt er voor 40 minuten niks, wordt je opeens doorverwezen naar de telefonische afdeling en vervolgens wordt je er daar weer elke keer uitgeknikkert met de tekst dat ze je terugbellen op een later tijdstip, als alle pre orders zeker op zijn of zo. Daar ben je dan 8 jaar klant voor.

  112. je moet rekening houden met lange wachttijden en verbroken verbindingen. Heb je nog niet eens je iPhone 4 en zit je al met verbroken verbindingen 😉

  113. Iedereen staat te springen om een Iphone 4 te bemachtigen. Zelf vind ik de prijzen te hoog en het probleem met de bereikbaarheid is ook nog niet opgelost. I wacht nog wel een jaartje, is er misschien een opvolger van de Iphone 4, zonder kinderziektes en betaalbaar.

  114. precies 1 uur in de wacht nu…more than a woman, lekker nummer maar ik wil nu wel een medewerker aan de lijn! *zucht*

  115. Origineel geplaatst door danielle
    hier net de 16gig i150 besteldgewoon 169 bijbetalen, niks geen korting.. krijgt niemand korting als bestaande klant?????en minimal 6-8 weken levertijd

    Blijft raar de levertijd die t-mobile aangeeft. Op de website suggereren ze met hun teller dat de iPhone binnen 8 dagen hier in Nederland is, terwijl de klantenservice meldt dat er een levertijd is van 6 tot 8 weken.

  116. @*BEAR*: owww ik snap t.

  117. Krijgt trouwens niemand een bevestiging per mail of zo?

    Zojuist een witte 32gb met 2 jaar i-150 besteld.. 269.95. In inderdaad 6-8 weken wachttijd

  118. Bij mij was het systeem ook uit de lucht. Hoop dat het allemaal goed gaat..

  119. eindelijk pre order gedaan, kan alleen pas vanaf morgen doorgevoerd worden omdat ik een prepaid had 🙁 als ze dat nou eens duidelijk hadden vermeld op de site had ik nog in mijn bed kunnen liggen!!

  120. Inmiddels bijna een uur aan de lijn. Nog steeds helemaal niets. Ik denk dat ik maar op Vodafone ga wachten.

  121. @WvB22: Top idee !

  122. Bij TM kunnen ze niets invoeren heb ik gehoord van een medewerkster. Ik wordt vanavond/morgenochtend teruggebeld :S

  123. Ik word vanavond of morgen terug gebeld. Ze hebben het nogal druk…

  124. @Ciato: Ja en nu betaal je 27,95 p/m en weet je wat je voorwaardens zijn of betaal je 35 euries plus wnw(+)

  125. Nou gelukkig heb ik mijn 3GS nog een jaar… Ik ga echt geen buggie iPhone4 kopen voor deze absurde prijzen…

  126. Ik moet nog een half jaar wachten, maar zijn er nog kortingen bij verlenging als trouwe T-Mobile klant? Of gelden daar dezelfde prijzen voor. EUR 890 over 24 maanden vind ik nogal fors….maar aan de bovenstaande reacties te zien ben ik een van de weinigen 😉 En voor degene die naar de winkel gaan: Smeer je goed in, het wordt snikheet en zonnig!

  127. Origineel geplaatst door lucien1966
    Wat wordt er precies bedoelt met de prijzen?????€189,95 (was €119,95)hiervoor waren er geeneens 32 GB iphones…

    vreemd want ik heb toch echt een Iphone 3GS 32 Gig white version

  128. Waardeloos. Krijg je op vakantie een sms dat je kan voorbestellen. Ga je online, moet je bellen. Ja dikke doei! Kost me een vermogen.

  129. Is hier iemand die iets weet over het prijsbeleid van T-mobile? Bij eerdere introducties ging de prijs na een paar maanden ook omlaag van 169 naar 99 euro. Valt dat nu weer te verwachten??

  130. Ik heb het vermoeden dat de voorverkopen allemaal vanuit de tweede batch worden gedaan. Mensen die de mazzel hebben op een reserveringslijst van een winkel te staan zullen waarschijnlijk wel worden voorzien uit de eerste winkelvoorraad van 30 juli. just my two cents…

  131. Hoppa!! binnen!!! was inderdaad niet makkelijk maar om kwart voor negen eindelijk gelukt. betaal 75€ extra bij mij I300
    vind ik best redelijk… I500 was 25€.
    (wel zakkelijk)

  132. Origineel geplaatst door Mik
    Levertijd 6-8 weken?Wat een drama…Kunnen ze net zo goed dan pas lanceren…

    Inderdaad! Waarom niet in 1 x goed? Ik ga nu dus echt niet reserveren; heeft absoluut geen meerwaarde. Over 6-8 weken worden de shops ook alweer bijgevuld, dus ik loop mooi de 30e juli even binnen en ga met een iPhone 4 de deur uit. Zo ging het de vorige x ook. Twijfel nog tussen wit of zwart…

  133. ben blij dat ik pas in december mag verlengen, je zal dan vermoedelijk wel je vaste klant korting krijgen en niet extra moeten betalen om er als eerste bij te zijn

  134. Ik heb na een half uur in de wacht rond kwart voor 9 een medewerker gesproken. De zwarte iphone 4 32gb besteld. Mij werd verteld dat ik bij de eerste 200 zat en dat ik hem de 30ste kon verwachten. Ik ben benieuwd!

  135. Origineel geplaatst door Sonic
    @Ciato:Ja en nu betaal je 27,95 p/m en weet je wat je voorwaardens zijn of betaal je 35 euries plus wnw(+)

    In de bijlage zie je uitvoerig wat je besteld hebt, in het kort:

    Abonnementnaam:
    T-Mobile Relax 35 Verlenging

    Maandlasten:
    Van € 35,00 voor € 28,95 per maand gedurende de contractstermijn.

    Looptijd:
    24 maanden

    Toestel:
    Apple iPhone 4 32GB (sim-lock) (Black) :: € 99,00

    T-Mobile Web & Walk Plus
    Van € 14,95 voor € 0,00 per maand voor de 1e 12 maanden.

    T-Mobile SMS verdubbelaar
    € 2,50 per maand gedurende de looptijd.

    Verzend- en verzekeringskosten:
    € 9,95

  136. Hèhè ik ben er doorheen.
    iPhone 4 16Gb met 1 jarig contract besteld via de telefoon.
    Volgens de aardige meneer zat ik waarschijnlijk nog bij de 30 juli levering maar geen garantie. Kan ook 8 weken duren. Duimen maar dus. ( dit was om 09.10)

  137. T-mobile laat toch echt wat steekjes vallen: mensen konden zich inschrijven voor een mailing zodat ze als eerste op de hoogte werden gehouden, klopt niet. Mensen konden vanaf 8.00 bestellen via 3 verschillende wegen, klopt niet. De iphones zijn duurder geworden tov de 3gs. Veel problemen op hun netwerk, die opgelost zijn (charme offensief door te compenseren) net voordat DE nieuwe foon wordt uitgebracht.
    Zit te twijfelen om een anwb-vodafoon sim only met een franse/engelse iphone te halen, kost voor 2 jaar 32 gb: 968 euro. Bij t mobile kosten het totaal 989. Wel iets minder belminuten/sms, maar wel tethering.

  138. Slechte service voor vaste klanten van T-Mobile.
    – Telefonisch niet bereikbaar;
    – Speciale site, er verschijnt pas om 09.05 een 0800 nummer;
    – Wanneer je eindelijk kunt inloggen op My T Mobile kom je op een site waar verder niets over de iPhone 4 te vinden is;

    Ze wisten dat het (opnieuw) een hype is, en dan zo’n fiasco!!

  139. Gelukkig was niet iedereen gemotiveerd om 8 uur te gaan bellen :D, waardoor ik ze wel aan de lijn heb gekregen :P.

  140. wordt het netwerk hier beter door, laten ze eerst die problemen oplossen, ipv een nieuwe kudde iphones op het netwerk te laten

  141. Ik ben ook gestopt met bellen! Zeer jammer dat je na 1 uur en 3 minuten de verbinding wordt verbroken!! *ZUCHT*

  142. Aargh wtf, krijg ik eindelijk zn heel lief braaf mevrouwtje aan de lijn, zeg vrolijk dat ik graag mijn contract wil verlengen in combinatie met de iPhone 4, zegt ze dat ze mijn nummer heeft, hem op de lijst zet en me zo spoedig mogelijk terug belt, fijne dag nog! peep peep peep…

    Blijf gewoon aan die telefoons hangen tot ik wel capabel iemand krijgt die helpt

  143. ik kreeg een lieve mevrouw aan de lijn na dik een uur, besteld is ie!

  144. #$%^^&%^$E$E%$ ruim 1 uur en 5 minuten aan de telefoon gehangen. Dan worden doorverbonden en een ingesprektoon krijgen. Totale fail bij T-Mobile.

  145. Als leek van koppelverkoop:

    Zijn die prijzen per maand of per jaar?

  146. @thespirit: Nice ze hebben jou dus een een specifieke datum gegeven :). Ik hoop het voor je ! Ik heb mijn iPhone om 8:00 besteld en toch werd mij verteld dat er een levertijd is 6 tot 8 weken.

  147. Ik zelf was 1 uur en 33 minuten aan de foon

    ik snap echt niet dat de service zo slecht is..

    de introductie 2 jaar geleden met voorinschrijvingen ging toch best wel goed ??

  148. Net vrouwtje aan de lijn gehad. Zou binnen 1 uurtje terug worden gebeld. Ben benieuwd.

  149. Ik zou 0800 nummer bellen.
    5,26 in de wacht gestaan en nu 32gb zwart kunnen bestellen.
    Mevrouw gaf nog aan dat levertijd 8 weken is maar dat ze deze ruim hebben genomen omdat ze vorige keer 4 weken aangaven en toen kwam ie pas later en dat zorgde voor gezeur.
    Dus zal nu wel over 16 weken ofzo komen 😛

    heb geen haast ga toch over 5 dagen 2 maanden naar azie 😛

  150. Tjongejonge, wat een prijzen.
    En als bestaande klant geen voordeel?

    Niet gek laten maken, rustig afwachten.
    Er zijn straks zeker betere, lees realistische, aanbiedingen.
    Dikke winst halen ze maar uit al die vooruitbestellingen, ik kijk het maar even rustig aan 🙂

  151. Bij tmobileshop: “50€ betalen voor voorinschrijving”. Klopt dit? Zou dit online ook zo zijn?

  152. Origineel geplaatst door Ralf
    Krijgt trouwens niemand een bevestiging per mail of zo? Zojuist een witte 32gb met 2 jaar i-150 besteld.. 269.95. In inderdaad 6-8 weken wachttijd

    Jij wel dan?
    Ik zou een bevestiging van T-mobile per post krijgen en van de leverancier zou ik een mail krijgen.

  153. @Maarten: Op http://www.phoneshop.nl heb je voor hetzelfde geld een simlockvrije Iphone 4 met Vodafone of KPN Abonnement.
    Ik persoonlijk denk dat ik toch maar even wacht met het verlengen van mijn abbo, totdat er betere aanbiedingen komen.
    De wachtijd is toch 6-8 weken. In die tussentijd is er vast wel een nieuwe levering binnen, en zijn telecomwinkels miisschien wel bereid de toestellen i.c.m. een ander provider te leveren.

  154. @Jurjen: Online is dat niet zo.

  155. kheb m net ook besteld!
    eindelijk door de wachtrij heen gekomen!

  156. Als ik die prijzen zie dan betaal ik liever 630 eur in belgie voor een simlockvrij toestel

    schandalig!!!

  157. @Spyhunter: Ja ik krijg ook de 3GS te zien en o.a. de Samsung Wave. Als ik op een willekeurige aanbieding klik krijg ik een error.
    Spijtig dat T-Mobile zo met vaste klanten omgaat. Ik pas om te bellen en mega lang in de wachtrij te staan. Ik check vandaag nog wel een paar keer tussendoor de website

  158. Ok. Ik heb mijn hele leven al alleen apple spul. Sterker nog, nog nooit met een Windows compu gewerkt. Maar WAAROM hangen we massaal aan de telefoon om een G4 te kopen van Tmobile terwijl het ontvangst bagger is?!?!? Ik woon in Amsterdam en had gister op een bepaalde plek ZERO! ontvangst. Niet een kwestie van teveel mensen op 1 plek, nee gewoon geen ontvangst. We betalen veel te veel geld voor iets wat niet werkt. Tmobile is ronduit BAGGER!

  159. weet iemand hoe ik nu een verzekering voor mijn iphone 4 regel die over 6-8 weken binnenkomt? ( pro assistent)?

    ik heb nu een lifeline verzekering omdat ik mijn oude 3G heb gekocht bij the phonehouse.. die ga ik nu maar eens ff opzeggen denk ik ..

    en krijgt er dus nou NIEMAND korting op zijn abbo/ kosten iphone, die bestaande klant is?

  160. Origineel geplaatst door mrklippel
    geleden met

    er was geen voorinschrijving 2 jaar geleden, toen zaten we nog gezellig met zijn allen voor de voordeur van de tmobile shop 😛

  161. @Bram: 0800-7123 bellen werkt ook al niet meer. Wordt je gewoon doorverbonden naar 8104. Echt balen dit. Ik ben als sinds het begin van BEN klant bij die prutsers.

  162. Was bereid de early renewal kosten te betalen, maar kreeg van een aardige meneer te horen dat de levertijd inderdaad 6-8 weken betrof. Laat dat nou net de periode zijn dat ik kosteloos kan verlengen. Wacht ik wel ff een maandje en bestel ik dan wel. Of ik stap over op Vodafoon.

    Wachttijd was btw slechts 4 minuten. Belde gewoon even in mijn rookpauze.

  163. Wat een hoop gezeik over t-mobile, maar ondertussen besteld iedereen vrolijk een nieuwe iphone bij T-mobile…???

  164. Top! Volgens mij is het zowaar gelukt mn iPhone4 te bestellen… Beetje chaos maar de bestelling is genoteerd… 6 tot 8 weken zou het gaan duren… Ben benieuwd!

  165. Hoe weet ik dan zeker dat mijn voorinschrijving wordt meegenomen? En niet op zo’n lijst komt te staan waar niks meegedaan werd… T-Mobile medewerker zei dat je online ook €50 moet betalen. Vreemd.

  166. Nee geen specefieke datum gekregen. De beste man zei uit zichzelf dat hij verwachte dat ik nog goed zat voor 30 juli maar het ook 6 tot 8 weken kon duren. Er was veel vraag naar 16 gb versies. Witte was sowieso wachten.

  167. Een iPhone kopen via in Engeland was nog niet zo’n slecht idee als ik dit zo lees.

  168. Waarom wachten op een telefoon met antennen problemen. En een provider die netwerk problemen heeft…
    Hou het nog wel een jaartje bij me 3GS 32 en koop volgend jaar wel een 4gs of hoe die dan mag heten…

  169. Huppakee daad bij het woord gevoegd, abonnement bij T-Mobile opgezegd.

  170. Volgens mij krijgen de mensen die “genaaid” worden een achterlijke medewerker aan de lijn. Ik heb medelijden met jullie.

  171. Ik hoor mensen over een sms met een link, niet gehad ! erg vreemd.

    Maar is er niemand die die link kan posten ?

    Update” Ik dacht ik bel voordat ik weg ga nog één keer wie weet. Kreeg meteen een aardige jonge man aan de lijn die voor mij een contractvernieuwing heeft door gevoerd.

    Heb meteen gevraagd waarom er wordt verteld dat het 6 – 8 weken gaat duren ! en waarom er een countdown is van 8 dagen + . de 8 dagen + is wanneer Apple de Iphone 4 lanceert en tmobile vertelde mij dat ze, om ons niet teleur te stellen dat ze de maximale levertijd aan ons vertellen.

    Nou ik kan nu nog wel 6 weken wachten hoor 😛

  172. Origineel geplaatst door Will
    kheb m net ook besteld! eindelijk door de wachtrij heen gekomen!

    Welk nummer heb je gebelt 1200?
    Ik word gek van dat vrouwtje met der grote populariteit.

    En kan iemand mij vertellen waarom er een streep staat door de t-mobile shop….

  173. als ik de i-150 neem dan kom ik na 2 jaar uit op € 890
    maar als ik hem los haal uit Belgie dan kost het € 629

  174. Ik stond voor de shop, met 3 mensen voor mij, ik neem twee stappen naar binnen en mijn mobiel ging over.

    Je mag al raden, T-mobile aan de lijn en de reservering is compleet samen met een maat van mij.
    Het word een “gewone” zwarte 16GB, welke zeer vermoedelijk 5 tot 7 dagen na 30juli wordt bezorgd aan huis.

  175. Origineel geplaatst door Sven
    Ik hoor mensen over een sms met een link, niet gehad ! erg vreemd.Maar is er niemand die die link kan posten ?

    http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/4/20juli.html

  176. Wat ik me dan nu afvraag is, mijn vader heeft een tmobile abbonoment nu dus als die mijn iphone zou bestellen zou ik voorang hebben xD

  177. Je kunt de iPhone4 nu online reserveren bij T-Mobile:
    http://www.t-mobile.nl/Persoonlijk/htdocs/page/voorinschrijving/voorinschrijving-iphone4.aspx

    linkje is afkomstig van: http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/4/ (Reserveer de iPhone 4)

  178. Via de website voorinschrijving gedaan. Op deze url krijg je een formulier te zien waarin je wat gegevens moet invullen. Binnen enkele dagen krijg je bericht.

  179. Ach reken eens uit, ze krijgen een aardig aantal telefoons voor de release neem ik aan, ze zijn tenslotte de enige in Nederland die op 30 juli met de verkoop begint en hoeveel kunnen ze verkopen in 1 uur via alleen de telefoon? Zeg heel ruim 10.000 stuks zwart, wit , 16 en 32 bg. Dus helemaal niet ondenkbaar dat je zelfs nu nog Bin de 30 juli batch zit volgens mij.
    Tmobile krijgt aardig wat iphoontjes om te verdelen den ik hoor.

  180. Er staat inmiddels een webformpje online.

    Die heb ik maar ingevuld.

  181. Inmiddels ook op de site te bestellen.

  182. @thespirit: Dat klinkt hoopvol. Ik hoop het echt !

  183. Meen je niet… vanaf 8 uur aan het bellen, er eindelijk door. Kan ik de boel niet doen omdat het contract op moeders naam staat die op vakantie is, ondanks dat ik alle gegevens hier bij me heb… Bedoeling was daarna om gewoon het contract naar mij over te dragen omdat ik inmiddels 18 ben. Zou bijna opnieuw het hele traject doorgaan en dan mijn stem verdraaien…

  184. Origineel geplaatst door polat
    als ik de i-150 neem dan kom ik na 2 jaar uit op € 890maar als ik hem los haal uit Belgie dan kost het € 629

    als je los koopt moet je nog je maandelijse abbo erbij rekenen 😉 bij die andere prijs is het al inclusief belminuten.

  185. Gelukkig sta ik 3e op de reserveringslijst bij de locale PhoneHouse. Ze verwachten de 30e 15 toestellen binnen te krijgen, dus vrijdagochtend op mijn gemakkie even een abonnementje afsluiten.

    Heerlijk zonder stress. Ik zou zeggen, benijd mij, trouwe gestreste T-Mobile klanten.

  186. Zojuist via de website kunnen bestellen terwijl het via de telefoon nog steeds niet lukt.

  187. Heeft het dan geen zin om de iphone 4 via bijvoorbeeld de phonehouse te reserveren? Of is via T-mobile sneller/verstandiger?

  188. Gelukt!

    Exclusieve voorinschrijving iPhone 4
    Speciaal voor onze eigen klantenBeste klant,
    bedankt voor je inschrijving voor de iPhone 4. Je gegevens worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Ter bevestiging ontvang je binnen enkele dagen een e-mail.

    Met vriendelijke groet,

    T-Mobile Let op: voor deze voorinschrijving is het belangrijk dat u geen betalingsachterstand bij T-Mobile heeft.

  189. zojuist vooringeschreven via de website…

    edit: er staat weliswaar geen optie voor early renewal….
    toch maar wel geprobeerd.

  190. Origineel geplaatst door ilse
    Belachelijke prijzen! Voor een i150 abbo moet je 70 euro meer betalen dan de 3Gs, terwijl de onderdelen in de iPhone 4 met een totaal van 187,51 dollar maar 20 dollar duurder zijn dan die van de 3Gs…

    Uh-huh. Als de Euro niet zo in elkaar gedonderd was afgelopen jaar had je dat punt misschein kunnen maken, maar het prijsverschil is prima te verklaren uit koersverschillen.

    Daarbij, de kostprijs van de losse componenten speelt tegenwoordig nauwelijks meer een rol in het bepalen van de consumentenprijs. Het is niet wat de gek ervoor geeft, maar wel wat je beoogde klant ervoor geeft.

  191. Online inschrijven doet het nu ook blijkbaar!! Het is mij iig gelukt.

    Beste klant,
    bedankt voor je inschrijving voor de iPhone 4. Je gegevens worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Ter bevestiging ontvang je binnen enkele dagen een e-mail.

    Met vriendelijke groet,

    T-Mobile

  192. Hey je kan nu wel ineens voorinschrijven op de t-mobile webiste.

  193. Moet er in de t-mobil shop nog €50,- betaald worden? En zo ja, waarom is dat telefonisch of online niet het geval?

  194. Wat een amateurs/prutsers daar bij Tmobile. Heb net, na vele pogingen om er uberhaupt door te komen, 1 uur en 10 minuten in de wacht gestaan. Daarna werd de verbinding verbroken! Ik ben er klaar mee, ga naar Vodafone.

  195. op de iphone4 site staat nu geen tel nummer meer maar een link naar een formulier…..

  196. Net via de link boven aan in deze pagina mijn bestelling doorgegeven. Heb er meer vertrouwen in dan aan de lijn blijven hangen. Ik ben benieuwd wanneer ik bericht terug krijg.

  197. Ironisch hoor.
    Sta je in de wacht met zo’n wachtmuziekje.
    Welk nummer draaien ze…….
    Youssou N’dour Seven Seconds Away
    http://www.youtube.com/watch?v=KYN4kmrHoHk

  198. Enig idee of ze in Begië dan al in de losse verkoop gaan ? Zonder verplichting aan een telco ?

  199. G4 met Tmobile abonnement doet me denken aan mijn allereerste telefoon (veeeele jaren geleden). Ik had er eentje maar kon de bel kosten niet betalen (was 1 gulden 75 per minuut). Das nu ook, je hebt een hele mooie dure telefoon, maar je kan er niet mee bellen/internetten omdat je geen ontvangst heb. Lange leve Tmobile! 😀

  200. Jammer dat je via de voorinschrijving (die net online is, zie update 2) niet kan bestellen met een Relax abonnement. Ik wil graag meer SMSen dus wilde het met Relax doen… dat wordt toch even een uur aan de telefoon zitten in mn werkpauze straks 😉

  201. Yesyesyes ik heb hem. Veel opnieuw moeten bellen, want vaak werd de verbinding verbroken, maar eindelijk gelukt.
    Ik zit bij de eerste lichting!!!!

  202. Mij is het zojuist ook gelukt via de website 🙂
    Ben benieuwd hoe lang ze op zich laten wachten!

  203. YESSSSS net besteld via 0800-8104 duurde om 8 uur al 25 minuten maar de aanhouder wint. 🙂 vanwege de prijs toch maar gekozen voor de 16GB zwart alleen jammer dat ik vroegtijdig abbo wil verlengen en dat me dit ook nog eens 70 euro kost.

  204. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Inmiddels is de iPhone 4 ook via het webformulier te bestellen: Webformulier

    Bedankt. Ik heb die maar ingevuld

  205. Phew, ik haal wel een uit ierland. Simlock vrij. Stukken goedkoper

  206. Origineel geplaatst door Vincent
    Moet er in de t-mobil shop nog €50,- betaald worden? En zo ja, waarom is dat telefonisch of online niet het geval?

    Omdat je bij T-Mob maar 1x kunt reserveren, terwijl je wel twintig winkels had kunnen aflopen en overal een reservering inleggen om ”m zo snel mogelijk te hebben.

  207. Ook al zegt T-mobile dat ik goed zit, hoop ik maar dat het lukt.. Ik heb ‘m vorige week al gereserveerd bij de T-shop. Voor hetzelfde geld doet T-mobile iets vaags waardoor ik ‘m toch niet meteen krijg.. Iemand een idee wat er met die oude lijsten gebeurd?

  208. gewoon blijven proberen, ik had alles in 7 minuten geregeld.
    Kwam eerst ook niet binnen via dat nummer, maar na paar pogingen ging het prima.

  209. Tijdens het bellen was ik dat formulier aan het invullen en verstuurd. en omdat ik er doorkwam ook via de telefoon ingeschreven :d neem aan dat dit geen gevolgen heb ?

  210. Origineel geplaatst door Tim
    Ironisch hoor. Sta je in de wacht met zo’n wachtmuziekje. Welk nummer draaien ze……. Youssou N’dour Seven Seconds Away http://www.youtube.com/watch?v=KYN4kmrHoHk

    Lol, hadden ze niet een speciale remix aanstaan seven years away?

  211. zouden mij ook terug bellen, maar tot op heden niks.

    begon al om paar minuten voor 8 te bellen toen was de toko niet open en nu kom ik er niet tussen door…….

  212. Ik wacht mooi af. Ik wacht tot ik het zeker weet dat de antenne goed werkt. Heb al genoeg problemen gehad met mijn huidige abbo en berijk. Ik zat straks de kindrziekes op deze site volgen en daarna beslissen. T-mobil denk alleen aan geld ipv hun dekking beter regelen. Hopelijk hebben ze ook voor de vroege kopers een hoesj bijgesloten.

  213. @Rene: ik kon zakelijk niet pre-orderen. Advies: verleng privé ABO en wissel later om…

    Verder idd 6-8 weken levertijd voor een witte 32GB en geen bevestigingsmail whatsoever! Niet echt goed georganiseerd..

  214. @richard schreuder: Early Renewal regeling kan niet via de website. Had een T-Mobile medewerkster aan de lijn die dat bevestigde.

  215. Besteld, 16Gb Zwart…. Wel een levertijd van 8-10 weken….. grrrrr…

  216. ik mag toch hopen dat die 6-8 weken gelden voor mensen die niet hebben aanbetaald een paar dagen terug.

  217. Ik heb mijn iPhone 4 gewoon bij de T-Mobile shop in Leiden besteld. Geen probleem. 50EUR aanbetaald en klaar. Ze wisten niet te vertellen wanneer de iPhone geleverd zal worden.

  218. @Marc39: DUDE…we wonen niet allemaal in Amsterdam he? 😉
    Hier in Zwolle is het prima met het ontvangst.

  219. Ik werd zojuist heel netjes meteen teruggebeld door een dame van T-Mobile en m’n zwarte 32 GB is gereserveerd!

  220. jheeeh besteld, 16GB black 6 tot 8 weken werd mij verteld ben benieuwd hadden al een miljoen voor aanmeldingen zei die gast en ze verw88 er morgen anderhalf mil

  221. Das gek.. Ik kon ook gewoon voor mn vriendin verlengen. Raar bedrijf! Of ik had de koffiedame aan de lijn die een grapje uithaalde, hoop van niet;)

    Origineel geplaatst door Marc
    Meen je niet… vanaf 8 uur aan het bellen, er eindelijk door. Kan ik de boel niet doen omdat het contract op moeders naam staat die op vakantie is, ondanks dat ik alle gegevens hier bij me heb… Bedoeling was daarna om gewoon het contract naar mij over te dragen omdat ik inmiddels 18 ben. Zou bijna opnieuw het hele traject doorgaan en dan mijn stem verdraaien…

  222. Zo, ik heb me ‘vooringeschreven’ bij de T-Shop ik Leiden. Nummertje 4, daar doe ik het voor…

  223. En zijn nieuwe klanten dan niet belangrijk? De blijven nu helemaal weg bij tmobile. Reserveringslijsten, eigen volk eerst… onsympathiek allemaal. Lekker uit engeland laten komen, simlockvrij en 3 weken levertijd… of even op Belgie wachten. dan zijn ook de eerste kinderziektes eruit

  224. half uur geleden via phonehouse.nl besteld.

    En ik kreeg net een e-mail van T-mobile waarin stond dat ik via de phonehouse website moest bestellen (zodat ik als een van de eersten de iphone4 zou ontvangen *lol*)

  225. wie wil dat ding nou nog hebben 😉
    antenagate. hahaha wat een grap.

    kan niet wachten tot de koerier belt voor een afspraakje.

  226. Om 8.02 gebeld naar zakelijk, was meteen aan de beurt.
    levertijd ook daar 6 tot 8 weken, en ben nummer 2 op de lijst van zakelijk.

  227. Ik zeg t- slowbile op en unlock de 3 GS wel en neem KPN of Vodafone als sim only. Wat een bagger service. Echt goed geanticipeerd van T

  228. hey wie weet of je bij het voorschrijven van iphone 4 ook kan aangeven dat je een nummer wilt meenemen van een ander provider.

  229. hehe, eindelijk een iphone besteld.
    na pas 7 min in de wacht een iphone besteld.
    een 16 gb black iphone 4.
    met early renewel. levertijd 6-8 weken.

  230. Mij te duur. I wacht nog wel een tijdje. De oude 3 G doet het nog het nog prima.

  231. Veni Vidi Vici ik ben al vanaf half 8 op om het te regelen… overal wachttijden en ellende en teruggebeld worden, ik werd er gewoon naar van. Dacht probeer nog 1x het 0800 nummer en bam iemand aan de lijn en alles geregeld 32gb wit besteld TOPPERT!!

  232. @rudy: Dat vind ik niet zo onsympathiek hoor. Ik ergerde me kapot destijds bij de introductie van de iPhone in NL dat ik niet méér rechten had dan een nieuwe klant. Op zich vind ik een voorinschrijving voor bestaande klanten een mooie service.

  233. Origineel geplaatst door Ciato
    Ik heb net een 32gb met relax35 en €99,- bijbetalen besteld op belnu.nl. Veel gunstigere prijzen.

    …jij vergeet gewoonweg even dat je het 2e jaar volle polle voor je internet betaald. Tel er dan nog zo’n 12 x 15 euri bij op. Dank U!

  234. Origineel geplaatst door Roy
    jheeeh besteld, 16GB black 6 tot 8 weken werd mij verteld ben benieuwd hadden al een miljoen voor aanmeldingen zei die gast en ze verw88 er morgen anderhalf mil

    Wat een onzin. De schattingen bij T-Mobile zijn dat ze ongeveer 300.000 iPhone abos hebben (bron). Dat ze vandaag of morgen even een half miljoen of zelfs meer nieuwe iPhones verkopen lijkt me zwaar overdreven.

  235. Origineel geplaatst door Marc39
    G4 met Tmobile abonnement doet me denken aan mijn allereerste telefoon (veeeele jaren geleden). Ik had er eentje maar kon de bel kosten niet betalen (was 1 gulden 75 per minuut). Das nu ook, je hebt een hele mooie dure telefoon, maar je kan er niet mee bellen/internetten omdat je geen ontvangst heb. Lange leve Tmobile!

    wat een negativiteit weer…
    Dan sluit je toch geen T-mobile abonnement af, laat aub iedereen zn eigen beslissing maken….

  236. En ja hoor. Ben er eindelijk ook doorheen. Ruime 2 uur proberen…. Ik ga nu maar eens wat nuttigs doen. Sterkte allemaal hier.

  237. Ook net besteld! Weet iemand hoe het zit met de SIM card? daar moet toch een micro sim in? krijg je die erbij geleverd?

  238. Ben om 8.50 maar voor de TMobile winkel hier in Den Haag gaan bivakkeren (na het gedoe met de website). Was nummer 1!

  239. Origineel geplaatst door rudy
    En zijn nieuwe klanten dan niet belangrijk? De blijven nu helemaal weg bij tmobile. Reserveringslijsten, eigen volk eerst… onsympathiek allemaal. Lekker uit engeland laten komen, simlockvrij en 3 weken levertijd… of even op Belgie wachten. dan zijn ook de eerste kinderziektes eruit

    Onzin, je verdient als trouwe klant zeker voorrang te krijgen op nieuwe klanten. Ik ben zelf al klant van T-Mobile toen het nog Ben was en ik vind persoonlijk het niet meer dan logisch dat ik dan voorrang krijg op mensen die nog geen klant zijn.

  240. Origineel geplaatst door Dave B
    half uur geleden via phonehouse.nl besteld.En ik kreeg net een e-mail van T-mobile waarin stond dat ik via de phonehouse website moest bestellen (zodat ik als een van de eersten de iphone4 zou ontvangen *lol*)

    Heb hem ook bij Phonehouse besteld, via internet. Werkte prima, kreeg gister een link gesmst en via de link was het zo gepiept.

  241. Ik heb ook net besteld op belnu.nl, hoe kunnen zij goedkoper zijn dan T-Mobile zelf?

  242. Hehe het is mij ook eindelijk gelukt, ich bin darbei 🙂

  243. Origineel geplaatst door Ralph Brandt
    Ik heb mijn iPhone 4 gewoon bij de T-Mobile shop in Leiden besteld. Geen probleem. 50EUR aanbetaald en klaar. Ze wisten niet te vertellen wanneer de iPhone geleverd zal worden.

    Same here in Roosendaal. Lijkt de snelste manier om het te regelen, even langs gaan. Er waren 2 mensen voor me, sta nu 25e op de lijst. Ben benieuwd of het veel langer gaat duren dan de 30e

  244. Al een miljoen voorinschrijvingen en morgen nog 1,5 miljoen verwacht?????
    Leuk bedacht vriend maar je hebt zeker geen idee wat het inwonersaantal van Nederland is als je denkt dat we dat geloven??

  245. Ik denk dat geen enkele ict/sales organisatie deze drukte aankan bijna de helft van nederland zal vandaag zijn iphone bestellen en de andere kwart morgen het inhuren van een externe partij voor tmobile is al heel wat en overal zit een max aan

    tuurlijk is het lullig maar bedenk wel je hebt de hele dag en die 2500 die boven je staan ja jammer dan er komen er miljoenen naar nederland

  246. Ik zou het toch wel kwalijk vinden als T-Mobile 8 weken levertijd heeft op de Iphone4 terwijl ze op de site vrolijk 30 juli aangeven

  247. het is naar mijn mening vrij duidelijk dat t-mobile dit geheel onvoorbereid gedaan heeft. het zou me niets verbazen als dat voorverkoop formulier nog geschreven moest worden vanochtend. vind het namelijk wel heel merkwaardig dat deze rond 9:45 opeens online stond.

  248. Na 18 keer gebeld te hebben, was het bij de 19de keer raak ik werd binnen 1 minuut door verbonden met een aardige iets wat gestressed mevrouw, ik heb hem besteld ihpone 4 16 GB 300 minuten! voor 89,- hij word binnen 6-8 weken gebracht en ik word op de hoogte gehouden via sms/mail!
    ik ben benieuwd waneer ik hem ook echt in me handen kan vasthouden!hahah!
    succes voor de rest je moet gewoon blijven bellen!

  249. Als ik dit zo lees lijkt mij het best om gewoon naar een lokale t-mobile boer te gaan, dat heb ik ook gedaan in Almelo. Ik moest wel € 50,- reserveringskosten betalen, maar dat wordt straks verrekent met de toestelkosten. Sta als nummer 1 op de lijst, dus ik neem aan dat ik hem volgende week vrijdag heb. Erg relaxt.

  250. Ik hoop werkelijk dat al die mensen die hier zo aan het zeuren zijn absoluut geen iphone 4 kopen. Dat scheelt weer een hoop mensen op de wachtlijst bij t-mobile.

  251. @Stooom: ik voreg het aan de mevrouw aan de telefoon en zij zei dat je de micro sim erbij krijgt geleverd

  252. 6-8 weken ? dus jullie zitten allemaal bij de tweede shopment of wat ?

  253. YES YES YES!!!! Heb hem besteld.
    over 5 dagen schriftelijk een bevestiging van mijn Witte Iphone 32gb:D:D:D wat wil je nu nog meer:p
    kan niet wachten (al kan ik nog wel 4 weken wachten maar komt goed:D

  254. Origineel geplaatst door Recci
    Phew, ik haal wel een uit ierland. Simlock vrij. Stukken goedkoper

    Nope, nooit goedkoper. Weet ik uit ervaring. Wel meer keuze vrijheid. Dat wel.

  255. Origineel geplaatst door Ferry van GIessen
    Wat een hoop geklaag allemaal zeg!! De vaste klant van T-Mobile heeft voorrang op het inschrijven en heeft een sms gekregen met daarin de link voor de voorinschrijving. Deze werkt gewoon naar behoren. Als je die had gebruikt dan was je binnen 5 minuten klaar geweest! HAHAHA!!

    T-Mobile liet mij net via de telefoon weten dat die link per sms slechts naar 10% van de vaste klanten is verzonden om spreiding te creeeren. Dus niet alle vaste klanten worden even goed geholpen, Ferry. Ik heb twee jaar terug in Rotterdam voor de deur gelegen bij de officiele introductie van iPhone in Nederland. Acht uur lang! En nu niet eens een mailtje of smsje… heel slecht! Maar heb zojuist bij de plaatselijke T-Mobile Winkel alsnog gereserveerd. Was pas klant nr. 3 en ze verwachten volgende week al te kunnen leveren…

  256. Antwoord op de vraag over de microsim:
    Die krijg je opgestuurd, al voor je de iPhone hebt.
    Is mij verteld door de aardige meneer die mijn bestelling opnam vanochtend.

  257. Ik ga hem morgen als niet t-mobile klant kopen (zwart 16GB i150).

    Welke gegevens heb ik dan nodig? (ik ben onder de 18 dus ik zou ook graag willen weten welke gegevens mijn ouders moeten doorgeven)

  258. Ik heb de iPhone zojuist telefonisch kunnen bestellen, maar eigenlijk heb ik nu al spijt! De mevr. aan de telefoon kon mij vertellen dat ik een hoge klantwaardering had, maar kon mij dus niet een korting aanbieden…. Ik denk dat ik toch voor een annulering ga en dan via een telefoonwinkel dat speeltje ga aanschaffen! Dan krijg ik waarschijnlijk wel een goede korting….

    Oh ja de levertijd is nu 6 weken!

  259. OK, einde iPhoneclub. Beetje flash floaters gebruiken.
    (Red.) Voor klachten over ons bannerbeleid kun je zoals altijd terecht in het Website-forum. Het is hier off-topic.

  260. Had geluk, om 0800 gebeld en kwam er niet doorheen, net gebeld en direct verbinding. 10:25 Besteld en zat nog bij de eerste T-mobile bestellingen 🙂 ook werd mij verteld dat er een 6-8 weken levertijd geldt. Afhankelijk van Apple kon dit eerder zijn.

    Wel proberen ze je om te praten naar een 2 jarig abbo maar daar trapt deze jongen mooi niet in!

    Kreeg een zeer nette dame aan de telefoon die nog een gezellig gesprek aan ging.
    Pinnen of met credit card kun je de koerier aan de deur betalen.
    Er hoeft geen aanbetaling te worden gedaan van 50 euries zoals sommigen laten weten.
    (Voor de nog wachtenden het is wat rustiger op het Call Center werd mij verteld)

  261. Die zijn helemaal van de pot gerukt met hun absurde prijzen!

  262. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Arrogante T-Mobile prijzen! Laat ze eerst maar eens de netwerkproblemen oplossen.

    In amerika moet je sowieso altijd bijbetalen voor je toestel.. De providers in Nederland hebben ons tot nu toe goed gesubsidieerd!

  263. Ik heb nog nooit zo’n grote banner gezien, als op iPhoneclub! Verschrikkelijk! Weg ermee!
    (Red.) Voor klachten over ons bannerbeleid kun je zoals altijd terecht in het Website-forum. Het is hier off-topic.

  264. Hoppaaaaa!
    BESTELD 😀

    zwart 16 gig, 1 jaar i300 abo

    Blijven bellen werd gehlpen door een topgozer!

    Hij zei dat het gekkenhuis was en dat hij dit nog nooit heeft meegemaakt!
    Ik ben gelukkig binnen, blijf proberen mensen!

    Iphone komt binnen 6 weken gelukkig!

  265. Origineel geplaatst door Bert
    @Jorgos & @ElevatorIk heb het idee dat mensen met T-mobile prepaid niet meetellen….

    Prepaid is een verouderde manier van bellen voor T-Mobile en is niet aantrekkelijk. Het zorgt niet voor klantenbinding en is dus onbelangrijk.

  266. bij mij werd verteld dat de levertijd 6 weken was ivm het feit dat ze zelf de telefoon eerst even goed wilden testen in hun eigen netwerk.
    niet dat ik dit geloofde, maar wel ter info. als het waar is dan wordt de levertijd ook zeker minimaal 6 weken na 30 juli.

  267. Ik zou even een klacht indienen bij T mobile. Het is toch te gek dat men niet voorbereid was. Daarnaast is de pre order pagina totaal een farce. Onduidelijkheid waar de prijzen staan, dan weer naar nader pagina die weer niet laad, etc etc. Als we nu even een goede klachtenstroom op gang laten komen, moet er toch echt iets veranderen… wel bij deze…

  268. Als ze nou eerlijk zijn gooien ze de lijnen dicht en bellen ze eerst naar de nummers die ze hebben gekregen van klanten die nog steeds in T-mobile’s eerlijkheid gelovenen en dus gewoon braaf afwachten tot ze terug gebeld worden. Maar nee, T-mobile is niet op het woord te geloven, als ze zeggen dat je je via het internet moet aanmelden kan je beter bellen, als ze zeggen dat je beter kan bellen kan je het beter via het internet doen. En dus blijven mensen bellen en blijven de lijnen overbelast en jaag ik mij hoog in de kosten bellend vanuit het buitendland wetende dat t-mobile toch eerst die verrekte lijn behandeld. Kortom volgens mij ben je nog beter af als je tot vanmiddag probeert door die lijn te komen dan dat je je vanavond laat terug bellen. Jammer dit, ze hebben nu nog héél eventjes geluk dat ie exclusief is. Maar dat word binnenkort anders. Dan gaan ze met dit soort grappen zeker op hun neus!

  269. Origineel geplaatst door luccyboy
    Ik ga hem morgen als niet t-mobile klant kopen (zwart 16GB i150).
    Welke gegevens heb ik dan nodig? (ik ben onder de 18 dus ik zou ook graag willen weten welke gegevens mijn ouders moeten doorgeven)

    Je kan m niet kopen als je nog geen 18 bent, en je kan m al helemaal niet morgen kopen aangezien hij nog niet verkocht wordt.
    Je kan m wel reserveren, ook al ben je geen 18. Neem je ID mee en 50 euro dan komt het goed.
    Als je je abonnement gaat afsluiten moet je wel 1 van je ouders meenemen. (met ID en bankpas)

  270. Om 9 uur gebeld en om 10 over 9 had ik mijn bestelling geplaatst.
    Via een omweg bij de juiste persoon gekomen, aangezien ik een Early Renewal gebruik. Het is een omweg, maar ik was wel binnen 10 minuten klaar ;). (stiekeme tip)

  271. Ik heb me hierop ingeschreven. Wat betekent dat? Dat ik de iPhone 4 heb besteld??? Of???
    En daar hoef ik toch geen 50 euro extra voor te betalen?

  272. Absurde prijzen???
    Ik heb net €360 betaald voor een 16gb met 1 jarig I150 contract en heb daar volgend jaar met de iPhone 5 release een big big big smile op mijn face denk ik zo maar eens. Lijkt nu een hoop geld maar wedden dat ik er geen spijt van heb volgend jaar?
    Bovendien, ik word niet goed van die klachten over prijzen, een Ferrari is ook duur, kan je die niet betalen, neem een Opel.

  273. zou het niet zo zijn dat je volgende week er gewoon een mee kan nemen vanuit een phonehouse winkel?
    kan me herinneren van vorig jaar dat ik door de stad liep en overal grote borden zag: we hebben ze op voorraad! (G3S toen uiteraard)

  274. Ik heb er net 2 besteld. 😉 levertijd zeker 8 weken. dus mischien is wachten tot ze in de winkel liggen wel sneller idd. Maar ben wel blij met deze!!!

  275. Bovendien, ik word niet goed van die klachten over prijzen, een Ferrari is ook duur, kan je die niet betalen, neem een Opel.
    Het gaat er toch niet om of je het KUNT betalen? het gaat erom of je er je geld aan WIL geven, en dat is m.i. een hele gezonde gedachte.

  276. Ik ben toch maar even langs de T-Mobile shop in Utrecht gegaan. Daar een iPhone4 gereserveerd. Ik was de vierde klant die dat vandaag daar heeft gedaan.

  277. Wat een onzinpraat hier. Heb geduld mensen. Een dagje later of een weekje later je toestel hebben is toch geen probleem. Relax, t is te warm om je druk te maken.

  278. zojuist een dame aan de lijn gehad…early renewal optie is idd niet aanwezig maar zal automatisch op je factuur verschijnen….de reservering is nu dus compleet! 🙂

  279. Origineel geplaatst door Sem
    Ik heb ook net besteld op belnu.nl, hoe kunnen zij goedkoper zijn dan T-Mobile zelf?

    DEZE ZIJN INDERDAAD GOEDKOPER…of niet?

    gratis 16gb bij 2 jr

  280. En hoe zit dit nu met die microsim? Krijg je bij die reservering er automatisch bij? Neem aan dat T-mobile snapt dat iedereen die nu de iphone 4 reserveert ook automatisch een microsim nodig is? Of krijgen we een gevalletje, hier is je toestel maar je moet nog wel een microsim bestellen, en dat je dan weer moet wachten..

  281. De iPhone 4 staat er nu wel op via de voorinschrijving bij de aanbiedingen. Dus dat stomme webformulier laat maar zitten.

  282. @Rudy: Klopt, maar hier heb je dus heel veel mensen die de “iPhone winkel ” inlopen en beginnen te brullen dat de iPhone meer kost dan ze WILLEN betalen.
    Ik zou dan zeggen, klaag niet en de Nokia winkel zit verderop.

  283. Net ook maar naar een shop gereden, 50 euro betaald en ze verwachten hun eerste levering rond de 30ste.
    Ik ben benieuwd.
    Werd echt gestoord van die KS van T-Mobile

  284. Heb hem besteld via het webformulier. Kom in aanmerking voor verlenging. Hoop wel dat ze dat netjes doorvoeren en mij niet opzadelen met 2 abbo’s.

    Afwachten dus….?

  285. @Saber: micro sim wordt eerder geleverd dan het toestel (staat al verder terug al een keer beantwoord)
    zo niet…bij de shop kun je er een meteen ophalen!

  286. @saber:
    Als je de moeite neemt om te lezen zie je dat het antwoord over de micro sim al lang gegeven is.

  287. Ik vind de prijzen teleurstellend. Het lijkt erop dat de iPhone 10 euro duurder is dan de 3G 16 GB twee jaar geleden. En bovendien zie ik nergens staan dat ik als T-Mobileklant geen aansluitkosten van 26,25 euro moet betalen, zoals twee jaar geleden wel werd gedaan. Dus 36,25 euro meer dan twee jaar geleden.

    En nu dit drama met de bestellingen weer, net als twee jaar geleden. Ik wacht wel tot het rustig wordt, mijn 3G doet het nog prima.

  288. Die klantenservice van Tmobile was vanmorgen een waar drama. Eerst vanmorgen om 08:00 op de site ingelogt, maar geen nieuws. Toen maar als een gek gaan bellen maar iedere keer na een kwartier werd de verbinding verbroken. Uiteindelijk om 09:30 uur iemand aan de lijn en heb mijn Iphone4 16gb black kunnen reserveren met een early renewall. Levertijd? 6 weken.

  289. Ik heb hem eindelijk besteld!
    Het is een Zwarte 32 GB geworden!

  290. Je beste kans om er gewoon één op 30 juli te hebben is om (vroeg) bij het verkoop event te gaan staan. Die komt er vast wel weer en ik durf er redelijk wat op te verwedden dat daar de eerste batch bijna volledig naar toe gaat. Mensen die online besteld hebben komen pas na de eerste of tweede batch aan de beurt vermoed ik (vandaar die 6-10 weken levertijd).

  291. Origineel geplaatst door Maarten
    Is het onverstandig om op dit moment een ZGAN iPhone 3Gs (16gb) te kopen voor € 380?

    JA

  292. Gouden tip: ga naar de T-Mobile winkel, ik was binnen 3 minuten klaar…
    (beter dan 1:40 uur in de wacht te staan en dan te horen te krijgen dat je teruggebeld wordt)…

  293. Mijn abbo loopt 10 Aug af en heb net zo een iPhone4 geserveerd via de iPhone4 pagina..

    Maar is het niemand anders opgevallen als je via Mijn Tmobile gaat naar contract vernieuwen, de iPhone4 16GB gratis is en de 32GB maar €89,95 ?? Alleen krijg ik dan wel een error als ik erop klik..

  294. Net met Icentre Ede gebeld waar ik een reservering had gemaakt in juni maar die is niet meer geldig omdat het volgens de winkel ook niet mag van Apple dus ik kan helaas weer achteraan aansluiten en ik moet naar T mobile. Nu nog ff twijfelen 16 of 32 gb…iemand advies ?

  295. Gelukkig zijn sommige mensen ook gewoon tevreden en happy 🙂

  296. Heb net gebeld, 5 minuten in de wacht. Maar tot mijn verbazing geen enkele vorm van beloning voor trouwe klanten. Heeft iemand uitgerekend wat nu het meest verstandige is? Ik wil graag de iPhone 4 16GB wit, heb die ook besteld (2 jaar, 300, 44,95) maar is iemand op de hoogte van slimmere constructies?

  297. Ik heb zojuist de 32GB zwart besteld. Mensen die op de lijst zijn geplaatst, gewoon nog een keer bellen!

    Levertijd van mijn iPhone is 6 tot 8 weken. Hoe het met de micro-sim gaat is nog steeds de vraag. Ik ga zo de stad even in om het na te vragen.

  298. Na wat geprobeerd te hebben op de site, ook maar naar de stad gegaan, nu ben ik nummer 1 in Hengelo, het was zo geregeld in de T-shop.

  299. @wieboneo: Verlengen voor de Iphone 4 kan inderdaad 6 maanden voor het aflopen van het contract. Het is ons net gelukt met 6 maanden en 1 dag.

  300. Mijn abbo loopt pas 15 mei 2011 af. Ik kon toch verlengen. Ik kom in aanmerking voor een early upgrade. Misschien omdat ik al lang lid ben. (toen het nog BEN heette).

    Anyway iPhone 4 zwart 16GB 319,95 bij 1 jarig abbo. i300

    🙂

  301. Veel te hoge prijzen. En wat een paniek zeg, bestel je toch gewoon morgen… We weten elkaar wel lekker gek te maken, he… Sterker nog, na 2 jaar 3G, kunnen er echt nog wel een paar maandjes bij, ik kijk de appel wel uit de boom. Kan Apple ondertussen z’n problemen oplossen.

  302. Nee jongens, voor zulke prijzen: laat maar Steve. Wil ‘m wel, maar niet zo.

    Androidplanet: Here I come!

  303. Vanaf 08:00 uur aan de lijn gehangen. Kreeg steeds te horen dat ik mn telnr in moest voeren en zou worden teruggebeld. Nadat de voorverkoopsite de lucht in ging, heb ik me gelijk ingeschreven. Met succes.

    Een zwarte 32 GB met i-150. Bel weinig en verwacht veel te filmen. Dan is een beetje extra ruimte, naast mn muziek, video’s en films, wel zo handig.

    Ben benieuwd hoe lang het gaat duren…

  304. Gereserveerd (iPhone 4 32GB White)! Gelukkig!

    !even een update voor iedereen, de zwarte iPhone is levertijd 5-8 weken en de witte is minimaal 10 weken bij Phonehouse!

  305. De bestel site van t-mobile doet het weer. Buiten het gammele formuliertje dus! Inloggen en contract verlengen 🙂

  306. Origineel geplaatst door sannieslief
    Gelukkig zijn sommige mensen ook gewoon tevreden en happy

    Die hebben dan ook geen t-mob abbo 😉

  307. Mensen wat een paniek allemaal om niets!
    Ook ik zat vanmorgen om 8 uur klaar en kwam nergens doorheen. Twee uur later nog een poging gedaan en ik had zonder problemen, na 20 seconden wachttijd, een uiterst vriendlijke medewerker aan de lijn.

    Het maakt voor veel mensen blijkbaar uit dat ze hun Iphone twee uur eerder dan anderen ontvangen!
    Waanzin als je het mij vraagt, en dan ook nog klagen over de prijzen!
    Als je het er niet voor over hebt, haal je het toestel niet en ga je niet lopen klagen als een klein kind van 5 die een snoepje niet betalen kan!
    Typisch Nederland’s; mensen willen allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten!

  308. @Sven: je krijgt je iPhone wel later dan de zwarte (naar mijn info minimaal 10 weken)

  309. @thespirit

    Ik klaag zoveel ik wil! En ik klaag niet eens, dat is blijkbaar hoe jij het opvat.

    Ik nam het op voor een andere bezoeker die werd aangevallen. En omdat ik zo moe wordt van die reacties hier zoals: “kun je het niet betalen, neem je toch lekker een nokia” en “een ferrari is ook duurder dan een Opel”

  310. Apart, ik bestel via my-tmobile een 1 jarig contract, maar mijn orderbevestiging vermeldt daarnaast ook “”De T-Mobile iPhone abonnementen hebben een minimale contractsduur van 24 maanden”

  311. Ik heb dat bellen ook maar even opgegeven, elke keer blij om iemand aan de lijn te krijgen, maar word weer afgepoeierd met ‘we noteren uw nummer en bellen u terug’…

    heb me ook ingeschreven op die site, kwam er ineens doorheen….
    Heb hier alleen geen bevestiging van ontvangen…moet ik er maar vanuit gaan dat het zo geregeld is ??? of toch nog maar even proberen te bellen ?????

    Man, wat een ochtend….

  312. Ook zojuist besteld in de T-mobile Shop. € 50,- aanbetaald en klaar is Kees. Lijkt me de beste oplossing om het snelst aan een Iphone 4 te kunnen komen, aangezien elke winkel wel voorzien wordt van toestellen.

  313. Ben het weekend in België geweest. Veel op internet via Mobistar. Waanzinnig. Gaat sneller dan op mijn vaste computer met ADSL via xs4all. Ongelofelijk. Zo kan het dus ook! Nu weet ik zeker: nooit meer T-Debiel.

  314. Ik wil de pret niet bederven hoor, maar is het niet een beetje belachelijk hoe de wereld zich druk maakt om een telefoon? Als dit de dingen zijn die zulke massale reacties teweeg brengen gaat het te goed met de wereld…

  315. Weet iemand hoe het zit als in naar de winkel ga en me daar op een reseverings lijst zet? Kan ik hem dan 30 juli ophalen of moet ik dan alsnog in een dikke rij staan te wachten.
    Heb hem wel telefonisch besteld maar ga straks toch nog even naar de winkel.
    iemand advies of gewoon lekker wachten?
    Verder ben ik happy als ik hem heb. Ik vind de prijzen wel prima. ben tevrede als ik het toestel heb straks:D

  316. Ja, het bestel formulier van de T-Mobile site werkt weer.

    Net zonder problemen en soepel een witte iPhone 4, 16 GB besteld.
    Misschien let ik niet goed op (zou gek zijn als ik dit soort uitgaven ga doen), maar ik heb niks gezien mbt levertijden…
    Beetje creepy dat in de bevestigende email staat dat mijn aansluiting per direct is geactiveerd. , ik ga toch niet per direct tientallen euro’s meer betalen dan mijn sim-only die in mei afliep!? Ik hoop van niet!

    Voor de rest alles prima gegaan. Super zonde dat ik 27 juli op vakantie ga, geen HiDef vakantie filmpjes voor mij dit jaar!

  317. Lol wat een levertijden! Blij dat ik de mijne al heb!

  318. eindelijk de 32 wit besteld
    nu maar afwachtne.
    waar kan ik de levertijd status zien?

  319. Het formulier is weggehaald. Hoe kan ik dan nu bestellen?
    Het formulier was de enige manier waarop ik kon bestellen, omdat ik het niet als verlenging wil maar als 2e abbo bij T-mobile!

  320. Origineel geplaatst door osj
    Weet iemand hoe het zit als in naar de winkel ga en me daar op een reseverings lijst zet? Kan ik hem dan 30 juli ophalen of moet ik dan alsnog in een dikke rij staan te wachten. Heb hem wel telefonisch besteld maar ga straks toch nog even naar de winkel. iemand advies of gewoon lekker wachten? Verder ben ik happy als ik hem heb. Ik vind de prijzen wel prima. ben tevrede als ik het toestel heb straks:D

    Je sluit dat ook achteraan in de rij zei iemand van de klantenservice. Je moet alsnog een x aantal weken wachten… Ik wacht nog wel een maand of 2, dan zijn de prijzen hopelijk iets gedaald en kan ik m meteen meenemen. Ben het inminddels een beetje zat met de combinatie Tmobile en Iphone…

  321. @osj
    Als je in Den Bosch woont dan raad ik het je niet aan naar de winkel te gaan.. Ik heb vanochtend tevergeefs geprobeerd de iPhone4 te reserveren maar ben wel 3 keer op een terugbellijst gezet, daarna via internet gereserveerd en toen nog eens naar de winkel gegaan.. Haha..

    Alleen in de winkel hadden ze al anderhalf A4 vol met reserveringen, ik schat zeker >75… Dus die zijn eerder begonnen met aannemen van reserveringen dan vandaag….

    beetje jammer dat dat zomaar mag.. maja.. So be it..

    Wat denken jullie dat sneller is, op de winkel wachten of als t-mobile me terugbelt daar de reservering plaatsen?

  322. The Phone House belde mij net, ik had een nummertje fout bij mijn documentsnummer dat je moest invoeren. Top service en momenteel zijn ze er daadwerkelijk actief mee bezig 🙂

  323. Origineel geplaatst door dries6951
    Origineel geplaatst door sanniesliefGelukkig zijn sommige mensen ook gewoon tevreden en happyDie hebben dan ook geen t-mob abbo

    Ja hoor. Heb al twee jaar naar volle tevredenheid een TMob abo. Ben daarvoor bij KPN en nog meer daarvoor bij Vodafone geweest. Heb nooit veel verschil gemerkt. Veel kleren van de keizer!

  324. @kees: levertijd van de witte is minimaal 10 weken

  325. Hoi, ik heb contact opgenomen met T-mobile en die hebben me verteld dat je bij een Relax abbonement GEEN databundel hoeft af te sluiten. Alleen bijvoorbeeld een voordeelbundel van onbeperkt sms’en.

    Ik neem een relax abbonement want dan ben je veel goedkoper uit ;)!

  326. Via 0800-8104 binnen halve minuut iemand aan de lijn. Besteld. Levertijd? 8-10 weken…..

    Gevraagd hoe ze dat berekenen:
    Geen idee, dat is gewoon onze streeftijd, we hebben geen idee hoe veel bestellingen er nu binnen zijn.

  327. @LL: Succes met wachten.. prijzen gaat voorlopig niet omlaag

  328. @Marcel H: Ben je naar de T-mobile shop gegaan, of Belcompany?

  329. Wow, voer voor psychologen dit man….daar kun je een dijk van een afstudeerscriptie over schrijven!!

  330. Ik kon zojuist via de tm site me contract verlengen inc nieuwe iphone. Heb zojuist betaald en bevestiging gekregen. 🙂

  331. @Melvin van der Geld: Naar de t-mobile shop… Stomme zet zeker?? 🙁

    Ik zoek t niet wéér naar de stad te gaan.. Is een ellende om daar te komen joh 😛

  332. 6 jaar klant.
    169 euro 16 gb voor een 2 jarig abbo.
    Beetje jammer

  333. Fijn dat ik zo geduldig ben. Ik heb net een half jaar mijn 3GS en moet dus nog anderhalf jaar wachten. Natuurlijk wil ik ook het liefst nu meteen een (witte) iPhone 4 hebben, maar nu ik toch moet wachten kijk ik wel een beetje geamuseerd naar alle stress.

    Uiteindelijk krijg ik wel mijn (witte) iPhone 5 (?). Hopelijk helemaal zonder technische problemen en hopelijk ook een stuk goedkoper, want deze prijzen zijn belachelijk!
    En ik ben alle mensen die nu een iPhone willen hebben erg dankbaar, want als jullie er niet waren zou Apple helemaal niet zulke mooie toestellen hebben.

  334. Origineel geplaatst door osj
    Weet iemand hoe het zit als in naar de winkel ga en me daar op een reseverings lijst zet? Kan ik hem dan 30 juli ophalen of moet ik dan alsnog in een dikke rij staan te wachten. Heb hem wel telefonisch besteld maar ga straks toch nog even naar de winkel. iemand advies of gewoon lekker wachten? Verder ben ik happy als ik hem heb. Ik vind de prijzen wel prima. ben tevrede als ik het toestel heb straks:D

    Ze worden uitgeleverd op basis van volgorde op de reserveringslijst. Wat er daarna overblijft is voor de vrije verkoop. Dat is meestal de opzet van een reserveringslijst. De invulling zal variëren per winkel maar het lijkt me stug dat men hier vanaf wijkt.

  335. Ik heb vanmorgen ook gebeld.kwam er makkelijk doorheen moet ik zeggen.heb zelfs 2 keer gebeld en allebei de keren zonder wachten.ik wilde weten hoe het zat met verlengen en of er kortingen zijn.

    ik heb nu zelf de 3g maar mag in augustus verlengen.mij is verteld dat inderdaad voor bestaande klanten van tmobile geen kortingen zijn op de prijs van het toestel.dit in verband met kosten voor het maken enz.nou vind ik dat zelf niet zo erg, ik zie het namelijk als een 2 in 1 product..telefoon en ipod dus mag je ook best voor betalen.wel hoop ik dat zoals sommige al geroepen hebben dat er over een paar maanden als de hype wat verder is, er wel iets van prijsverlagingen worden doorgevoerd.

    ik lees hier ook veel dat mensen het hebben over vodaphone, mij is verteld dat vodaphone het misschien nog lang niet krijgt omdat ze hun netwerk nog zover moeten krijgen om 3g te kunnen leveren.hun netwerk schijnt het nog niet te ondersteunen.correct me if im wrong though.

  336. Heeft er iemand al een email gehad ofso van T-mobile dat je inschrijving bevestigd is? Want meestal krijg je dat toch als je je ergens voor aanmeld?

  337. @osj:
    Je hoeft natuurlijk niet in de rij te staan, daarvoor reserveer je en doe je een aanbetaling.
    Wel zeggen ze zelf dat ze niet weten wanneer ie nou eigenlijk komt maar ik ga toch wel uit van de 30e, Apple heeft dat tenslotte zelf zo aangekondigd.
    Het is natuurlijk wel wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus je moet snel zijn 😉

  338. Ik heb de iPhone 4 32 GB Zwart al vorige week bij A-Mac besteld. Ook bij hun kun je een T-Mobile abonnement afsluiten. Als het goed is krijg ik hem dan ook 30 juli!

  339. Had vorige week 50euro aanbetaald. Vanochtend even langs de shop gewandeld. Hadden ze al netjes omgezet in een pre-order….

    Heb dus gewoon 30juli mijn Iphone 4… Kan hem ophalen in de shop (sta nr 2 op de lijst…)

  340. Zojuist 2 iPhones besteld voor maar 20 euro!

    http://www.smosh.com/smosh-pit/photos/picture-iearrings

  341. @jru……is jou de dollarkoers niet opgevallen de laatste tijd?!

  342. Weet iemand al of het als bestaande klant mogelijk is om vandaag een twwede abo met een iPhone 4 af te sluiten?

  343. Origineel geplaatst door Richard
    Origineel geplaatst door dries6951Origineel geplaatst door sanniesliefGelukkig zijn sommige mensen ook gewoon tevreden en happyDie hebben dan ook geen t-mob abboJa hoor. Heb al twee jaar naar volle tevredenheid een TMob abo. Ben daarvoor bij KPN en nog meer daarvoor bij Vodafone geweest. Heb nooit veel verschil gemerkt. Veel kleren van de keizer!

    Tja dan heb je toch niet echt goed opgelet, of je eisen zijn niet zo hoog. T-Debiel biedt een downloadsnelheid van 384 of 1000 kb/s, Vodafone 3600 (en bij zakelijk zelfs 7200). Mij dunkt dat dat verschil maakt. En we hadden toch een AaiFoon omdat we er ook mee wilden internetten?

  344. Wat lopen ze nou te roepen, levertijd 6 tot 8 weken ??
    Terwijl Steve zelf zegt dat hij op 30 Juli leverbaar is ??

  345. Vanochtend mijn telefoonnummer achtergelaten en zojuist teruggebeld. De verkoper vertelde mij dat de levertijd momenteel 8 weken is omdat er een nieuwe lading iPhones aankomt waarbij het antenneprobleem hardwarematig is opgelost. Dus als je hem nu bij een winkel op de 30ste krijgt heb je, volgens deze verkoper, dus een ‘oude’ iPhone 4.
    Hij had het er over dat er een isolatielaag zou worden aangebracht waardoor het antenneprobleem verholpen zou worden.

    Erg vaag allemaal en eerlijk gezegd geloof ik er allemaal niets van. Heeft iemand anders hier iets over gehoord?

  346. Origineel geplaatst door Mike
    Maar jij ook bedankt hè! Want met je 3GS aankoop heb je ervoor gezorgd dat er weer initiatief ontstond om de 4 te ontwikkelen! 😉 (maar ik snap je punt wel hoor. Stond ook in de rij met iemand te babbelen over “hoe gek we wel niet zijn om in de rij te gaan staan voor ‘een telefoon'”).

  347. Belachelijk. Als ik het dus goed begrijp krijgen ze maar een stuk of 1000 toestellen op launch dag? Daarvan worden er een aantal onder alle winkels verdeeld, en de rest gewoon verstuurd via de post ofzo.

    Jezus, wat een gedoe.

  348. Nou eindelijk gelukt. Al jaren vaste klant en vanaf 07.55 ermee bezig, maar toch 6 weken wachten? Het meisje dat ik aan de lijn kreeg gaf aan dat iedereen 6 weken moest wachten?? Dus een grote aftelklok op de site naar 30 juli voor niks ??

    Waardeloos T Mobile !!!!!

  349. Origineel geplaatst door Crown
    6 jaar klant.169 euro 16 gb voor een 2 jarig abbo.Beetje jammer

    Vergeet de aansluitkosten van 26,25 euro niet. 😉

  350. Origineel geplaatst door schmrtzzz
    Origineel geplaatst door RichardOrigineel geplaatst door dries6951Origineel geplaatst door sanniesliefGelukkig zijn sommige mensen ook gewoon tevreden en happyDie hebben dan ook geen t-mob abboJa hoor. Heb al twee jaar naar volle tevredenheid een TMob abo. Ben daarvoor bij KPN en nog meer daarvoor bij Vodafone geweest. Heb nooit veel verschil gemerkt. Veel kleren van de keizer!Tja dan heb je toch niet echt goed opgelet, of je eisen zijn niet zo hoog. T-Debiel biedt een downloadsnelheid van 384 of 1000 kb/s, Vodafone 3600 (en bij zakelijk zelfs 7200). Mij dunkt dat dat verschil maakt. En we hadden toch een AaiFoon omdat we er ook mee wilden internetten?

    Eisen zijn niet zo hoog. Ik heb een stabiele verbinding en ben prima tevreden met wat er aangeboden wordt. Dus je stelling dat er geen tevreden T-Mobile abonnees kunnen zijn, klopt niet. Er is in ieder geval eentje! 😉

  351. Zou het wat uitmaken hoe en waar je hem besteld wat betreft de levertijd. Heb hem namelijk besteld via een mail welke ik van T-Mobile/The Phone House, daarin stond een link naar speciale pagina van The Phone House.

    Hoop namelijk niet dat ik nu langer moet wachten dan wanneer ik gebeld zou hebben… of naar de winkel was gegaan.

  352. Hebben de mensen die telefonisch hebben besteld een bevestiging per e-mail gekregen? Ik nog niet en begin me rustig aan zorgen te maken of alles wel in orde is…

  353. Tjonge, als ik deze lijst van reacties lees: wat heeft T-Mobile er een puinhoop van gemaakt. Begrijp heel goed dat het moeilijk dealen is met zo’n toeloop, maar dat hadden ze toch op hun vingers kunnen natellen? Zeer slecht!

    Ook jammer dat de iPhone 4 zo belachelijk duur is geworden. Heb nu de 3G die is afbetaald. Daar hoefde bij aangaan van contract geen cent bij.

  354. hahah krijg net de mail binnen dat ik vandaag de iphone kan voorbestellen.
    Heb het al lang gedaan. Ze zijn wel laat me die leuke mail zeg.
    Ik ga straks toch nog even naar de winkel maar niet zo veel zin om een aanbetaling te doen ofzo. Dan maar gewoon lekker via de post.
    Iemand ervaring dat hij/zij meer korting kreeg?? ik ben al sinds orange klant en high user maar gewoon 2 jarig 300 met iphone 4 32gb gewoon 189 euro (vind het prima prijs maar goedkoper altijd beter.
    let me know

  355. Als de Apple storm verdwenen is, dan ga ik ns naar de winkel en krijg meteen mijn iPhone 4 black, 32 GB mee…. Ik ga geen product kopen wat ik nog nooit in mijn handen heb gehad. Ik ben toch niet gek !

    Talking about the crisis !!! There is none !!! Mensen geven met gemak duizend euro weg aan……een telefoon……het moet toch niet gekker worden!

  356. Weet iemand iets over de relax abbos? Kan je morgen wel gewoon via de site bestellen met een relax abbo? Zit momenteel in frankrijk, dus telefonisch bestellen is niet echt een optie :p

  357. Hmm… ik had verwacht dat het een dwaze actie zou worden en had al wat vragen bedacht die ik dan zou willen stellen om de situatie wat duidelijker te krijgen.
    Ik als niet abonnee dus vanmorgen naar de T-Mobile shop, 9:15 stond nog niemand…
    9:31 winkel gaat open, toen stonden er ongeveer 8 mensen.

    Ik heb meteen aangegeven dat ik waarschijnlijk nog niet in aanmerking kwam voor de voorbestelling, omdat ik nog geen klant ben.

    “Dat is geen probleem hoor, je kan gewoon bestellen”.

    Wat ben ik blij :):):):)

    Ik was de eerste die hem daar bestelde dus met een beetje mazzel heb ik hem gewoon vrijdag 30 juli.

    p.s. de vraag of T-Mob een micro-sim bij je iPhone 4 gaat leveren is lijkt mij een beetje overbodig. Als ze jou een iPhone abonnement verkopen i.c.m. de iPhone 4 dan is toch de enige mogelijkheid je abo te gebruiken als je een micro-sim krijgt;) Logisch nadenken mensen, al kan dat lastig zijn met alle stress bij de mensen die een uur zitten te wachten aan de telefoon.

  358. @Crown:
    Ben al een goeie 10 jaar klant van ze, zelfde verhaal. gewoon netjes 170 euri aftikken voor de telefoon en dan nog die gare aansluit kosten.. Ben al 10 jaar aangesloten??

    Het wordt eens tijd om over te stappen naar Vodafone ofzo. Met een beetje geluk hebben zij binnenkort ook de iPhone4!

  359. De reden waarom Tmobile zegt dat het 8-10 weken gaat duren is omdat ze onmogelijk in kunnen schatten hoeveel orders er zijn en hoeveel telefoons ze hebben. Stel je hebt als eerste gereserveerd dan ben je 30 juli aan de beurt. Stel dat je nu reserveert dan is het goed mogelijk dat je een in een latere batch zit. Dan is een levertijd van 6-8 weken heel goed mogelijk. Was bij de 3GS ook.

  360. Origineel geplaatst door Kallt
    geet de aansluitkosten van 26,25 euro niet

    Bij verlenging geen aansluitkosten

  361. zojuist nog besteld via internet..had me verslape XD

  362. Hou allemaal eens op met dat gezeur over Tmobile. T-mobile is de beste provider die er is en dat het bereik een tijdje slecht was komt gewoon door overbelasting. Ga maar allemaal naar Vodafone, dan gaan we het zelfde probleem krijgen. Vodafone heeft een service van lik me reed en is hartstikke duur.

  363. Toch maar weer de boot in gegaan (zinkend schip?) met T-mobile. Je moet al die problemen er maar op de koop toenemen.

    Belde om 8u naar 0800-7123 en had om 8u06 m’b bestelling afgerond. Die levertijd van 6-8 weken moeten ze gewoon zeggen om zich in te dekken. Was met 3G ook al en die werden ook na 1 a 2 weken al uitgeleverd dus heb er wel vertrouwen in dat de meeste mensen hem op de 30e gaan ontvangen.

    Dat de microsim er direct bijgeleverd wordt is dan wel weer ok/niets meer dan normaal, maar hier zal nog wel een bevestiging van komen op iphoneclub. Hoeven we zelf niet te gaan knippen 😉

  364. Als ik op 30 juli 2010 als eerste voor de deur bij tmob ga liggen, kan ik dan mijn reservering nog ongedaan maken??
    Hoef ik ook geen 8 weken te wachten ;-(

  365. Ik heb via de website een reservering gemaakt.. Eerder had ik al gebeld en werd me verteld dat ik zou worden teruggebeld.. Ben benieuwd

  366. @Batman: De klok is dan ook niet de aftelkolok voor de aflevering, maar voor de releasedatum in Nederland.

  367. Het volgende staat bij mijn iPhone 4 32GB wit bestelling;

    “T-Mobile streeft ernaar je bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst van je aanvraag af te leveren.”

    Beetje fail van T-Mobile haha. Zou wel leuk zijn

  368. @sjeltur: goeie vergelijking!:S

  369. Eisen zijn niet zo hoog. Ik heb een stabiele verbinding en ben prima tevreden met wat er aangeboden wordt. Dus je stelling dat er geen tevreden T-Mobile abonnees kunnen zijn, klopt niet. Er is in ieder geval eentje!

    MIjn vriendin zit met mij oude iPhone 3 bij Vodafone, kan dus dagelijks vergelijken. Op vakantie in Zeeland, Zuid-Limburg, de Achterhoek, de Wadden en alle andere randgebieden van Nederland, kan ik mijn iPhone net zo goed thuislaten: geen dekking, of juist een bijzonder instabiel bereik. Mijn vriendin kan overal internetten, en snel ook. Als we hetzelfde aantal streepjes hebben, kan zij bijvoorbeeld live radio luisteren, ik kom niet eens op de site. Heb het ernstige vermoeden dat T-Debiel dit soort sites blokkeert of dit soort verkeer behoorlijk afknijpt. En dan komen er nu alleen nog maar meer iPhone-gebruikers. Wedden dat we in december weer een lawine aan klachten krijgen?

  370. 2 jaar geleden was het hetzelfde met de 3G.

    Ik had hem pas eind augustus.

    Ik stel me daar nu ook maar op in.

    (zou dat waar zijn, dat verhaal van die verkoper hierboven over aangepaste hardware??? zolang Apple daar zelf niets over zegt zou ik maar nergens op rekenen)

  371. Wat ben ik blij dat ik hem toen gereseveerd heb voor 50 euro , wat een ellende dit.

  372. Binnenkort naar London … daar eens kijken of er weer iPhones op voorraad zijn. lekker 600,- betalen en een cheapo sim-only abo’tje afsluiten! T-Mobile is gek geworden.

  373. Origineel geplaatst door Jongen
    Hou allemaal eens op met dat gezeur over Tmobile. T-mobile is de beste provider die er is en dat het bereik een tijdje slecht was komt gewoon door overbelasting. Ga maar allemaal naar Vodafone, dan gaan we het zelfde probleem krijgen. Vodafone heeft een service van lik me reed en is hartstikke duur.

    Beste?

    Echt, je weet niet waar je over praat!

    Als het niet aan de exclusieve verkoop iPhone door T-Mobile had gelegen, dan had T-Mobile al lang over de kop gegaan…

    De enige reden dat ze nog overeind staan is de iPhone, en nu proberen ze nog een tweede slaatje eruit te slaan om nog voor september (als Vodafone ook de iPhone 4 gaat verkopen) de iPhone 4 met een winstmarge van meer dan 30% aan alle schaapjes zoals jij te verkopen.

    Maar goed, ga vooral je gang. Mij maakt het niets uit dat je met een crappy iPhone 4 op een crappy netwerk twee jaar vast zit…

  374. Ik vind het extreem duur worden zo.
    Geen enkele combinatie van contractduur en belminuten is interessant voor mij in deze nieuwe prijslijst.
    Je zou bijna een simlockvrije kopen in Belgie

  375. Origineel geplaatst door KillRoy1972
    @Batman:De klok is dan ook niet de aftelkolok voor de aflevering, maar voor de releasedatum in Nederland.

    Dat snap ik natuurlijk ook wel. Het is gewoon frustrerend als je van 07.55 bezig bent en om 11.00 pas iemand aan de lijn krijgt die je verteld dat je 6 weken moet wachten.
    De Shop in Roermond opent pas om 10.00 dus daarheen gaan was ook geen optie, als de actie om 08.00 begint.

  376. Is dit toestel dan ook simlock? Of NL simlocked aangezien er meerdere providers de Iphone 4 gaan leveren?
    Ik wil namelijk met een vodafone kaart gaan werken met de Iphone.

  377. Krijg net (11:22) een mail van T Mobile dat ze wegens onverwachte overweldigende belangstelling de mail voor reservering voor vaste klanten pas nu verstuurd hebben.

    Wat ze eigenlijk bedoelen is: ‘We hebben ons vergist, en het is dat er inderdaad flink belangstelling voor is anders hadden we ons nog minder voor u geinteresseerd’.

  378. @KillRoy1972: Keihard lachen als het netwerk van Vodafone over een tijdje ook zo overbelast raakt, en maar zeggen dat dat niet gaat gebeuren nou let maar op.

  379. Ik wacht wel tot ik em gewoon in de winkel kan halen ergens in het najaar, dit gezeur allemaal…

  380. @JW:

    Alle iPhone 4 die via Tmobile worden geleverd hebben een simlock van een jaar.

    Afhankelijk van je abo kan je dus overstappen naar een sim only.

    Als je een 2 jarig contract hebt, of hem nu overzet naar een iphone 4 terwijl je nog een jaar moet uitzitten, zit je dus nog 2 of 3 jaar met een abo waar je te veel voor betaalt.

  381. Tmobile internetsnelheid 2,0 mbit.
    Vodafone internetsnelheid 7,2 mbit.
    Alleen dat is al de moeite waard om ver weg te blijven van die Tmobile pschycopaten!

  382. @Jongen:

    I’ll take my chances.

    T-mobile kan het al maanden niet aan…

    Tis natuurlijk niet voor niets dat Apple ook Vodafone en andere aanbieders aangesproken heeft of ze de iPhone 4 willen gaan leveren.

    Tot nu toe is Vodafone de enige die accoord is gegaan met de voorwaarden van Apple.

    KPN wilde/kon niet aan die voorwaarden voldoen, ook al hebben ze veel interesse in de iPhone 4!

    Ik denk dan ook dat de snelheid van het internet een bepaalde snelheid moet hebben en aangezien KPN 1 van de langzaamste is…

  383. Origineel geplaatst door Rob
    Ik wacht wel tot ik em gewoon in de winkel kan halen ergens in het najaar, dit gezeur allemaal…

    Wat nou gezeur. Het is gewoon een waardeloze actie van T Mobile. Daar mogen VASTE klanten, want voor hen was de actie, best over klagen!!

  384. Heb vanmorgen om 8:01 mijn telefoon nummer achter gelaten zodat ze mij terug kunnen bellen. tot op heden is er nog niet gebeld, maar heb net via een ander nummer T-mobile gebeld, en zij beweren dat de afhandeling op uur en tijd gaat. dus iemand die ze aan de lijn krijgen om 11:00 krijgt pas later een iPhone uitgeleverd als degene die al om 8:5 deze morgen op de lijst zijn gezet. Dus als ik hun mag geloven dan wordt ik vandaag dan wel morgen terug gebeld en zit ik nog bij de eerste levering die na 30 Juli gaat beginnen.

    Ik hoop dat ze gelijk heeft. Ik bel i.i.g niet meer.

  385. Ligt het aan mij, of kun je nu uberhaupt niet meer inloggen op de pagina van T-mobile?

  386. Heel tof, en waar zit Mobistar? 🙁

  387. Ben ook net bij de Shop hier in de winkelstraat geweest en sta als 3e op de lijst zo als ook op de bon staat. Er waren pas twee iPhones voor besteld, een zwarte 16 GB en een witte 16 GB. Sta dus als 3e en ben de 2e die een zwarte 16 GB wil.

    De verkoper vertelde mij dat als je zorgt dat je bij de eerste 10 op de lijst staart je een goeie kans maakt. Ik ga er dus vanuit dat ik mijn iPhone 4 de 30 op kan halen.

  388. Net online mijn contract verlengd. Was nu eindelijk mogelijk. Iphone 4 16 GB met een bijbetaling van 79 euro in combinatie met een online relax 25 abonnement a 19.95 per maand, web&walk plus a 14,95 per maand en SMS maximaal (1000 smsjes per maand) a 9,95.
    Totale kosten per maand 44,85. (inclusief 1000 smsjes welke ik per maand op kan zeggen)

    Web&walk plus is het eerste jaar ook nog gratis.

    Kosten eerste jaar: 29,90 euro
    Kosten eerste jaar zonder sms maximaal: 19,95

    Kosten 2e jaar: 44.85
    Kosten 2 jaar zonder sms maximaal: 34,90

    Ben tevereden en ik kan nu eindelijk zoveel smsen als ik wil. Dat was nogal een probleem bij mijn vorige i-150 abonnement.

    Nu maar afwachten wanneer de iphone geleverd wordt.

  389. Origineel geplaatst door John
    Ben ook net bij de Shop hier in de winkelstraat geweest en sta als 3e op de lijst zo als ook op de bon staat. Er waren pas twee iPhones voor besteld, een zwarte 16 GB en een witte 16 GB. Sta dus als 3e en ben de 2e die een zwarte 16 GB wil.De verkoper vertelde mij dat als je zorgt dat je bij de eerste 10 op de lijst staart je een goeie kans maakt. Ik ga er dus van uit dat ik mijn iPhone 4 de 30 op kan halen.

    Met Tmobile moet je helemaal NERGENS vanuit gaan! Voorkomt heftige telleurstellingen! 😉

  390. Origineel geplaatst door Tom
    Net online mijn contract verlengd. Was nu eindelijk mogelijk. Iphone 4 16 GB met een bijbetaling van 79 euro in combinatie met een online relax 25 abonnement a 19.95 per maand, web&walk plus a 14,95 per maand en SMS maximaal (1000 smsjes per maand) a 9,95.Totale kosten per maand 44,85. (inclusief 1000 smsjes welke ik per maand op kan zeggen)Web&walk plus is het eerste jaar ook nog gratis.Kosten eerste jaar: 29,90 euroKosten eerste jaar zonder sms maximaal: 19,95Kosten 2e jaar: 44.85Kosten 2 jaar zonder sms maximaal: 34,90Ben tevereden en ik kan nu eindelijk zoveel smsen als ik wil. Dat was nogal een probleem bij mijn vorige i-150 abonnement.Nu maar afwachten wanneer de iphone geleverd wordt.

    Wie sms-t er nu nog anno 2010 als je WHATSAPP kan downloaden en gratis eindeloos iedereen direct kan messengen?

  391. Weet niet of het mag, maar via Twitter: http://bit.ly/9RwLnu

    Shortlink naar alternatieve inschrijfsite van T-mobile.
    Als je liever niet hier vandaan klikt, check even op Twitter en zoek op @tmobile_iphone daar staat hij ook gepost.

  392. Nice, de site ligt momenteel plat.

  393. Weet niet of het aan mij ligt, maar ligt de website van t-mobile plat :P?

  394. Origineel geplaatst door Dennis
    Weet niet of het mag, maar via Twitter: http://bit.ly/9RwLnuShortlink naar alternatieve inschrijfsite van T-mobile.Als je liever niet hier vandaan klikt, check even op Twitter en zoek op @tmobile_iphone daar staat hij ook gepost.

    Die site is nu al weer down wegen overbelasting. TYPISCH TMOBILE weer! lmfao! 😉

  395. Beste mensen, laat je niet voor de gek houden door T-Mobile. De zgn. voorinschrijving van T-Mobile slaat nergens op. Concreet betekent het dat je vooraan in de rij van wachtenden staat; je moet nog steeds wachten! En over dat leuke SMS-je waarin: “…jij als T-Mobile klant exclusief mag voorinschrijven…” levert je als T-Mobile klant NIETS op: je moet nog steeds wachten. Ik ben nu 2 jaar klant bij T-Mobile door het verdwijnen van Orange en ik bel altijd meer dan mijn contract, de 3G is al dubbel en dwars betaald, bijna 5000 punten in de shop. Dan zou je verwachten dat als je je contract wilt verlengen, ze iets extra’s doen om je als klant te behouden. NIETS van dat alles. Ik betaal net zo veel als Pietje die morgen een iPhone 4 gaat bestellen, Pietje wacht alleen iets langer (en ook dat is maar de vraag). T-Mobile melkt de iPhone hype helemaal uit; we kopen het ding toch wel. Mijn contract heb ik opgezegd per 3 september a.s. Mijn iPhone 4 haal ik wel ergens anders. Tot slot. Ik sprak net een dame van T-Mobile en zij vertelde me dat er voor vaste (goed betalende klanten) niets aan de prijs van het toestel gedaan kon worden omdat Apple dat had voorgeschreven. Dit is een keiharde leugen. T-Mobile bepaalt zelf welke korting (in welke vorm dan ook) zij aan haar vastae trouwe klanten geeft. Op de vraag: “wat ben ik jullie als trouwe klant waard?”, gaf ze wijselijk geen antwoord. Ik weet het namelijk wel: HELEMAAL NIETS!

  396. Wedden dat de levertijd gewoon mooi op de 30ste is. Tmobile weet gewoon nog van niets. En denken bij hun eigen: We zullen maar wat langer zeggen moest Apple het in hun hoofd krijgen om toch niet te shippen.

    Maar er staat niets voor niets zo een grote klok op de website. Jullie in Nederland weten tenminste al iets. Wij in belgië hebben nog niet eens microsimkaarten 🙂
    (Buiten Mobile Vikings dan)

  397. De T-mobile pagina voor het inschrijven is wegens onderhoud uit de lucht inmiddels…

  398. Op de site besteld middels contractvernieuwing:
    zwarte iPhone 4 met 2-jarig i 300 abonnement.

    Nog niets over een levertijd gehoord maar hopelijk gaat het sneller dan 6-8 weken…

  399. @Dennis:
    en die site is inmiddels al weer uit de lucht….

  400. Die stumperdZZzz van Tmobile hebben niet eens de capaciteit om een simpele website in de lucht te houden! Dat beloofd wat voor je iphone4 dalijk! Met Frings lekker beeldbellen icm 2 pixels! lollll

  401. Net optijd afgerond via de link die ik per mail kreeg (kreeg ook uitnodiging per mail daarstraks, 11:23).
    En zojuist (12:00) is de website plat gegegaan met de volgende melding: http://www.t-mobile.nl/images/sorry.gif

  402. Origineel geplaatst door Will
    Origineel geplaatst door smrhtMisschien handig om hier bij te vermelden, voor de early renewal klanten: 69,95 euro extra.Telefonisch net bestelt — 32GB Black!69.95 extra korting bedoel je?

    Ha ha ha… keep on dreaming…

  403. fantastisch – gepland onderhoud site ligt onderuit..

    wat een stel prutsers bij t-mobile

  404. Haha

    ‘Wegens gepland onderhoud is de website van T-Mobile niet bereikbaar’.

  405. @Peter: HAHA, echt he..
    En dat het ook helemaal zo gepland was…. :p

  406. Er is nog geen enkele mobiele operator in België die ook maar officieel met microsimkaarten komt, behalve de virtuele operator Mobile Vikings dan. We weten zelfs niet of Mobistar effectief op 30 juni gaat leveren. lang leve de monopolie van Px en Mobi – ze zijn ons (de consument dus) niks verplicht en proberen liefts ons zo veel mogelijk op zo kort mogelijke tijd uit te melken.

    Viva Belgica.

  407. dit staat nu op de site…

    “Wegens gepland onderhoud is de website van T-mobile tijdelijk niet beschikbaar
    Onze excuses voor het ongemak

    gepland nog wel…. had ik net alle gegevens ingevuld, klik op bevestigen, BOEM. alles weg en krijg k dit. toppers bij t-mobile, ik ga 30 juli op staatsbezoek naar België. kan je na gaan wat er morgen gaat gebeuren als iedereen mag preorderen…

  408. Origineel geplaatst door Peter
    Haha‘Wegens gepland onderhoud is de website van T-Mobile niet bereikbaar’.

    Haha ja logisch toch, dat je onderhoud plant midden op de dag dat je het grootste aantal telefoons van het jaar gaat verkopen.

  409. Besteld !!!

  410. Ik ga dus echt geen 1050 euro betalen voor een iphone i300 met een 32GB hoor! Ik ben best bereid wat te betalen voor een iPhone maar dit is me toch wat te veel

  411. Origineel geplaatst door AronNL
    Ik ga dus echt geen 1050 euro betalen voor een iphone i300 met een 32GB hoor! Ik ben best bereid wat te betalen voor een iPhone maar dit is me toch wat te veel

    Waar moet jij dan 1050 euro bijbetalen icm een abbo van i300??

  412. Origineel geplaatst door Realist
    Origineel geplaatst door AronNLIk ga dus echt geen 1050 euro betalen voor een iphone i300 met een 32GB hoor! Ik ben best bereid wat te betalen voor een iPhone maar dit is me toch wat te veelWaar moet jij dan 1050 euro bijbetalen icm een abbo van i300??

    betalen. Hij zal de kosten van het abonnement + het bedrag van de iPhone samengeteld hebben en uitgekomen hebben op 1050 euro.

  413. ik bel net belcompany leyweg en centrum die zeggen dat allebei dat zij hem de 29ste binnen hebben

  414. Origineel geplaatst door Albert
    Beste mensen, laat je niet voor de gek houden door T-Mobile. De zgn. voorinschrijving van T-Mobile slaat nergens op. Concreet betekent het dat je vooraan in de rij van wachtenden staat; je moet nog steeds wachten! En over dat leuke SMS-je waarin: “…jij als T-Mobile klant exclusief mag voorinschrijven…” levert je als T-Mobile klant NIETS op: je moet nog steeds wachten. Ik ben nu 2 jaar klant bij T-Mobile door het verdwijnen van Orange en ik bel altijd meer dan mijn contract, de 3G is al dubbel en dwars betaald, bijna 5000 punten in de shop. Dan zou je verwachten dat als je je contract wilt verlengen, ze iets extra’s doen om je als klant te behouden. NIETS van dat alles. Ik betaal net zo veel als Pietje die morgen een iPhone 4 gaat bestellen, Pietje wacht alleen iets langer (en ook dat is maar de vraag). T-Mobile melkt de iPhone hype helemaal uit; we kopen het ding toch wel. Mijn contract heb ik opgezegd per 3 september a.s. Mijn iPhone 4 haal ik wel ergens anders. Tot slot. Ik sprak net een dame van T-Mobile en zij vertelde me dat er voor vaste (goed betalende klanten) niets aan de prijs van het toestel gedaan kon worden omdat Apple dat had voorgeschreven. Dit is een keiharde leugen. T-Mobile bepaalt zelf welke korting (in welke vorm dan ook) zij aan haar vastae trouwe klanten geeft. Op de vraag: “wat ben ik jullie als trouwe klant waard?”, gaf ze wijselijk geen antwoord. Ik weet het namelijk wel: HELEMAAL NIETS!

    T-Mobile doet niks voor vaste klanten, omdat ze weten dat er toch massa’s mensen de 4 willen hebben. Zal hun een worst zijn of je vaste klant bent of nieuw. Als ze maar weer een paar honderdduizend van die dingen verkopen. Netwerk nog verder overbelast, etc etc. Ik begrijp niet dat iedereen naar T-Mobile toe rent. Dat wordt straks weer huilie huilie.

  415. een uur geleden dan toch via de t-mobile sıte ıngelogt en hem kunnen vernıeuwen vıa je contract vernıeuwen. In het begın van de ochtend stond alleen de Iphone 3GS daar. Toen ıneens de 4G. Heb ook maar dırect betaald. Erg benıeuwd ın welke leverıng ık zıt. İk weet nıet over hoeveel Iphones t-mobıle beschıkt 30 julı? ıemand een ıedee? 30.000? meer? mınder? njah kzıe wel

  416. Origineel geplaatst door Operafreak
    Origineel geplaatst door WillOrigineel geplaatst door smrhtMisschien handig om hier bij te vermelden, voor de early renewal klanten: 69,95 euro extra.Telefonisch net bestelt — 32GB Black!69.95 extra korting bedoel je?Ha ha ha… keep on dreaming…

    was inderdaad te mooi om waar te zijn. 🙂

  417. ik les allemaal slechte ingen over t-mobile. Ik heb zelf nooit problemen met t-mobile gehad. hiervoor heb ik vodafone abo. Ik vind ze allebei wel goed, maar de reden dat ik toen ben overgestapt was dat ik een nieuwe mobiel wou hebben en bij vodafone kostte die veel duurder. Dus heb ik mijn mobiel bij t-mobile gekocht. Volgens mij gaat de iphone4 ook duur kosten bij vodafone.

    ik stoor me ook niet aan antenne probleem. Ik gebruik altijd een hoesje voor mijn mobiele telefoons als bescherming. Met een hoesje krijg je toch geen last meer van antenne probleem?

  418. Origineel geplaatst door Bram
    Origineel geplaatst door RealistOrigineel geplaatst door AronNLIk ga dus echt geen 1050 euro betalen voor een iphone i300 met een 32GB hoor! Ik ben best bereid wat te betalen voor een iPhone maar dit is me toch wat te veelWaar moet jij dan 1050 euro bijbetalen icm een abbo van i300??betalen. Hij zal de kosten van het abonnement + het bedrag van de iPhone samengeteld hebben en uitgekomen hebben op 1050 euro.

    Dan ben je echt een dwaas als je de kosten zo gaat relativeren…alsof je dan “gratis” belt en 1050 voor een iphone moet neerleggen. Zo ken er nog wel een paar!!

  419. Wat een gezever over T-mobile website.
    Er komt een product op de markt wat iedereen wil hebben, dus nogal logisch dat de website het af en toe even niet doet.
    Als T-mobile tienduizenden euro’s zou investeren voor die ene keer per twee jaar moeten de abbo prijzen omhoog en begint iedereen daar weer over te zeiken.
    Als je een hekel aan T-mobile hebt, ga dan lekker naar andere provider of koop hem in het buitenland, maar hou eens op met dat gezeur.

    Typisch Nederlands, nooit tevreden pff
    Ze kunnen het echt NOOIT goed doen want zeikerds heb je hier altijd…..

  420. @Realist:

    Teleurgesteld zal ik niet wezen hoor. Het zou jammer zijn, meer niet! Ik heb het alleen met de 3G en de 3GS nog niet mee gemaakt maar goed, eens moet de eerste keer zijn 😉 Mocht er wel een langere levertijd komen dan is het niet anders. Ik ben nog erg tevreden met mijn 3GS 🙂 En die paar weekjes wachten kunnen er dan ook nog wel bij.

    We wachten het allemaal wel af en we gaan het wel zien wat betreft de levertijd. De verkoper had het over de 30e en niet over 6 weken of meer. Wel had hij het er over dat je er snel bij moest zijn omdat ze er niet veel zouden krijgen per shop.

  421. Geen idee of het me wat opleverd omdat ik eigenlijk nog een jaar moet, maar ik heb net de voorinschrijving gedaan! Alles ging snel omdat er nu natuurlijk niemand op de site is! 🙂

  422. @Realist:
    inderdaad. Maarja, zo is het inderdaad een dure berekening. trek er dan nog pakweg dat je 15 euro per maand belt (15*24=360) 360 euro af, en dan zit je weer aan de “normale” prijzen uit andere europese landen. Dus (buiten het feit dan dat het t-mobile is) valt de prijs nogal mee.

  423. Die melding is gewoon standaard… Wegens grote belangstelling is de website simpel offline gegooid. Ben benieuwd wanneer de website weer up is met waarschijnlijk extra capaciteit:)

    Om 5 over tien liep ik rustig de t-mobile winkel in arnhem uit met een pre order voor de 32 GB iPhone. 🙂 Was derde op de lijst.

  424. “Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in My T-Mobile.”

  425. @iphone: waar is de winkel van je broer? daar ga ik ook heen denk ik.

  426. kijk dit nu eens op de T-mobile site:

    Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in My T-Mobile.

    wahaha gepland onderhoud!!

    sorry hoor. gewoon zwaar teleurstellend

  427. Waar staat dat precies op de bon hoeveelste je op de lijst bent?

  428. Klagen over t mobile maar wel gewoon bestellen.
    Ik haal hem wel uit Italie. zonder abo en gebruik mijn kpn sim. Prima oplossing.

  429. zijn er ook anderen die er niet op kunnen wegens “gepland” onderhoud?

  430. tis maar hoe je het bekijkt….ze wisten natuurlijk dat de servers overbelast zouden raken….nu kunnen ze in alle rust de site updaten…gepland dus

  431. Te duur.
    Abonnement bedrag is gelukkig hetzelfde, het bijbetalen voor de Phone is jammer te veel duurder geworden.

  432. Nou, net de iPhone besteld. Die mensen van de klantenservice hebben haast zeg. Binnen 10 minuten (inclusief wachttijd) alles geregeld.

    Tegen mij zei hij inderdaad ook 8-10 weken met de melding dat ze “het liefst de ergst mogelijke wachttijd geven”.

    Neem toch aan dat dat 30 juli wordt.

  433. Iemand een idee hoe het nou zit met de mensen die -net als ik- 50 euro hebben aanbetaald een paar weken geleden op die ene dag dat dat mocht?
    Ik neem aan dat wij nog steeds bovenaan op de lijst staan en de 30e de iPhone 4 kunnen ophalen?

  434. Zojuist T-mobile aan de telefoon gehad. De eerste levering is al geheel uitverkocht. Nu moet ik ongeveer 6-8 weken wachten op de iPhone. Echt balen!

  435. nu al 8 tot 10 weken levertijd voor de zwarte versie. de witte versie meer dan 10 weken….gaan ze straks per winkel 1 iphone leveren zodat men er om kan komen vechten?

  436. Ik heb net een witte 16gb besteld met een 1 jarig abbo via de online shop. Mijn eerste Iphone, zit al jaren bij T-mobile. Ik kreeg eerst een mail dat mijn bestelling ontvangen was en daarna een bevestiging. Bij mijn verlening waren geen activatie kosten en geen verzend kosten (iemand moest hier toch 9,95 betalen?) Weet iemand of je de Iphone in Nederland ook kunt retourneren mocht de death grip er zijn?

  437. Wat een volslagen krankzinnige prijzen! Tel daarbij op de waardeloze dekking en service van T-Mobile en ik zeg: jammer Apple, alternatieven genoeg.. 🙁

  438. 45 min witte 16 gb besteld -> 6-8 weken levertijd!

    Zeiden ze 2 jaar geleden ook bij die 3g..toen had ik hem binnen een week ;)..
    ik denk dat die levertijd gewoon een grove schatting is!..wat jullie?

  439. @Jelle: Leuk voor jou wanneer je boven aan komt te staan, maar dat zou totaal niet eerlijk zijn. Er werd namelijk niets officieel aangekondigd, tot nu toe.

  440. Haahahaha.. 7:21 duurde het voordat ik iemand aan de lijn kreeg op het 0800 nummer. Ik dacht slim te zijn om met het early renewal regeling te bestellen, maar helaas. Nieuwe abonnement is nog niet in gegaan. Moet ff wachten tot 1 aug…. ach…… misschien wacht ik dan ook maar tot in september… is antenne probleem misschien verholpen…

  441. Ik snap niet dat zoveel mensen blind weer achter Apple aanlopen terwijl bewezen is dat dit apparaat serieuze problemen heeft en daarbij 70 euro duurder is :S

    Ik snap daar helemaal niks van, zijn wij als consument dan toch zo dom als bedrijven ons doen geloven? Ik heb zelf een 3G dus ik ben echt wel aan vervanging toe maar de iPhone 4 gaat hem echt niet worden.

  442. Origineel geplaatst door Maurice
    Waar staat dat precies op de bon hoeveelste je op de lijst bent?

    Op de bon staat het nergens, maar er zaten 2 mensen voor mij, en alleen vanaf vanmorgen kon er voor besteld worden. Dus dan lijkt het mij wel de 3e plek.. 🙂

  443. Ik hou het lekker bij mijn 3G: Ben simmetje van €7 p/m erin en klaar. Kan iedere maand overstappen.

  444. ik vraag me af of het wel mogelijk is om een los toestel te kopen en je oude simkaart gebruiken. Ik dacht van niet.
    Iphone 4 gebruikt MICRO simkaart. Je oude normale simkaart kan je niet instoppen. Je kan wel die iphone 4 micro simkaart met een speciaal adapter weer de grootte van een normale simkaart van maken en in een ander oud mobiel stoppen maar niet andersom. Dit heb ik van een vriendin uit Engeland gehoord die de iphone 4 heeft. Ik weet niet of je bij andere providers micro simkaarten kan kopen.

  445. Twee jaar terug betaald ik nog met mijn lange verleden bij T-mobile € 20,- voor een Iphone 3G 16GB 2-jaar abbo I-300. Nu zou dat € 170,- worden!!! Wat een afzetterij zeg, is er echt geen kortingsregeling voor mensen die als sinds T-Mobile nog Ben was lid zijn?

  446. Origineel geplaatst door Harp
    Ik hou het lekker bij mijn 3G

    Sja kon dat maar..die van mij valt toch echt bijna uit elkaar 😉 haha..

  447. Heb hem een uurtje geleden gewoon besteld via de website. Ingelogd en me abo vernieuwd en de Iphone stond er gewoon bij. Daarna meteen de betaling gedaan en een bevestiging gekregen van me verlenging en aankoop van de Iphone zwart 16GB.
    Verder niks over wanneer ik hem kan verwachten

  448. @Mandy: Je kunt ‘grote’ simkaarten gewoon bijknippen (google maar) 😉
    Ook verkopen T-Mobile, KPN en Vodafone gewoon micro-simkaarten…

  449. Ik belde net met T-Mobile met de vraag of er een aanbieding voor verlengende klanten is, zegt de medewerker dat de prijzen die bekend gemaakt zijn de aanbiedingsprijzen zijn, en dat morgen de prijzen voor de iPhone 4G duurder gaan worden. Vind dit maar een raar verhaal, iemand anders hier ervaring mee?

  450. @Martin: wel zakelijk gingmakkelijk is wel een ander nummer nl 0800-7112… nu net geprobeer den idd in 7 minuten alles geregeld abbo verlengt en toestel kost 159,50 … levertijd is 6 tot 8 weken…. even off-topic… ik heb nooit last met t-mobile niet qua service en bereik… ben een tevreden klant…

  451. Ik heb heb zojuist besteld op de site als verlenging.
    Ik ben gewoon blij en zie wel wanneer ik hem krijg.
    Aan het einde van het jaar weet je toch niet meer of je hem een weekje later hebt ontvangen dan gehoopt.
    Ik wens een ieder veel plezier met zijn “speeltje”.

  452. @michael zei op 20 juli 2010 om 12:31
    Had ik ook, vorige maand een nieuw achterkantje en complete voorkant op eBay besteld voor €70. Uurtje sleutelen en iPhone als nieuw!

  453. @Martijn: haha, ik ben ook al sinds Ben bij T-Mobile maar waarom zou jij dan korting moeten krijgen? Je krijgt bij je supermarkt toch ook geen korting omdat je er al 10 jaar boodschappen doet? Beetje onzin.

  454. Origineel geplaatst door Harp
    Had ik ook, vorige maand een nieuw achterkantje en complete voorkant op eBay besteld voor €70. Uurtje sleutelen en iPhone als nieuw!

    Ja hij is totaal niet vaak uit me handen gevallen 😉 hehe..zal eens ff kijken (ik had eigenlijk mijn verzekering maar door moeten laten lopen en hem per ongeluk nog een keer hard moeten laten vallen ;))

  455. Ik heb m ook online besteld. Wanneer zal ik gaan betalen? Staat per direct, maar staat ook als je dat niet doet dan onder rembours kan betalen. Lijkt me een beetje te snel om nu al te betalen, je weet nog niet eens wanneer je die krijgt.
    Hoe moeten de mensen die telefonish besteld hebben betalen?

  456. Heb zojuist in de T-mobile winkel in Vlissingen m’n zwarte 32gb iPhone 4 besteld.

    Ik was de 2e die een reservering kwam plaatsen daar, ik was er rond 11 uur.
    Dus ik heb hem wel op de 30e denk ik xD

  457. Ik was om 8.00 achter de Mac om te refreshen zodat ik hem kon bestellen via internet. Toen hij om 8.20 nog niks deed, ben ik rond gaan kijken en heb ik gebeld met 1200 en met zon andere telefoon nr van t-mobile. Daar gaven ze aan bezet te zijn en terug te bellen, dus ik heb mijn gegevens achter gelaten.
    Uiteindelijk toch naar t-mobile store geweest in Apeldoorn. Was er om 5 voor 10 en was de eerste die dag die reserveerde. Ondanks dat ik de eerste was die reserveerde, was er al een behoorlijke lijst van mensen die voor mij waren. Toen ik ernaar vroeg werd er niet op gereageerd en genegeerd. Toch wel raar dat dat kan bij t-mobile… of zouden het alleen de werknemers van t-mobile zijn (en hun familie) die eerder al gereserveerd hadden?

    maarja in ieder geval ben ik blij dat ik hem nu gereserveerd heb! iPhone 4 32GB White =D

  458. en dat 6-8 weken wachten. geldt dat vanaf nu of vanaf 30 juli pas 6-8 weken wachten? anyone know?

  459. Origineel geplaatst door michael
    Origineel geplaatst door HarpIk hou het lekker bij mijn 3GSja kon dat maar..die van mij valt toch echt bijna uit elkaar haha..

    Same here… Hij heeft dan ook wel al zwemles gehad en bergbeklimmen geleerd dus het is eigenlijk een wonder dat hij het überhaupt nog een beetje doet…

  460. Sommige mensen hier sporen niet dat ze 6-8 weken gaan wachten.. Reserveer dan in een T-Mobile winkel, dan heb je hem met beetje geluk de 30e en anders misschien 1 of 2 weken later..

    Ben blij dat ik mijne al een paar weken heb 🙂

  461. @michael zei op 20 juli 2010 om 12:36
    Verzekering moet je NOOIT doen: je moet gewoon bijbetalen voor bijvoorbeeld een nieuwe iPhone, terwijl je toch verzekerd bent. Het hele principe van verzekeringen is gebaseerd op (een voor mensen die er geen gebruik van maken) onrendabel systeem. Dacht je dat de verzekering een kapot scherm gratis repareren? Kostje minstens €30 en voor een tientje meer bestel je zo’n scherm op eBay: inbouwen is 10 minuten werk. Dacht je echt dat die €15 p/2m x 12 ooit rendabel is?

  462. Ik kan nog steeds niet inloggen op My T-Mobile. Er staat nu ; “Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen op My T-Mobile”.

  463. Ik ben net gebeld door de pakketdienst en een afspraak gemaakt. Overmorgen (donderdag wordt de iPhone afgeleverd. Ben helaas morgen niet thuis. Vanochtend om 8 uur geresreveerd en deze week al geleverd!

  464. @polat:
    ja los, dat is dus zonder abbonement?

  465. Nu heb ik dus vanmorgen half 9 via de telefoon mijn iPhone4 32GB besteld,.. en moet 389 euro bij betalen voor een 1jarig abo :S maar goed toch maar gedaan.

    Ik vraag me wel af, of het niet sneller was als ik gewoon de 30ste voor de winkel ga liggen omdat de medewerker van t-mobile al aangaf het kan toch zeker 4 week kan duren. 🙁 terwijl het over iets meer dan 1week de 30ste is.

  466. Origineel geplaatst door Rob
    @Martijn: haha, ik ben ook al sinds Ben bij T-Mobile maar waarom zou jij dan korting moeten krijgen? Je krijgt bij je supermarkt toch ook geen korting omdat je er al 10 jaar boodschappen doet? Beetje onzin.

    Ik krijg al jaren korting bij verlenging van mijn abonement. Ook kreeg ik bij de iPhone 3G 20 euro terug. Ja, je leest het goed, ik kreeg geld erbij.
    Zit al sinds Ben daar en bel regelmatig voor aanbiedingen en zo. Vaak lukt dat ook. Heb zo ooit een jaar gratis mobiel internet gehad met een Nokia waar je normaal 5 euro in de maand voor geeft.
    Heb sinds 9.10 de iPhone besteld. Jammer genoeg wist degene die ik om 8.05 aan de lijn had nog niet veel. Daarna duurde het een uur voor ik de volgende sprak.
    Ik hoop dat ie gejailbreaked in de verpakking komt 🙂

  467. Prijzen vallen niet mee maarja wil heb toch hebben!!
    Ga straks eens een gokje wagen naar 1200!Wil de witte 16GB bestellen.

  468. Grrrrr ben zo benieuwd.. Heb dan wel al weken de reservering al staan (naja 9 juli) bij Tmob zelf maar toch ben ik dan bang af te tellen tot de 30e en dan blij te zijn met een dooie mus haha..

  469. Origineel geplaatst door lucien1966
    Wat wordt er precies bedoelt met de prijzen?????€189,95 (was €119,95)hiervoor waren er geeneens 32 GB iphones…

    De 3GS had anders wel een 32 GB versie. #fail 🙂

  470. Pff vanmorgen om 8:01 gebeld kreeg meteen een bandje dat het te druk was en ze zouden terugbellen.. Bekijk t maar daaro

  471. Origineel geplaatst door Harp
    Ik hou het lekker bij mijn 3G: Ben simmetje van €7 p/m erin en klaar. Kan iedere maand overstappen.

    Dat is vast niet inclusief onbeperkt mobiel internet. En als je dat er nog los bij moet betalen wordt het voor mij toch nog een duur grapje.

    OT: mijn abbo loopt af op 2 december, volgens de site mag je 4 maanden voor het einde van je abbo verlengen met een nieuw toestel.
    Weet iemand of ik ook al kan reserveren? (graag zonder early renewal kosten uiteraard) om dan mijn iP4 vanaf 2 augustus te laten leveren. Het scheelt natuurlijk maar een paar dagen met de 30/7 release datum, maar ik weet hoe pietluttig ze soms bij T-mob zijn.

  472. Omdat ik T-Mobile niet via de telefoon heb kunnen bereiken heb ik een tip voor iedereen die als eerste de iPhone wilt hebben!

    Ga naar een T-Shop en reserveer de iPhone 4 voor 50,- euro borg!
    Dit bedrag krijg je terug zodra je de iPhone kan ophalen.

    Ik heb dat net ook gedaan en ik krijg mijn iPhone 4 bij de eerste levering!!

  473. dit vind ik wel schandalig hoge prijzen helemaal om dat je niet eens fatsoenlijk kan bellen met de iphone 4.

  474. Ik heb net via de zakelijke klantenservice de zwarte iPhone 4 met 32 gb besteld. Ik had geen wachttijd en het was in 5 minuten klaar. Ik zit nog bij de eerste paar duizend bestellers en krijg de iPhone dus als een van de eersten.

    Verder ook tevreden over t-mobile!

  475. Origineel geplaatst door Lariekoek
    Ik ben net gebeld door de pakketdienst en een afspraak gemaakt. Overmorgen (donderdag wordt de iPhone afgeleverd. Ben helaas morgen niet thuis. Vanochtend om 8 uur geresreveerd en deze week al geleverd!

    waar heb je gereserveerd en heb je er al voor betaald?

  476. Origineel geplaatst door IpodDemon
    dit vind ik wel schandalig hoge prijzen helemaal om dat je niet eens fatsoenlijk kan bellen met de iphone 4.

    :’) don”t believe the hype

  477. Zo ook besteld en witte 32g, moest ook €50 aanbetalen.. Maar zit wel in de 1e batch!

  478. Eindelijk T-mobile aan de lijn gekregen. En wat denk je…….Early Renuwal nog niet mogelijk icm de iPhone 4. Kan nog 1 tot 2 maanden duren.

    Elende.

  479. Hoppaa, 32GB versie besteld. Met Relax Abonnement extra korting gekregen op het toestel, 100,- ipv 189,-! Nu wachten…….. Werd netjes teruggebeld door een medewerker waarmee ik een afspraak had gemaakt.

  480. Die 6-8 weken wachten is gewoon een slag om de welbekende arm houden 😉 Dikke kans dat ze gewoon in de week na de 30e geleverd worden hoor.

  481. Origineel geplaatst door Harp
    @michael zei op 20 juli 2010 om 12:36
    Verzekering moet je NOOIT doen: je moet gewoon bijbetalen voor bijvoorbeeld een nieuwe iPhone, terwijl je toch verzekerd bent. Het hele principe van verzekeringen is gebaseerd op (een voor mensen die er geen gebruik van maken) onrendabel systeem. Dacht je dat de verzekering een kapot scherm gratis repareren? Kostje minstens €30 en voor een tientje meer bestel je zo’n scherm op eBay: inbouwen is 10 minuten werk. Dacht je echt dat die €15 p/2m x 12 ooit rendabel is?

    Gewoon verzekeren bij Unigarant Mobiele Apparaat verzkering. Kost 25 euro per jaar. Mijn iphone 3gs is in het water gemieterd, en heb het volledige bedrag vergoed gekregen en heb nu dus een iphone 4

  482. Origineel geplaatst door Mark van Veggel
    Als ik dus op 30juli voor de winkel ga zitten zoals 2 jaar geleden, kan ik er dus geen meekrijgen omdat er die ene lijst gehanteerd

    Ja dat klopt, ik had twee weken geleden gereserveerd en 50.- betaald. Alle inschrijvingen bij de T-shop woren achteraan op volgorde erbij gelegd. Ik sta nog steeds op plaats 7… en er komen er ongeveer 35 per t-shop binnen. De internet inschrijvingen gaan ook op volgorde (landelijk) en krijgen de iphone thuis gestuurd.

    Info net ontvangen bij de T-shop.

  483. Nou ben rond 11 uur maar naar de t-mobile shop gereden na uren bezig te zijn geweest en heb een aanbetaling gedaan van 50 euro. Men verwacht dat hij vrijdag binnen is.. (32GB wit / 2 jaar)

  484. Origineel geplaatst door Benny
    Sommige mensen hier sporen niet dat ze 6-8 weken gaan wachten.. Reserveer dan in een T-Mobile winkel, dan heb je hem met beetje geluk de 30e en anders misschien 1 of 2 weken later..Ben blij dat ik mijne al een paar weken heb

    De 6-8 weken is een maximale levertijd…kans is zeeeer groot dat men hem al eerder heeft. Door te reserveren in TM shop krijg je hem niet eerder. Je komt gewoon of de sales wachtlijst is mij verteld, daar geldt dus first come sirst serve.

  485. @manuel: Ik sta op een wachtlijst als 3de / Moet goed komen

  486. Origineel geplaatst door matsoft
    Omdat ik T-Mobile niet via de telefoon heb kunnen bereiken heb ik een tip voor iedereen die als eerste de iPhone wilt hebben!Ga naar een T-Shop en reserveer de iPhone 4 voor 50,- euro borg!Dit bedrag krijg je terug zodra je de iPhone kan ophalen.Ik heb dat net ook gedaan en ik krijg mijn iPhone 4 bij de eerste levering!!

    Klopt idd in Amstelveen was ik de eerste om 11 uur. Als je het annulleerd krijg je 45 euro terug.

  487. Origineel geplaatst door Jean Paul van Hoorn
    Eindelijk T-mobile aan de lijn gekregen. En wat denk je…….Early Renuwal nog niet mogelijk icm de iPhone 4. Kan nog 1 tot 2 maanden duren.Elende.

    Bull shit, Ik heb net met early renewal een Iphone 4 besteld.

  488. Origineel geplaatst door Mandy
    onbeperkt mobiel internet

    Lees zijn nickname nog eens voordat je dat soort vragen stelt 😛

  489. Origineel geplaatst door Mandy
    Origineel geplaatst door LariekoekIk ben net gebeld door de pakketdienst en een afspraak gemaakt. Overmorgen (donderdag wordt de iPhone afgeleverd. Ben helaas morgen niet thuis. Vanochtend om 8 uur geresreveerd en deze week al geleverd!waar heb je gereserveerd en heb je er al voor betaald?

    Daarom is zijn naam ook lariekoek 😛

  490. @Mandy: Als je nu eerst even naar zijn naam kijkt: lariekoek , en dan nog eens zijn verhaal leest gaat er dan een lampje branden??

  491. Net in de T-mobile shop geweest, en gewoon keihard blijven beweren dat er nog geen prijzen bekend zijn……..

    Het blijft toch een raar bedrijf

  492. @IpodDemon: Je hebt ‘t getest?
    Dacht ik al…

  493. Hey, ik heb een vraagje over het Iphone abbo van T-mobile. Hoe zit het nu precies met het internet gedeelte van dat abbo? Is dit nu onbeperkt of zitten er toch nog extra kosten aanvast? En hoe zit het met internetten in het buitenland? Betaal je daar dan wel meer voor of zit dat er allemaal in?

  494. ik heb vanochtend de iphone via 0800 t-mobile besteld maar weet 1 van jullie wanneer je een bevestiging krijgt van de bestelling? ik moest net zoals jullie allemaal wel 6 tot 8 weken wachten!

  495. Ben net door de dame van T-Mobile op de hoogte gebracht dat de prijzen voor iPhone 4+ Relax abo niet zijn zoals op de site. Men is vergeten??? er nog bij te zetten dat er elke maand nog 9,95 euro bij komt voor 365/64 kb internet. Hoe durven ze daar bij t-mobile.

    iPhone 4 met iPhone-Abo: http://www.t-mobile.nl/promo/iphone/3gs/4/abonnementen.html

    iPhone 4 met Relax-Abo: http://www.t-mobile.nl/promo/iphone/3gs/4/abonnementen-relax.html

    Ik zie nergens een * op de site, alleen voor mijn ogen.

  496. ik lees zoveel reacties als “ik wil hem gewoon snel hebben”. Dit zijn mensen die de ideaale “prooi”zijn voor bedrijven als TMobile.
    Jij wil een iPhone 4, nou dan betaal je toch gewoon een paar honderd euro…aldus TMobile.
    En het mooie is, er zijn duizenden, nee honderdduizenden mensen, die het ook nog zouden kopen als ze er bijvoorbeeld nog eens 50 euro bovenop zouden gooien (op de huidige prijzen)

    En laten we eerlijk zijn, een bedrijf met zo n fantastische 3G ontvangst en bellen, die paar honderd euro vraagt voor een mobiel….is toch heel logisch! (of zie ik iets over het hoofd?)

    Nee, bedrijven moeten gewoon torenhoge prijzen vragen voor zo n mobieltje…. de (meeste) schaapjes betalen het toch wel, onder het mom van; hebben, hebben, hebben, hebben…

  497. @Jean Paul van Hoorn:
    Dan zou ‘k het nog maar eens met een andere medewerker proberen, want ik heb net met early renewal zonder problemen besteld.

  498. Net 16 gb black met I150 besteld 6-8 weken levertijd. via 0800 binnen 5 min medewerker aan de lijn

  499. Ik hoop dat alle klagers daadwerkelijk vertrekken bij T-Mobile (of wegblijven als ze geen klant zijn). Dan blijft er meer bandbreedte en iPhones voor de rest over!

  500. Origineel geplaatst door Suzanne
    Origineel geplaatst door Jean Paul van HoornEindelijk T-mobile aan de lijn gekregen. En wat denk je…….Early Renuwal nog niet mogelijk icm de iPhone 4. Kan nog 1 tot 2 maanden duren.Elende.Bull shit, Ik heb net met early renewal een Iphone 4 besteld.

    Via de telefoon of in een Shop? Ik kreeg via de tel toch echt te horen dat het niet kon…..

  501. Let op :

    Als je het huidig abonnement al een keer hebt verlengd met het Lost-And-Stolen dan kan je nu geen aanspraak meer maken op het zogenaamd nieuwe Early-Renewal.

    Lost and found mag maar 1x per leven uitgevoerd worden. Early renewal is precies hetzelfde alleen andere naam.

    Erg jammer 🙁

  502. Origineel geplaatst door Tim
    @Jean Paul van Hoorn: Dan zou ‘k het nog maar eens met een andere medewerker proberen, want ik heb net met early renewal zonder problemen besteld.

    Via 1200 of een ander nr?

  503. Ik probeer al sinds 11:00 T-Mobile aan de lijn te krijgen… Wacht steeds vijf minuten om dan te horen “Wegens de populariteit van de iPhone 4 kunnen onze medewerkers u op dit moment niet te woord staan blabla”

    Ben ik de enige?

  504. Net early renewal gedaan, 8-10 weken ondertussen voor een 32G versie Zwart.

  505. Origineel geplaatst door Mandy
    en dat 6-8 weken wachten. geldt dat vanaf nu of vanaf 30 juli pas 6-8 weken wachten? anyone know?

    Vanaf nu 😉

  506. @Ciato: en veel slechtere download snelheden: Download/upload snelheid tot 384/64 Kb/sec.

  507. Waarom al dat geklaag over hogere prijzen?
    Ik hoor niemand erover dat de abbos niet verhoogd zijn!! Nog steeds goedkoop, wow, dat is toch super? Alles wordt duurder elk jaar naar bellen en internet bij TM niet, dat vergeten jullie allemaal

    dit is verkapt natuurlijk; als ze de prijzen gelijk hadden gehouden hadden ze ook het abbo 5 euries per maand duurder kunnen maken, betaal je uiteindelijk hetzelfde.

    Prijzen zijn gewoon goed, niet zo zeuren, en inderdaad, kun je het niet betalen dan koop je hem toch niet?

    Ik ben super tevreden over TM, perfect ontvangst en de prijzen zijn gewoon goed

  508. Hmm. In Frankrijk kan ik de 32GB versie kopen voor € 739,00. Kan iemand me vertellen of ik in Lille er een kan halen en hoe het zit met garantie ?

  509. Origineel geplaatst door Willem
    Die 6-8 weken wachten is gewoon een slag om de welbekende arm houden Dikke kans dat ze gewoon in de week na de 30e geleverd worden hoor.

    Zoals ik eerder al zei inderdaad..laten we het hopen dat we het bij het goede eind hebben 😉

  510. @Daan: Die dollarkoers zal me aan me *onderdeel* roesten 😀

    Nee ik snap het ook allemaal wel. Ik maak gewoon duidelijk dat deze prijzen mij ondertussen te ver gaan. Sinds mijn 3G heb ik een haat-liefde verhouding met Apple en iPhone 4 is een mooi apparaat, iOs is helemaal top, maar Apple is een controlfreak en ondertussen niet veel anders als IBM toen hun begonnen. Ik heb daar genoeg van ondertussen en ga dus lekker over op een Galaxy.

    Ik wil niet klagen, maar simpelweg zeggen dat dit me te ver gaat qua kosten in tegenstelling met wat ik ervoor terug krijg. T-mobile is een oke bedrijf met niet het beste netwerk en dus stap ik lekker over en ben ik nog goedkoper uit ook.

    ps. En flash ondersteuning zit ik al te lang op te wachten (geen discussie hier daarover, maar ik ben het apple gedoe incl jailbraiken een beetje zat ondertussen).

    Mijn oprechte dank aan iPhoneclub en ik ben ondertussen lekker aan het lezen op Androidplanet 😉

  511. Wat een gedoe allemaal

    Ik heb eerst via de telefoon gedaan toen moest ik ophangen en zou ik terug gebeld worden

    Toen kwam rond 10 uur die tijdelijke registratie online die heb ik gebruik van gemaakt maar zat met toch niet helmeaal lekker kreeg geen bevestigings mail en zo

    toen kwam de volledige rond 11 uur online en via daar is alles goed geregeld heb nu al betaald en al

  512. Net langs de T-Shop gegaan daar gereserveerd wel 50 euro borg moeten betalen zodat ze zeker zijn dat je hem op komt halen. Ik ben dus 99% verzekerd dat ik 30 juli mijn nieuwe iPhone 4 zwart 32GB op kan halen yessss! beter dan online of The Phonehouse

  513. Wat een heisa over een nieuwe ‘kapotte’ iphone. Allemaal desperate om dat ding nu te bestellen en hem vervolgens gewoon met de rest van de niet geselecteerde meute te ontvangen.

    Ben bij de release van de 3G gewoon een paar dagen later de winkel in gelopen en gelijk meegenomen zonder veel poeha. Lijkt me dat het deze keer niet veel anders is.

    Trouwens niet om het een of ander, maar met de gepubliceerde prijzen die T-mobile hanteert is het volgens mij alleen maar beter om ff te wachten om te zien wat de concurrentie, of zelf TM doet met die achterlijke hoge prijzen.

    Al met al zou ik zeggen chill mensen relax… Laat het beestje gewoon nog ff liggen…

  514. Origineel geplaatst door Tim
    @Jean Paul van Hoorn: Dan zou ‘k het nog maar eens met een andere medewerker proberen, want ik heb net met early renewal zonder problemen besteld.

    Het is gelukt. Early Renuwal, 32GB zwart.

  515. ha ha ha ha ha

    Helaas nog steeds mensen die by T-Mobile willen blijven…

    Heb 3gs in Belgie gekocht, met goedkoopste Vodafone Super Sim Only abonnement (13,50 per maand): 200 minuten/400 sms/ onbeperkt internet met 3.6mb/s, ja werkelijk onbeperkt want zit nu al 6 maanden op gemiddeld 2 gig download!!! Nu nog een jaar Vodafone (dus volwassen netwerk) en iPhone 4 in Belgie besteld. Weet nu al dat ik in augustus een simlock vrij iPhone heb (in zelfde winkel als jaar geleden).

    Ergo: voor ietsje Euro meer (over twee jaar gerekend) dan bij T-Mobile heb ik wel al twee jaar achter elkaar een nieuwe iPhone!

    Waarom doet niemand anders dat: kopen in Belgie en dan hier een los abbo van een echte aanbieder?

  516. Kinderen, kunnen we nu eens stoppen met T-mobile te bashen?
    Alsof een willekeurige andere provider het zoveel beter zou doen. Het is niet altijd 100%, maar toch zit ik er al ruim 7 jaar tot volle tevredenheid. En vodoofone zo de hemel in prijzen? laat me niet lachen!
    Anyway; kies de provider die bij je past, maar stop nou eens met klagen.

    on-topic: 16gb zwart netjes vanmorgen besteld. Duur issie wel, maar ja… toch maar weer gedaan. Er is gewoon nog geen goed alternatief imho.

  517. Kom jongens en nu allemaal naar het zwembad

  518. @Gijs: Moet je direct ook het geld lappen voor de iPhone of pas bij levering?

  519. Nou… zojuist voor de 2e keer t-mobile aan de lijn gehad om mijn iPhone te bestellen. De eerste keer werd mij verteld dat ik teruggebeld zou worden vandaag, had ik maar meteen aangedrongen….

    Volgens de t-mobile medewerker van daarnet:
    – Binnen 5 werkdagen bericht van t-mobile
    – Microsim wordt opgestuurd
    – Betalen bij de kourier (pin of cash) en je krijgt nog bericht van te voren om een afspraak hiervoor te maken
    – MAXIMALE levertijd 6 weken

    Nu herinner ik mij precies hetzelfde van mijn iPhone 3G en kwam hij toch echt veel eerder. Ook kreeg ik toch nog een korting op het toestel. Ik hoefde maar EUR19,95 i.p.v. EUR 199,95 (of zoiets 16GB, i-150) te betalen alhoewel er expliciet werd gezegd dat er geen korting was voor vaste klanten.

    Misschien is het dan toch allemaal goed geregeld….

  520. Beetje veel geluk gehad.
    Was er binnen 10 minuten doorheen.

  521. Ik heb ook een iPhone 4 rond een uur of 9:15, mij werd verteld dat ik bij de eerste levering zat, mooi! dacht ik…

    levertijd was bij mij 8-12 weken.

    Waarop ik vroeg: “dus 30 juli, dat wordt het niet?”
    antwoord: “30 juli krijgt sowieso niemand er 1”

    0_0

    beetje raar toch?

  522. Origineel geplaatst door pterminator
    Volgens de t-mobile medewerker van daarnet:
    – Binnen 5 werkdagen bericht van t-mobile

    Dus als je je ingeschreven hebt krijg je binnen 5 werkdagen bericht? 😉

  523. Much ado about nothing.
    Ik wacht rustig af wat de locale telefoonwinkel hier me kan bieden op 30 juli, zo had ik ook de 3G om 10 over negen op de dag van introductie, weken eerder dan online bij T-Mobile.
    Ik heb eigenlijk de hoop dat dat ook nu weer gaat lukken.

  524. Via de website bestelt:

    Bedankt voor je bestelling, je ordernummer is: XXXXXX

    Apple iPhone 4 32GB Wit
    € 269,95
    i-150 2 jarig abonnement*

    En nu maar afwachten!

  525. Ik wacht wel tot begin oktober. Als Vodafone ook de iPhone 4 gaat aanbieden, dan zullen de prijzen wel dalen.

    Wellicht heeft Vodafone zelf wel een heel mooi aanbod. Deze prijzen zijn mij te hoog. Voorlopig even geen T-Mobile verlenging dus…….

  526. Origineel geplaatst door michael:
    Dus als je je ingeschreven hebt krijg je binnen 5 werkdagen bericht? 😉

    Nee dan krijg je binnen 16 dagen bericht.

    Neemt er iemand de moeite om heel duidelijk te zijn wat er gezegd is, wil je nog een dubbele bevestiging.
    Ongelovelijk.

  527. Net even bij de T-shop in Groningen (Waagplein) geweest en een reservering gedaan voor de 16gb zwart. Ik was nummer 30 volgens de dame achter de balie en ze verwachtte dat ik ‘m volgende week vrijdag wel op kon komen halen. Het zal mij benieuwen in hoeverre dat haalbaar is, maar nu hoef ik in ieder geval niet met een slaapzak voor de deur te gaan liggen 🙂

  528. Op dit moment kan je niet inloggen op My T-Mobile. Dus ik blijf het nog maar even proberen Abo kan per 9 september vernieuwd dus heb wel ff de tijd

  529. Origineel geplaatst door Rob
    @Martijn: haha, ik ben ook al sinds Ben bij T-Mobile maar waarom zou jij dan korting moeten krijgen? Je krijgt bij je supermarkt toch ook geen korting omdat je er al 10 jaar boodschappen doet? Beetje onzin.

    @Rob: Dit is bij mij altijd ook het geval geweest. Eerst met mijn nokia N95, deze mocht ik i.c.m. een 1-jarig abbo-verlenging meenemen voor €150,- terwijl ALLE andere telecomwinkels hetzelfde toestel voor €150,- aanboden met een 2-jarig abbo.

    Op mijn 3G heb ik ook flink korting gekregen in 2008. Alle telecomwinkels boden de 3G aan voor €150,- en bij t-mobile mocht ik het voor €20,- meenemen, alleen omdat ik een trouwe klant ben (sinds 2000 bij Ben/T-Mobile!!)

    Ik wacht nu dan ook gerust af, heb nog wel 2 maanden voordat mijn abbo verloopt. Tot die tijd verwacht ik wel de vaste-klanten-korting die ik gewend ben.

  530. Net een T-Mobile medewerker aan de lijn gehad (na ongeveer 10 min in de wacht te hebben gestaan). Iphone 4 zwart 16Gb besteld. Gevraagd naar de levertijd: “We beginnen eind volgende week met versturen via koerier (AMP – die nemen contact op via email en maken afpsraak over datum/tijd aflevering). We krijgen er heel veel binnen, maar van hogerhand is ons gevraagd om tegen de klanten te zeggen dat er een maximale leverrijd is van 6 weken. Waarschjinlijk zal de levertijd minder zijn, maar ter voorkoming van teleurstellingen zeggen we max 6 weken”.
    There you have it, ik ben benieuwd.

  531. Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in
    My T-Mobile. grrrr

  532. @thespirit: Ja ik wou inderdaad een dubbele bevestiging aangezien ik een hoop mensen zie met ordernummers etc..
    en dat het niet duidelijk was voor de rest hoor je me niet zeggen 😉

  533. Origineel geplaatst door Maarten
    Is het onverstandig om op dit moment een ZGAN iPhone 3Gs (16gb) te kopen voor € 380?

    lijkt mij uberhaupt onverstandig om voor dat bedrag een gebruikte iphone te kopen….

  534. @Arjan: Dat is nou juist het probleem, we kunnen niet kiezen

  535. @Rob: Ik zeg niet dat ik het moet krijgen maar wel dat ik het altijd gekregen heb. Dit was namelijk beleid bij T-mobile om klanten niet alleen te werven maar ook te behouden.

  536. Origineel geplaatst door Tim
    @Jean Paul van Hoorn: 0800-8104

    Thanks, is inmiddels gelukt!

  537. ik begrijp niet waarom die levertijd zo lang is, 6 tot 8 weken?

    de iphone4 komt op 30 juli beschikbaar

    vandaag zullen er ongeveer 30.000 aanmeldingen komen, die hebben ze toch wel liggen bij t-mobile?

    er zijn bedrijven die leveren iedere dag 40.000 pakketjes uit, zonder problemen, moet dat bij t- mobile 2 maanden duren?

  538. @pterminator:
    Hoe kan het zo zijn dat je zo’n grote korting hebt gekregen?

    Ik bedoel 180 euro vind ik een leuke korting!

    Hebben ze je “klantwaarde” meegerekend?

    Hoe heb je et voor elkaar gekregen vraag ik me af! 🙂

  539. Na drama van vanmorgen mijn abonnement opgezegd en naar KPN overgestapt! Net zo veel sms en belminuten voor de helft van wat ik nu betaal! iPhone 4 koop ik simlock vrij..
    2 jaar drama netwerk! Alle bekende problemen, nu weer terug bij een betrouwbaar netwerk!!
    Nog geen iPhone 4, maar wel heel blij zonder T-mobile…

  540. Origineel geplaatst door sparklinglemon
    Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in My T-Mobile. grrrr

    Inderdaad, das al weer een paar uur aan de gang. Hoe kan je dat nu vandaag zo plannen??

  541. Vindt het maar vreemd dat er zoveel tegenstrijdige berichten zijn over levertijden en zogenaamde kortingen. Wie moet je nu geloven?

    Ben zelf al klant sinds dat ze nog Ben waren en heb meer dan 11000 punten opgebouwd. Gevraagd of ik die kon inleveren, maar daarvoor moest ik toch echt naar de winkel. Iemand hier misschien die weet hoeveel waarde deze punten vertegenwoordigen?

  542. Leuk hoor wil je je iphone preorderen via t-mobile.nl…komt er te staan wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen op mijn tmobile…-,- Met bellen sta je veelste lang in de wachtrij dus dat gaat m ook niet worden.. Jammer weer hoor t-mobile met de verwachting dat veel mensen de telefoon wilde hebben konden ze op z’n minst meer mensen inzetten om de grote vraag aan te kunnen,

  543. Net voor de zekerheid even langs de T-Mobile shop in Arnhem geweest. Ik had twee weken geleden al een aanbetaling gedaan van 50,- voor de reservering.

    Volgens de medewerker liggen deze reservering gewoon boven op de stapel en krijgen deze, zoals verwacht, voorrang op de reserveringen van vandaag en morgen.

    Toch voelt het allemaal een beetje vreemd. De dienstverlening van T-Mobile laat op sommige punten nogal te wensen over en over de kwaliteit van de iPhone 4 is tot nu toe ook nog weinig positiefs naar buiten gekomen…. toch staan we in de rij om mee te doen aan de hype en zo snel mogelijk een toestel in handen te hebben die over een tijdje voldoende leverbaar is waarschijnlijk dan alle kinderziektes uit zijn.

    Lang leve de marketing. Hier word weer bewezen dat slechte reclame ook reclame is.

  544. Net iphone 4 16 GB met EARLY RENEWAL Besteld! ( 2 jarig )
    Kreeg 30 euro korting op de iphone 4. Voor mij is het toestel GRATIS:)

  545. @ian zei op 20 juli 2010 om 14:05
    KPN had dit jaar (en zojuist weer) een fikse storing in het netwerk. Weet niet zozeer of je beter uit bent bij ze: tot voor een 2 jaar geleden stonden ze nog bovenaan bij Kassa en de Consumentenbond in de ergernissenlijst van klanten mbt slechte service. Ook zijn ze niet netneutraal (je betaald een ander tarief voor streaming data dan voor downloaden)…

  546. Origineel geplaatst door P@t
    Net voor de zekerheid even langs de T-Mobile shop in Arnhem geweest. Ik had twee weken geleden al een aanbetaling gedaan van 50,- voor de reservering.Volgens de medewerker liggen deze reservering gewoon boven op de stapel en krijgen deze, zoals verwacht, voorrang op de reserveringen van vandaag en morgen.Toch voelt het allemaal een beetje vreemd. De dienstverlening van T-Mobile laat op sommige punten nogal te wensen over en over de kwaliteit van de iPhone 4 is tot nu toe ook nog weinig positiefs naar buiten gekomen…. toch staan we in de rij om mee te doen aan de hype en zo snel mogelijk een toestel in handen te hebben die over een tijdje voldoende leverbaar is waarschijnlijk dan alle kinderziektes uit zijn.Lang leve de marketing. Hier word weer bewezen dat slechte reclame ook reclame is.

    degenie die belt krijgt de zooi opgestuurd, er komen dus geen reserveringen naar de winkel, en welliicht ook geen phones, als deze voorreservering voor de winkels gaat

  547. Origineel geplaatst door Bas
    Origineel geplaatst door CiatoIk heb net een 32gb met relax35 en €99,- bijbetalen besteld op belnu.nl. Veel gunstigere prijzen.…jij vergeet gewoonweg even dat je het 2e jaar volle polle voor je internet betaald. Tel er dan nog zo’n 12 x 15 euri bij op. Dank U!

    Bericht van ciato is NEP….
    Je kunt niet eens een Iphone4 bestellen met Vodafone abbo bij belnu.nl….
    Dacht stoer te doen met zijn 99 euro….

  548. @Dennis: Als je je punten inlevert op T-Mobile.nl kan je per 1600 punten een korting van € 25,00 krijgen op je eerstvolgende factuur. Dus je hebt al een aardig saldo.

  549. Hoe zit het met de exclusieve voorinschrijving via t-mobile.nl/iphone4 (http://www.t-mobile.nl/Persoonlijk/htdocs/page/voorinschrijving/voorinschrijving-iphone4.aspx). Vanmorgen om 8 uur tot half 9was ik online maar kon toen nog niet online bestellen. om 9 uur kwam ik er telefonisch niet doorheen. Heb om 9:30 maar gebruik gemaakt van de voorinschrijving die toen wel werkte. Kreeg alleen bevestiging in mijn scherm dat je van de week een mail ontvangt, maar iemand een idee hoe ze die voorinschrijving verwerken. omdat ik hier ook lees dat er veel mensen zijn die hem letterlijk al online of telefonisch besteld hebben. Die hebben zeker voorrang op de voorinschrijving?

  550. Kom net van T-Mobile shop. Netjes gereserveerd, heb hem waarschijnlijk volgende week.

  551. Hmmmm, nog geen 30 sec in de wacht, daarna aardige mevrouw die zegt dat ik terug gebeld ga worden…
    Tsjaa, niet echt iets anders van T-mobile gewend..
    Is net als een vrouw, ookal weet je dat ze je pijn gaat doen, zowel financieel als emotioneel, je blijft bij haar terug komen…
    Dus niet boos zijn op T-mobile maar op jezelf!!!!

  552. @Dennis: 11000 is volgens mij iets van €200,- waard. Je kunt dat tevens gebruiken om de nieuwe te betalen, maar ook voor alle andere artikelen in de T-mobile shop

  553. Rond 11:45 bestelling gedaan via de site middels contract verlengen. Gaf me toch een beter gevoel dan inschrijven via een contact formulier.

    In de tussentijd is mijn aanvraag al geaccepteerd! dit is per mail bevestigd.

  554. Origineel geplaatst door Jean Paul van Hoorn

    Origineel geplaatst door dizajner
    Ik probeer al sinds 11:00 T-Mobile aan de lijn te krijgen… Wacht steeds vijf minuten om dan te horen “Wegens de populariteit van de iPhone 4 kunnen onze medewerkers u op dit moment niet te woord staan blabla”Ben ik de enige?

    Heb je 0800 nummer geprobeerd? Gaat veel sneller.

  555. Origineel geplaatst door P@t
    van de iPhone 4 is tot nu toe ook nog weinig positiefs naar buiten gekomen…

    LOL. Heb jij wel reviews gelezen… je maakt jezelf wel heel belachelijk door zoiets te zeggen.

  556. Origineel geplaatst door Dennis
    Vindt het maar vreemd dat er zoveel tegenstrijdige berichten zijn over levertijden en zogenaamde kortingen. Wie moet je nu geloven?Ben zelf al klant sinds dat ze nog Ben waren en heb meer dan 11000 punten opgebouwd. Gevraagd of ik die kon inleveren, maar daarvoor moest ik toch echt naar de winkel. Iemand hier misschien die weet hoeveel waarde deze punten vertegenwoordigen?

    Kijk in de catalogus van T-Mobile Extra en check hoeveel waarde je punten zijn. Per zoveel 100 punten kan je 10 euro korting krijgen op je factuur etc. etc….

  557. Origineel geplaatst door Lex
    Net even bij de T-shop in Groningen (Waagplein) geweest en een reservering gedaan voor de 16gb zwart. Ik was nummer 30 volgens de dame achter de balie en ze verwachtte dat ik ‘m volgende week vrijdag wel op kon komen halen. Het zal mij benieuwen in hoeverre dat haalbaar is, maar nu hoef ik in ieder geval niet met een slaapzak voor de deur te gaan liggen

    Ha, ik was er rond 13.15 uur. Ook 16gb zwart gereserveerd. Mij werd verteld (niet door de dame) dat het waarschijnlijk niet volgende week wordt….

    Maakt niet uit. Hoef me niet te stressen en ik zie ‘m vanzelf wel 😉

    ps ik ben geen T-mobile klant, maar kon wel reserveren…

  558. ik dacht net dat ik net tmobile aan de lijn kreeg..muziekje van 2 seconden en toen werd er opgehangen :S

  559. Origineel geplaatst door Jay
    Origineel geplaatst door LexNet even bij de T-shop in Groningen (Waagplein) geweest en een reservering gedaan voor de 16gb zwart. Ik was nummer 30 volgens de dame achter de balie en ze verwachtte dat ik ‘m volgende week vrijdag wel op kon komen halen. Het zal mij benieuwen in hoeverre dat haalbaar is, maar nu hoef ik in ieder geval niet met een slaapzak voor de deur te gaan liggenHa, ik was er rond 13.15 uur. Ook 16gb zwart gereserveerd. Mij werd verteld (niet door de dame) dat het waarschijnlijk niet volgende week wordt….Maakt niet uit. Hoef me niet te stressen en ik zie ‘m vanzelf wel ps ik ben geen T-mobile klant, maar kon wel reserveren…

    Vreemd! Dat gaat HELEMAAL tegen het eigen beleid in!

  560. Even een vraagje, ook al aan tm op twitter gesteld maar dat zal nog wel eve duren en misschien weet een van jullie het:

    Wat als ik hem morgen bestel, maar ik hem na de 30e als ik terug in nl ben (zit atm in frankrijk) eerder gewoon in de winkel kan kopen. Kan ik mijn bestelling via internet dan annuleren?

  561. Simpele vraag:

    Vandaag telefonisch gereserveerd, maar dat is waarschijnlijk nog niet verwerkt.

    Kan ik alsnog in een shop reserveren en de telefonisch reservering laten vervallen?

  562. Zo, ben maar even de stad ingegaan. Reservering geplaatst voor een 32gb zwart. En net als op de iPad…., nu wachten

    En het maakte overigens niet uit hoe lang je al abonnee bent, klantwaarde gaat op basis van omzet/hoogte abonnement. Merkentrouw is schijnbaar onbelangrijk… 🙁

  563. Ik heb de bestelling gewoon gedaan via de zakelijke klantenservice via 1200 op mijn telefoon, ik zal wel een factuur krijgen na levering van de iPhone. @Mandy:

  564. Net te horen gekregen van een medewerker per telefoon dat alle bestellingen van deze ochtend veelal op papier zijn gezet en niet in het systeem dmv een storing. Deze zullen vanavond in het systeem gezet worden.

    Mocht dat correct zijn dan is mijn bestelling van begin van de middag dus in de eerste zending.

  565. was vandaag als eerste in t-mobile shop in assen.
    en als ik het zo begreep had daar nog niet echt iemand nog gereseveerd of neme die die van vorige keer niet mee.
    personeel zelf was niet eens allemaal op de hoogte.
    de gene die mij hielp moest eerst nog zelf alles doorlezen in de mail en kwam er toen ook pas achter dat vandaag de officele pre-order dag is voor t-mobile klanten.

    ik moest trouwens wel 50euro betalen voor de pre-order

  566. @Dolor:
    dat is niet nodig want als je de iphone 4 bestelt dan leveren ze hem bij je af. dat betekend dus als tmobile hem niet meer heeft dan hebben de winkels het ding ook niet meer. De winkels krijgen de iphones die over zijn van de eerste lading van de telefonische bestellingen!!
    dus als iemand zegt 30 per winkel is dat een grove gok want als iedereen hem online of bij tmobile bestelt krijgen die hem eerst!!

  567. Origineel geplaatst door phirev
    Zo, ben maar even de stad ingegaan. Reservering geplaatst voor een 32gb zwart. En net als op de iPad…., nu wachtenEn het maakte overigens niet uit hoe lang je al abonnee bent, klantwaarde gaat op basis van omzet/hoogte abonnement. Merkentrouw is schijnbaar onbelangrijk…

    Tuurlijk, als jij een zeer merktrouw persoon bent hoeven ze er niets aan te doen om je als klant te behouden. Als jij daarentegen in een korte tijd hebt laten zien dat je een grootverbruiker van mobiel verkeer bent ben je een hoop inkomsten waard en willen ze koste wat kost voorkomen dat je die inkomsten naar een concurrent brengt…

  568. Origineel geplaatst door Paul Hottinga
    Simpele vraag:Vandaag telefonisch gereserveerd, maar dat is waarschijnlijk nog niet verwerkt.Kan ik alsnog in een shop reserveren en de telefonisch reservering laten vervallen?

    Telefonisch navragen zou ik zeggen. Je hebt niet bij mij bestald of bij iphoneclub maar bij T-mobile

  569. Heb zojuist als niet klant bij T-mobile een witte 32GB iPhone 4 gereserveerd.
    Vanochtend moest je nog inloggen als klant nu kan iedereen reserveren. Het is raar maar waar.

  570. Lijkt me stom om eerst alle telefonische / internet bestellingen af te wikkelen. Er zijn immers mensen die al weken geleden besteld hebben en hoe kun je die nou achterstoten ten opzichte van mensen die hem nu ergens bestellen..

    Ik bedoel, het verbaasd mij niks maar toch.. Volgens de shop maakte het geen verschil en moest ik niet nu OOK nog een telefonische/internet reservering plaatsen boven mijn shopreservering.. Volgens dat ventje van de telefoon staan die buiten om elkaar en zullen er ook gewoon toestellen beschikbaar moeten zijn in de shops. Het is ff afwachten..

  571. iPhone 4 32GB Zwart 😀 Eindelijk na 10 min wachten aan de telefoon…

  572. Ik heb de iPhone bij de Phone House bestelt. Had daar zo een medewerker aan de lijn. Bij T Mobile kom je er niet doorheen. We bellen u terug, maar heb nog niemand gehoort.

  573. @jan: Hoedan? want ik zit op die site, maar kan het niet vinden :S

  574. @1337roller: Gewoon naar de site gaan. Klik op iPhone 4 en vervolgens op Reserveer nu iPhone 4.
    Succes.

  575. Zojuist de iPhone 4 besteld via het telefoonnummer. Het duurde ongeveer 11 minuten voordat ik een medewerker aan de lijn had… binnen 1,5 minuut klaar met bestellen en daarna de mevrouw netjes succes gewenst met deze gekte. 😉 Verder prima hoor… 11 minuten in de wacht op een GRATIS 0800 nummer is helemaal niet erg. Het is gratis om te bellen, dat is altijd nog beter dan 45 minuten wachten op een 0900-nummer van andere klantenservice afdelingen.

    Edit: de dame van T-Mobile vermelde dat de verwachte levertijd tussen de 6 en 8 weken ligt. Zal wel los lopen?

  576. Zo, was net naar T-shop in Delft en ik heb daar mezelf ingeschreven voor de reservering van een Iphone4 16GB black. 50 euro betaald en ik sta in de top 10 op hun lijst.

    Even geduld.

    Tip: Mocht je een Iphone willen reserveren en ben je in Delft, ga dan naar de T-shop in de stad. De lijst is niet lang.

  577. Origineel geplaatst door 1337roller
    @jan: Hoedan? want ik zit op die site, maar kan het niet vinden :S

    Het formuliertje is weer teug:
    http://www.t-mobile.nl/Persoonlijk/htdocs/page/voorinschrijving/voorinschrijving-iphone4.aspx
    of dit ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden als later blijkt dat je eigenlijk geen klant bent is de vraag…

  578. Login is inmiddels niet meer mogelijk op de website van T-Mobile: Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in My T-Mobile.

    Beetje jammer…

  579. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Arrogante T-Mobile prijzen! Laat ze eerst maar eens de netwerkproblemen oplossen.

    Tsja, ik heb hem zelf gewoon in de uk besteld bij apple. Had hem met een paar dagies in nl. Heb hem onderhand al 2 weken. Betaalde maar 720 voor een unlockte 32gb.

  580. Dat er weer zoveel mensen intrappen om met T-Mobile in zee te gaan….
    Zij lachen wel!

  581. @bzb: Waar haal je dat nou weer vandaan? Ik neem aan dat het gewoon wordt verdeeld.

  582. Origineel geplaatst door Guido
    Origineel geplaatst door 1337roller@jan: Hoedan? want ik zit op die site, maar kan het niet vinden :SHet formuliertje is weer teug: http://www.t-mobile.nl/Persoonlijk/htdocs/page/voorinschrijving/voorinschrijving-iphone4.aspx of dit ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden als later blijkt dat je eigenlijk geen klant bent is de vraag…

    We zien het wel. Moeten ze maar zorgen dat de site goed werkt. Je hoeft nergens een klantnummer in te vullen. Volgens mij kunnen ze dit nooit uit filteren tijdens dit gekkenhuis. Fijn de iPhone gaan we lanceren alleen jammer dat we in al die jaren niets geleerd hebben. Het lijken wel amateurs.

  583. Zojuist telefonisch de bestelling gemaakt voor een zwarte 16 Gb. Er zijn 3 telefonische centra waar de bestellingen worden afgehandeld (Den Haag, Arnhem, Breda). De teller stond net in Den Haag op ongeveer 1600 voor vandaag.
    Als je de reacties hier leest proberen toch veel mensen een bevestiging te krijgen, ook als ze online bestellen. Dus meer mensen zullen bellen dan alleen online bestellen.
    Dus totaal zal het aantal bestellingen op (1600 x 3, plus online …) ongeveer 6000 liggen.
    Dat moet dus wel goed komen op de 30e…

    Kan niet wachten!

    Over de gratis bumper zei de medewerker dat die waarschijnlijk in de verpakking erbij zit (lijkt me niet, want welke kleur dan…). Dus er zal wel een bon in zitten om hem bij een Apple retail seller te gaan halen.

  584. Nummer 28 op de iPhone 4 lijst bij belcompany… geen officiële lijst maargoed… hopelijk komen er 30 binnen daar

  585. Origineel geplaatst door Guido
    Origineel geplaatst door 1337roller@jan: Hoedan? want ik zit op die site, maar kan het niet vinden :SHet formuliertje is weer teug:http://www.t-mobile.nl/Persoonlijk/htdocs/page/voorinschrijving/voorinschrijving-iphone4.aspxof dit ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden als later blijkt dat je eigenlijk geen klant bent is de vraag…

    Ben klant en heb hem ingevuld. We zien het wel

  586. bijna 600 reacties jullie zijn echt ziek

  587. Heb hem iets na acht uur bij The Phone House besteld, op die site (die in het sms’je van gisteren stond) werd je gefeliciteerd en kreeg je te lezen dat je een van de eersten zult zijn die hem krijgt, omdat je twee jaar geleden de 3G meteen bij The Phone House had gekocht. Ben benieuwd in hoeverre dat waar is.

  588. Ik werd gebeld door t-mobile, en ik gaf aan dat ik hem toch via de winkel had besteld. Zeg de vriendelijke persoon aan de andere kant dat de levertijd van de winkels 12 weken zou duren, terwijl zij het binnen 6 weken zouden kunnen leveren.
    Ik geloof het niet, nog meer mensen die dit hebben gehoord?

  589. Origineel geplaatst door mattias
    bijna 600 reacties jullie zijn echt ziek

    NEE, ENTHOUSIAST !!

  590. 4g virus, ik heb de prik niet gehad

  591. Ik heb net ook nog even gebeld…
    wat laat omdat ik al op de wachtlijst stond 3 maanden lang, en me beloofd was dat ik terug zou bellen

    na 14 minuten werd er opgenomen, hij stelde voor dat ik teruggebeld zou worden, maar dat dat nog wel eens 1,5 week zou kunnen duren…

    ik zei; ik wil het graag nu gelijk regelen
    dat was geen probleem, dus je moet ff doorzeiken en dan kan het alsnog snel geregeld zijn!

    levertijd 6-8 weken voor BLACK
    levertijd minimaal 10 weken voor WHITE, misschien nog véél langer.

    levertijd 6-8 weken is een veilige indicatie, waarschijnlijk is er voor de eerste 2000 klanten (ik was beller nummer 1751 om 15:02)
    de eerste week van augustus al een iPhone 4!

    POSITIEF dus!

    ze krijgen 30 juli alle toestellen binnen, versturen dan de ingeschreven klanten een mail, daar moet je zelf op reageren om een afspraak te maken, dat kan dan waarschijnlijk op korte termijn…

  592. Ben net terug gebeld door een medewerker van T-Mobile die mijn bestelling heeft opgenomen.

    Deze man vertelde mij het volgende over de levertijden:
    Witte Iphone is 10-12 weken levertijd
    Zwarte Iphone is 8-10 weken levertijd

    Daarnaast gaf hij aan dat de telefonische bestellingen voorrang hebben op de bestellingen/reserveringen vanuit de Shops.

    30 Juli is volgens de medewerker niet de uitleverdatum van de Iphones, maar een datum waarop ook andere partijen de telefoon mogen gaan verkopen (via t-mobile)

    Dus redelijk wat tegenstrijdige berichten die hier zo te lezen zijn. Helaas zal het dus een tijdje afwachten zijn tot er echt duidelijkheid zal zijn over levertijd etc….

  593. Origineel geplaatst door Yada
    @bzb: Waar haal je dat nou weer vandaan? Ik neem aan dat het gewoon wordt verdeeld.

    briggie van remcoof gelezen? 🙂

  594. Volgens de medewerker van T-mobile krijg ik behalve een bevestiging de volgende zaken thuisgestuurd.
    1. microsd kaart (k neem aan dat hij sim bedoeld)
    2. Ik citeer “een zilverkleurig omhulsel om het signaal te versterken deze wordt opgestuurd door apple”
    3. De iphone4

  595. Origineel geplaatst door MrMaikey
    achterstoten ten opzichte van mensen

    Origineel geplaatst door MrMaikey
    Lijkt me stom om eerst alle telefonische / internet bestellingen af te wikkelen. Er zijn immers mensen die al weken geleden besteld hebben en hoe kun je die nou achterstoten ten opzichte van mensen die hem nu ergens bestellen..
    Ik bedoel, het verbaasd mij niks maar toch.. Volgens de shop maakte het geen verschil en moest ik niet nu OOK nog een telefonische/internet reservering plaatsen boven mijn shopreservering.. Volgens dat ventje van de telefoon staan die buiten om elkaar en zullen er ook gewoon toestellen beschikbaar moeten zijn in de shops. Het is ff afwachten..

    Omdat die reserveringslijsten die vooraf gemaakt waren OFFICIEEL helemaal niet mochten. (snap wel dat het een oneerlijk is tegenover de mensen die dus 50,- van tevoren hebben neergeteld)

    On topic- zojuist teruggebeld nadat ik vanochtend om 8:04 mijn nummer had achtergelaten. Mw even verteld dat ik er inmiddels doorheen was gekomen en dat ik al had besteld. Ze kon hem ook daadwerkelijk terugvinden in het systeem (duurde wel zo’n 3-4 minuten) kon mij niet vertellen hoeveelste ik ongeveer was maar zei wel dat aangezien mijn besteltijd 8:15 was ik hoogstwaarschijnlijk bij de eerste batch zit. Kon helaas weer niet zeggen wanneer die kwam 😛

  596. Origineel geplaatst door remcoof
    Witte Iphone is 10-12 weken levertijd

    Ik hoop het niet 😉

    Origineel geplaatst door remcoof
    Daarnaast gaf hij aan dat de telefonische bestellingen voorrang hebben op de bestellingen/reserveringen vanuit de Shops.

    Geldt dit alleen uit de tmobile shops?

    En wat je zegt..een hoop tegenstrijdige berichten…

  597. Vanmorgen telefonisch een zwarte 32GB besteld, net werd ik teruggebeld om alle gegevens nog even te checken. Het lijkt erop dat ze trouwe klanten alsnog cadeau’s geven, want ik krijg een half jaar T-Mobile Family cadeau.
    Ook nog even naar de levertermijn gevraagd en de meneer zei dat de overal genoemde 6-8 weken het absolute doomscenario is: dat zeggen ze omdat ze liever prettig verraste dan geërgerde klanten hebben straks.

  598. Zojuist ook gebeld door t-mobile. De mededeling was dat ik in aanmerking kwam om de iPhone 4 te bestellen. Ik heb vanmorgen mijn bestelling al telefonisch gedaan zei ik. Vreemd,… vond de medewerker ook en is gaan zoeken. Bestelling was echt niet verwerkt door een systeem storing tot 13 uur. Hij kon wel zien dat ik gebeld had en wat er besproken was. Nu zou het goed zijn.

    Wachttijd indicatie: 8 weken. Hij dacht dat ze er zn 15000 binnen zouden krijgen. “Zoveel koeriers hebben we niet” aldus de T-Mobile medewerker.

    Gaan we ze toch gewoon halen? 🙂

  599. Origineel geplaatst door Tim
    Vanmorgen telefonisch een zwarte 32GB besteld, net werd ik teruggebeld om alle gegevens nog even te checken. Het lijkt erop dat ze trouwe klanten alsnog cadeau’s geven, want ik krijg een half jaar T-Mobile Family cadeau.Ook nog even naar de levertermijn gevraagd en de meneer zei dat de overal genoemde 6-8 weken het absolute doomscenario is: dat zeggen ze omdat ze liever prettig verraste dan geërgerde klanten hebben straks.

    cool ik hoop dat ze mij ook nog even bellen!

  600. Ik wacht tot september als er een hardware fix is. En gezien deze prijzen ben ik vele malen goedkoper uit met een simlock vrije telefoon ( nu al in Engeland en Duitsland te krijgen). Met een abbo van 15 euro bij een fatsoenlijke provider, beter!

  601. Vanochtend in de T- mobileshop geweest en gevraag hoe het allemaal zat. De T- shop in Den Bosch had vorige week al een reserveringslijst aangelegd waar ik ook op stond, deze reserveringen blijven in Den Bosch staan. Het mooie is dat wanneer je als eerste hebt besteld nog niet als eerste die iPhone krijgt. Er zijn er namelijk een tiental bedoelt voor de losse verkoop, dit betekent dat of je nou nummer 1 op de lijst bent of nummer 168 je gewoon in de rij kunt gaan staan. De losser verkoop begint op 30 juli, het bestellen en reserveren duurt minstens 1 week langer voordat je hem hebt. Zo was het 2 jaar geleden ook bij de release van de iPhone 3G Voorverkoop: Hangen voor de winkel, Bestellen/ Reserveren: minstens 1 week wachten.

  602. Zojuist oude abbo bij belcompany verlengd met iphone 4 wit 16 gb i.c.m. i-150

    Ik moest toch echt maar 89,95 bijbetalen, ipv de vermelde 169.95

    In tabel van belcompany staan ook dezelfde als hierboven en de prijzen van t-mobile.

    Lijkt een “klein” foutje bij belcompany of het heeft te maken met verlenging ipv nieuw. Iemand?

  603. Heb zelf de witte 16 gb besteld en bij mij is de levertijd tussen de 8 en 10 weken dus blijkbaar schuift de levertijd inmiddels al op…

    Volgende week bevestiging in de bus, witte wordt vanaf 30 july in US ook geleverd dus White here we come!

  604. Origineel geplaatst door Rik
    En gezien deze prijzen ben ik vele malen goedkoper uit met een simlock vrije telefoon

    Voor een hoop mensen is natuurlijk even 7 meier uit de hoge hoed te toveren 😉 haha

  605. Origineel geplaatst door mattias
    bijna 600 reacties jullie zijn echt ziek

    Dan denk ik waarom reageer je zelf dan? anders waren het er bijna 599 geweest 😛

  606. Vanmiddag bij T-mobile in Apeldoorn langsgeweest.. sta als nummer 15 op de lijst.. de verkoper zei dat de kans groot is dat ik hem gewoon de 30e kan afhalen.

  607. gvd hoe meer je erover aan het praten bent hoe meer ik me ga ergeren aan die wachttijd 😉 haha

  608. Net gereserveerd bij de T-Shop. Aanbetaling gedaan, maar ze hadden geen idee wanneer de iPhone binnen zou zijn. Als ze net als twee jaar geleden in ieder geval per winkel een aantal telefoons per winkel hebben, dan zit ik misschien wel in goed, aangezien het normaal gesproken een erg rustig bezochte winkel is.

    We zullen wel zien… Succes ermee allemaal!

  609. @Oliver: Ben nu nummer 15 in Apeldoorn bij t-mobiel

  610. dus eigenlijk heb je helemaal niets aan die voorinschrijving op t-mobile? als je die vanochtend gedaan hebt?

  611. @bzb:
    Zeker, maar lettende op het trackrecord van de klantenservice qua juistheid van info, neem dat het met een flinke korrel zout.
    Die klantenservice weet doorgaans niet meer dan wij hier, de medewerkers van de T-Shop waar ik net ging reserveren, wisten niet eens dat er al prijzen bekend waren…

  612. Ongelovelijk dat er weer zoveel mensen zich verdringen om zich weer aan t-mobile te verbinden. Kan dat echt niet begrijpen. En dan die prijzen voor een toestel wat weer van hetzelfde is. Niets meer uit te vinden of te ontdekken. Oh ja het design is gewijzigd. Nou plezier ermee, ik sla hem ff over 😉

  613. @Tim:

    T-mobile family is voor iedereen het eerste half jaar gratis, moet je alleen wel bestellen voor 30 juli aanstaande…

  614. Origineel geplaatst door michael
    dus eigenlijk heb je helemaal niets aan die voorinschrijving op t-mobile? als je die vanochtend gedaan hebt?

    Precies, het is jammer dat mensen het nog steeds niet begrijpen. Denk je nou echt dat als ze 30 toestellen binnenkrijgen dat ze jou dan gaan mailen/ smsen dat je je toestel op kan komen halen, terwijl er een hele meute mensen buiten ligt te kamperen XD Even een voorbeeld: Je staat nummer 15 op de lijst van Groningen. In groningen komt een aantal telefoons binnen wat bestemd is voor de losse verkoop en een aantal telefoons wat bestemd is voor de reservingen/ bestellingen. Er zit dus een grote kans is dat er weinig toestellen voor de reserveringen bij zitten en dan kom je nog te wachten. Als ze de voorraad kunnen verkopen doen ze het toch wel. Zo heeft de filiaalmanager in Den Bosch het aan mij uitgelegd.

  615. Ik heb net ook maar even gebeld ondanks ik me had ingeschreven op de site. Nu zal mijn bestelling volgens de telefonist morgen pas verwerkt worden en mij werd verteld dat de wachttijd 10 weken is (32 GB zwart).

  616. PS: Die verkopers weten ook van niets, je kunt beter om de filiaalmanager vragen als dat mogelijk is. Verkopers in Den Bosch wisten de prijzen niets eens XD

  617. de een zegt dat de kans groot is dat je hem op de 30ste krijgt, de ander geeft aan dat ze dat helemaal niet zeker weten…

    Werd net ook gebeld omdat ik vanmorgen mn telnr. had achtergelaten, kon ook niet zoveel in systeem vinden over de aanvraag.. zo nog maar ns bellen om het zeker te weten!

  618. Zo ben ik blij dat ik 2e ben in Apeldoorn bij de T-Mobile Wat een gedoe zeg 8 tot 10 wkn levertijd… succes allemaal haal mijne de 30 fijn op.!!!!

  619. nou ik heb vanochtend me abbo weten te verlengen bij phone house..die vertelde me dat ze een deal hadden met tmobile ofzo als er klanten daar vorige keer ook de iphone hadden gekocht..dus ik zie het wel wanneer ik gebeld wordt wanneer die geleverd wordt 😉

  620. Ben net terug gebeld door de customer care afdeling omdat ik mijn abonnement had opgezegd. Had vanmorgen ruim een uur in de wacht gestaan waarna uiteindelijk de verbinding werd verbroken (werd doorgeschakeld naar een medewerker en kreeg meteen een ingesprektoon). Had dus een uur voor niets aan de telefoon gehangen en kon weer opnieuw beginnen.

    Nog een stuk of 6 pogingen gedaan maar kwam niet eens meer verder dan 5 minuten in de wacht, dan werd de verbinding verbroken. Was er zo klaar mee dat ik opzeggingen gebeld had. Twijfelde toch al of ik niet van provider wilde wisselen. Zo gezegd zo gedaan, maar werd nu terug gebeld met 1000 maal excuses en of ik ze toch geen mooie aanbieding konden doen.

    Die aanbieding viel uiteindelijk wel mee. Maar de medewerker deed zo zijn best dat het aandoenlijk werd. Uiteindelijk konden ze zien dat ik inderdaad gebeld had maar dat na 2 seconden de verbinding verbroken was (vraag me af hoe ze dat zien maar goed). Uiteindelijk toch maar besteld en als pleister op de wond nog een extra maand internet korting gehad (had er al twee vanwege de problemen met het netwerk).

    Toch maar even goed doorgevraagd nog en wel een aantal opmerkelijk feiten waarvan ik mij afvraag of ze wel kloppen.

    In het pakket zit in ieder geval een microsim, dat is niet echt verrassend en was wel te verwachten. Maar ook beweerde de beste man stellig dat er een hoesje bijgeleverd zit. Toen ik doorvroeg naar de kleur e.d. en welke dat was dacht hij aan zwart voor de zwarte iPhone 4 en wit voor de witte. Dat is toch anders dan Apple beloofde in de persconferentie waar ze aangaven dat je zelf uit een aantal hoesjes kan kiezen. Volgens mij hebben ze er bij T-Mobile de ballen verstand van maar goed.

    Verder heb ik geregeld dat mijn nieuwe contract per direct (of beter gezegd morgen) ingaat want anders wilden ze het over vier weken laten ingaan in verband met levertijd. Mijn abonnement was al verlopen dus dat was geen punt. Scheelt toch weer een maandje contractduur.

  621. Zo net gebeld 35 mins geleden, en binnen 10 mins iemand aan de lijn. Er hadden vandaag 1947 mensen gebeld.
    Er worden wat papieren opgestuurd voor de iphone 4 zwart 16gb ^^

  622. @Peha: Lille ligt in Frankrijk toch 😉

  623. 1,5 geleden gebeld 10 min in de wacht gezeten
    en kon daarna gelijk mijn iphone 4 bestellen

    heb hem over max 6 weken maar zijn ervaring met de eerste iphone 3g ‘s is dat de eerste al de eerste week van de leverings datum (30 juli?) werken geleverd

    k moet trouwens wel even een afspraak maken met de koerier

  624. Twas die 7 uur in de rij in Londen voor mij wel waard, als ik zo de reacties hier lees….:)
    Geniet al bijna een maand van mun iPhone 4 32gb…..

  625. Ik heb om 8 uur gereserveerd en toen werd mij door de klantenservice verteld dat er een levertijd is van 6 tot 8 weken. Na het lezen van de berichten op iphoneclub.nl heb ik voor de zekerheid nog een keer gebeld om het het na te checken. De medewerker vertelde mij dat Apple heeft laten weten dat de levertijd van de zwarte iPhone 10 weken is en van de witte nog langer. Het lijkt me sterk dat andere leveranciers de iPhones sneller kunnen leveren omdat T-mobile een samenwerkingsverband heeft met Apple. Ze liet wel weten dat bestaande klanten hun iPhone eerder zullen ontvangen dan de nieuwe klanten.

  626. Ik heb vanmorgen de Iphone 4 telefonisch besteld, ik heb alleen nog geen bevestiging per mail gekregen, terwijl de verkoper zei dat hij dat asap ging doen!
    Zijn er nog meer mensen met hetzelfde (probleem)?

  627. Net de witte 16 GB besteld! levertijd is alleen wel 10 weken is mij verteld..

  628. ik gok dat we 29/30 juli gewoon die telefoon binnenhebben.

  629. @ benjamin dat zou mooi zijn.
    Zeker aangezien ik 2 augustus richting France voor 2 weken ben.

  630. Origineel geplaatst door Hans
    Twas die 7 uur in de rij in Londen voor mij wel waard, als ik zo de reacties hier lees….:)Geniet al bijna een maand van mun iPhone 4 32gb…..

    Mijn held!

  631. Origineel geplaatst door alie
    Net de witte 16 GB besteld! levertijd is alleen wel 10 weken is mij verteld..

    Maximaal inderdaad vanaf nu!

    (doomscenario = 8-10 weken)

  632. Grappig ik ben nummer 11 in Apeldoorn.

  633. Ik heb de witte 16gb Iphone besteld. Gewoon even langs de winkel gegaan en een reservering geplaatst. Ze krijgen de toestellen 30 juli uitgeleverd, ze wisten echter nog niet of deze dan ook direct naar de consument kunnen.

  634. Hmm jammer dat het allemaal zo lang duurt. Levertijd is 10 weken. De aankondiging was in juni 2010, de levering in oktober/november 2010. Nog 6-7 maand en je hebt alweer een keynote met de upgrade 😉

  635. En dit zijn alleen nog maar de prijzen van mensen die al bij T-Mobile zitten.
    Vanaf morgen de prijzen voor nieuwe T-mobile klanten !!

  636. Waarom wil iedereen hier persé op de allereerste dag zo’n ding bestellen? Als je een weekje wacht kun je gewoon bellen en krijg je meteen iemand aan de lijn. paniek om niks hier…

  637. Nu breekt mijn klomp.
    Keurig telefonisch besteld om 09.15.
    Medewerker aan de lijn, zwarte 16gb met 1 jaar abbo besteld, beste man heeft alles genoteerd en doorgenomen klaar.
    Word ik net gebeld door tmobile, we zouden u terugbellen omdat u uw nummer had achter gelaten ( heb nooit mijn nummer achtergelaten ) en hij kan niet zien dat ik al besteld heb, staat niks op mijn naam.
    Alsnog besteld met de garantie dat iedereen die hij belt nog bij de eerste levering zit, en dat het max 8 weken kan duren en dat die 8 weken voor de zekerheid is, word waarschijnlijk gewoon 30 juli.

    Ik weet nu echt niet meer waneer en/of ik mijn iPhone krijg.

    Gaat niet vloeiend bij onze tmobile vrienden. Hoe zal dat morgen dan wel niet gaan.

  638. Net de klanten service gebeld en heb een iphone 4 besteld. Levertijd: 6 tot 8 weken:(

  639. Origineel geplaatst door Hans
    Twas die 7 uur in de rij in Londen voor mij wel waard, als ik zo de reacties hier lees….:) Geniet al bijna een maand van mun iPhone 4 32gb…..

    Heb jij last van de zogenaamde “Fail-antenne”?

    Wat voor abonnement heb je er bijgenomen? Vodafone?

  640. Ik vind die levertijd die T-Mobile opgeeft toch wel heel erg lang, ik hoop maar dat dat alleen is om zich in te dekken. Als de levertijd zo lang zou zijn, zou de datum van 30-7 niet zijn aangekondigd en zou er geen grote teller op de site van T-Mobile staan lijkt me.
    http://www.t-mobile.nl/iphone/3gs/4/20juli.html

  641. @michael: Oh, dus misschien komt ie wel gewoon eerder binnen 😀 laten we het hopen ^^

  642. Vanochtend om 10 uur bij een kleine lokale t-mobile shop een witte 32Gb besteld.
    Verkoper wist me te vertellen dat ik bovenaan de lijst sta voor deze uitvoering. De grote vraag is alleen wanneer deze binnenkomt. Mocht hij volgende week nog een zwarte 32Gb over hebben belt hij me. Kan ik altijd nog kijken of ik nog kan wachten of niet.
    Nu maar hopen dat er de komende week nog nieuws komt over de levering van de witte iPhones.

  643. Zojuist zwarte iPhone 32gb besteld. Kreeg van de vriendelijke dame aan de telefoon te horen dat omstreeks 16:00 de teller al op 14022 iPhone’s stond.
    Nu maar duimen dat ik bij de eerste lading zit.

  644. Vanochtend iPhone 4 besteld bij t-mobile in Enschede. Daar konden ze mij niet vertellen of er überhaupt wel gebruik gemaakt kon worden van de early renewal…

    Weet iemand hier meer van?

  645. De voorinschrijving loopt af om 20:00, krijg ik net per SMS. Ik had echter vanmorgen al gebeld????

  646. snel zijn voor degenen die nog willen voor inschrijven.. de voorinschrijving morgen voor niet klanten lijkt ook niet meer door te gaan..

    vanuit twitter:

    Voorinschrijven voor de iPhone 4 is nog steeds mogelijk voor abonnees die kunnen vernieuwen: http://bit.ly/9RwLnu
    Door overweldigend succes stopt de voorinschrijving voor iPhone 4 vandaag, 20.00 uur. Tussen nu en 30 juli is er geen voorinschrijving meer.
    De voorinschrijvingen die vandaag zijn gedaan door klanten nemen we uiteraard wel mee. Bedankt voor de belangstelling.

  647. Helemaal mooi. Krijg net een SMS dat ze vanaf 20 uur de voorinschrijving tijdelijk stoppen vanwege enorm succes.
    Wat hadden ze dan verwacht? Dat niemand ‘m ging kopen?

  648. Net T-mobile gesproken, en de iphone 4 besteld. Ze vertelde me dat alle telefoons die vandaag online zijn besteld niet door gaan.

    Word bellen dus!

  649. Origineel geplaatst door Ralf
    De voorinschrijving loopt af om 20:00, krijg ik net per SMS. Ik had echter vanmorgen al gebeld????

    Ook nog een sms eroverheen gekregen dat alles wat voor deze tijd gebeld heeft nog verwerkt wordt?

  650. Omdat ik benieuwd ben wie nu na alle commotie de iPhone wil kopen even een korte poll gemaakt:

    http://leondekkers.wordpress.com/2010/07/20/iphone-4-nu-kopen-of-wachten/

    Waarschijnlijk heb ik binnenkort een simlock vrije 3G 16GB te koop!

  651. Ja klopt, die kwam een minuut later….. 🙂

  652. Heb meerdere mensen gesproken en allemaal verhalen. NU spreek ik iemand die me officieel zou terugbellen voor bestellen. Kreeg ik een heel gesprek over levertijd en allemaal zaken. Hij kon mij garanderen dat op het moment dat de winkels hem uitleveren zij mij al een bericht zouden sturen dat hij geleverd wordt (koerier). Plus nadat ik aangaf toch liever bij de winkel te bestellen kreeg ik nog een aanbieding. Ik betaal nu voor i150 2 jaar ipv. 270 euro 210. En ik krijg een RELAX abo waarbij ik eerste jaar 20 euro betaal en daarna 30. Maar dus ook SMS bundels kan afsluiten.

    Naja heb dat maar gedaan. Maak mijn reservering in de winkel wel ongedaan. Weet het anders ook allemaal niet meer.

  653. @Friso Baaij:
    Nergens last van, geen enkel wegvallend gesprek gehad. Heb nog een oud i150 abbo bij Tmobile wat pas in februari afloopt, daarna krijg ik abbo van de zaak (vodafoon)

  654. Ik heb vorige week ofzo al gereserveerd en aanbetaald, hoop maar dat ik nu wel gewoon als pre-order op de lijst sta! Mij werd verteld dat ik best hoog stond, dus hoop niet dat ze nu de mensen die via internet bestellen voorrang gaan geven!

  655. net tmobile gebeld..ben ik al 10 jr trouwe klant krijg ik geen korting..terwijl andere mensen (zie hierboven) wel korting krijgen. hoe is dit mogelijk? ga er toch achteraan bellen.

  656. Net via internet besteld, heb echter nog 2 jaar lopend abbo. Stond nergens iets van renewal, heb wel me huidige tel gebruikt.

    Iemand een idee hoe ze hier mee omgaan??

    Heb namelijk al eens gebruik gemaakt van lost and stolen maar ze hebben nooit m’n oude contract tot 2010 okt. Omgezet naar 2012.

    Met een beetje geluk heb ik een iPhone 4 tot 2012.

  657. Argh voel me wel beetje genaaid haha.. Ik vraag aan die vent die het mij verkoopt of er verschil in die abo’s zit…Neuh hoor….maar dus wel! Vooral in het snelheid van het internet, mensen die het verschil in levende lijve hebben mogen meemaken? :S Wat moet ik doen..zucht….

  658. Ik moet zegggen wat een waardeloze actie van T-Mobile.

    Geen SMS gehad terwijl ik al tijden T-Mobile abonnee ben. Gelukkig op iPhoneClub gezien dat om 08:00 de voorverkoop start voor bestaande T-Mobile klanten.

    Voor 08:00 al op mijn werk om daar via het internet te kunnen reserveren. Web pagina refreshen.. niks.
    Klantenservice bellen.. die gaf aan dat er nog een probleempje met internet pagina’s waren maar me doorzetten naar verkoop.
    Daar na lang wachten in gesprek toon.
    Nog een keer bellen, weer naar verkoop, weer wachten… vervolgens krijg krijg ik een medewerker die vraagt met naam en nummer achterlaten want u wordt terug gebeld.
    Ondertussen is de webpagina actief en dmv My T-Mobile abo aan het verlengen.
    Echter er moet ook gewerkt worden, dus kon het niet afmaken. Daarna kreeg je My T-Mobile in onderhoud.
    Vervolgens weer bellen, bandje met nummer achterlaten.

    Al met al gewoon niet doorgekomen voor de werkende mensen onderons.

    Niet teruggebeld niet kunnen bestellen via internet.

    Ik vraag met serious af of ik wel bij T-Mobile wil blijven, wat een slecht georganiseerde boel zeg.

    Ze kunnen toch kijken hoeveel T-mobile abonnee’s een 3G hebben met een abo wat afgelopen is of afloopt binnen 3 maanden?
    Hoezo capaciteit vergroten op piek-momenten…

    Slecht slecht slecht T-Mobile…..

  659. Origineel geplaatst door Justerious
    Net via internet besteld, heb echter nog 2 jaar lopend abbo. Stond nergens iets van renewal, heb wel me huidige tel gebruikt.Iemand een idee hoe ze hier mee omgaan??Heb namelijk al eens gebruik gemaakt van lost and stolen maar ze hebben nooit m’n oude contract tot 2010 okt. Omgezet naar 2012.Met een beetje geluk heb ik een iPhone 4 tot 2012.

    Hoe bestel je via internet? Ik krijg steeds “Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in” ????
    My T-Mobile.

  660. Vanmiddag ben ik terug gebeld door T-mobile, dit naar aanleiding van tig keer proberen te bellen met 1200. Heb succesvol een early renewal uit kenne voeren. Er werd me wel verteld dat de levertijd ongeveer tussen de 8 en de 10 weken zou zijn. Dit zijn denk ik alleen maar voorzorgsmaatregelen om mensen niet teleur te stellen.

    Heb voor de zekerheid net nog gebeld of het allemaal klopt wat ze me hebben beloofd en de mevrouw kon me bevestigen dat men vandaag nog een brief de deur uit doet met de bevestiging erop 😀

  661. Iemand enig idee waneer je de email binnen krijgt, dat je heb besteld? Als je via internet hebt besteld.

  662. @BasZ:

    Geen idee, toen ik de brief met bevestiging kreeg schrok ik van de lage prijs. Ik dacht destijds dat ik misschien per ongeluk het duurste i.p.v. het goedkoopste abonnement had genomen. Toen ik met t-mobile belde om polshoogte te nemen was er daar niemand op de hoogte van de kortingsregeling. Het zat ergens dieper in het systeem, dus ik heb maar geen vragen meer gesteld. 🙂

  663. Wat zijn we toch een opmerkelijk volk . . .

    Afgelopen vrijdag gaf Steve Jobs een persconferentie omtrent het ontvangst probleem. Massaal meldden we ons na afloop allemaal op het forum van de Iphoneclub, om te melden wat een boeven het wel niet zijn bij Apple.

    “Antennagate”. We wisten allemaal te roepen hoe het toch kon dat een groot bedrijf met enorme reputatie ons zo heeft bedrogen. We zouden allemaal wel wachten op de iPhone 5 of hoe het volgende apparaat dan ook zou gaan heten.

    Ruim over de 200 reacties waren er te lezen in de thread die over de persconferentie ging. Gratis hoesje? Op een bepaald moment was iedereen wel “klaar” met Apple en de iPhone 4.

    Kijk nu eens wat een paniek . . . bijna 700 reacties . . . “Als ik maar maar de eerste zending zit . . .” “Komt het wel goed met mijn reservering?” “Wat slecht toch weer van T-Mobile” . . .

    Vier dagen geleden “kotsten” we de “iPhone 4” als het ware nog uit . . .

    Wat een opmerkelijk volk zijn we toch . . .

    Groeten,

    Richard

  664. Lolz ik heb mijn abo toch maar gewoon als I-150 laten omzetten.. Gewoon nogmaals in die ellenlange wachtrij gestaan -_- Ben echt benieuwd.. Ik ga er gewoon niet meer op wachten, zie het vanzelf wel..:D

    Echt stom dak een winkel reservering heb en een kortingstunt mijzelf laat overhalen om toch daar te bestellen -_- voel me zwak….ben benieuwd wanneer ik hem nu heb aangezien ik mijzelf figuurlijk van plek 6 in de winkel naar plek 2000 aan de telefoon.. Ag boeie ik zie het wel….Ik ga me er niet meer druk om maken (zeg ik nu haha)

  665. Telefonisch naar 0800-8104 gebeld. Na 21 minuten toch een iPhone kunnen bestellen (32 GB Black).
    Ben benieuwd waneer die komt, daar ik vanaf 31 juli op vakantie ben.

  666. Vanmiddag besteld.
    Vorige keer werd gezegd: “6 weken wachttijd”.
    Tien (10) dagen later had ik hem.
    Ik ben benieuwd!

  667. ik heb mijn iphone om 12 uur bestelt. de man achter de telefoon vertelde me dat de vaste klanten van t-mobile voorrang krijgen bij het aan schaven van en iphone.

    aangezien ik vorige week ook in de t-mobile winkel en bestelling heb gedaan ging ik vanmiddag na vragen hoe hoog ik zat op de lijst.

    ik kreeg te horen dat het niet uitmaakte of ik vaste klant was of niet wie het als eerst via de t-mobiel winkel bestelde kreeg het als eerst(oude klanten hebben in de winkel geen voorrang, online/ vandaag aan de telefoon wel).
    dus heb ik mijn bestelling bij die winkel ingetrokken aangezien er plus minus 100 wachtende voor mij waren.

    grt hayron

  668. Het word VodaFone voor mij. Ik kan wel wachten ben klaar. Met t-mobile.

  669. Jammer van T-mobile, ik had mij netjes ingeschreven voor de mailing voor de iphone 4 en heb nog geen mailtje binnen gekregen. Zou dit nog komen of was dit puur onzin ?? Via de mail is belooft dat je, je kan inschrijven en ik ben nog geen klant is dit bedrog?
    (Red.) Overbodige vraagtekens verwijderd.

  670. Ik had geprobeerd online te bestellen maar lukte niet probeerde ze te bellen lukte wel en werd er mij gezegd dat ze na 18:00 terug zouden bellen.

    Ik heb intussen toch geprobeerd om online een reservering te doen en dat was gelukt. Word ik rond 20:00 terug gebeld mij word verteld dat ik mijn nummer had achtergelaten voor het verlengen van mijn abbonement met iphone4.
    Ik verteld dat ik online al mijn bestelling had gedaan en betaald. Ze ging kijken maar zag dat mijn bestelling nog niet binnen was.
    Dus heeft ze het allemaal handmatig opnieuw voor me gedaan.

    Ze zei ook dat als je het laat leveren dat de kans groter is dat je hem zeker de 30ste zou krijgen en dat het in de winkel niet zo zeker dat je hem de 30ste kan ophalen.
    Ik denk dat de telefoons bij het logistiek bedrijf dat ze inhuren wordt verdeelt naar bestelling.
    Dan is het beter als je hem wil laten leveren want dan is je naam bij het logistiek bedrijf bekend en word het direct geleverd.
    Wacht je in de winkel dan hebben ze bij bedrijf niet de namen lijst dus en is het “DENK IK” voor de winkel maar afwachten hoeveel ze krijgen.

    Ook zei ze dat je beter kan bellen want de bestellingen die online zijn gedaan worden pas aan het eind van de avond in het systeem ingevoerd . Terwijl als je belt klantenservice de bestelling meteen doorgevoerd wordt.
    Dus eerst zijn de bellers en daarna de online bestellers en daarna de mensen die in de winkels reserveren.

    Dit is wat ze me verteld heeft of het waar is weet ik niet want ik lees dat iedere persoon van klantenservice met een ander mooi verhaal komt. Dus vingers gekruist……

  671. Kom allemaal, even weer met beide benen op de grond: Je wordt haast ook meegezogen in de hype. Maar wat koop je er nu uiteindelijk voor als je je Iphone 4 succesvol hebt kunnen pre-orderen vandaag: je weet nog steeds niet wanneer je hem binnen hebt, je krijgt vrijwel zeker het niet aangepaste model inclusief antenneprobleem en je betaalt de hoofdprijs voor je toestel. Ik heb nu een 3Gs 32 GB en als ik zie wat ik moet bijleggen voor het zelfde toestel met 2 jaar vernieuwing dan vraag ik mij sterk af waarom je dat zou doen. bij een i150 269,- bijleggen voor een beter scherm, een betere camera en een antenneprobleem is mij wat te gortig.

    Na alle problemen van de afgelopen maanden is het raar dat iedereen nu voor pre-orders naar de winkel vliegt. Dan vielen die netwerkproblemen blijkbaar toch mee (in de praktijk weet ik wel beter…).

    Sta je straks te pronken met je grof betaalde toestel, krijg je eerst te horen dat dat ding een antenneprobleem heeft, en men vind dat het bijvoorbaat een miskoop is, en dan komt men er achter dat je ca. 1000,- in totaal betaalt voor deze miskleun. Vervolgens komt men er ook nog achter dat je voor 24 maanden aan T-Mobile vast zit (gegieghel klinkt op uit de groep…) Kortom: voor het als eerste ermee pronken kan je het beter laten. Als ik hem had, dan zou ik hem in een stil hoekje verstoppen vrees ik.

    Zullen we ook maar vast een draadje openen met een race wie hem het eerste terug heeft gestuurd? 😉

    De beste methode om T-Mobile te straffen is door nu geen preorder te doen. Ook ben ik benieuwd wat Vodafone in oktober met de prijzen gaat doen. Misschien kan ik mij straks uiteindelijk ook niet beheersen er een te kopen.

    NB. kan je trouwens bij verlengen met de Iphone 4 nu wel gewoon je Flex bundel houden?

  672. @ucsdcom: Als jij het zo belangrijk vindt wat iemand die de mediahype van de afgelopen weken echt gelooft, van je aanschaf vindt dan kun je ‘m beter laten liggen ja…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.