Reacties voor: Nieuwe T-Mobile-abonnees krijgen vanaf juni korting op muziekdienst Deezer

T-Mobile biedt nieuwe klanten vanaf juni korting op de muziekdienst Deezer. Dit is een dienst om muziek te streamen. Deezer concurreert met Spotify, de dienst die je bij KPN, Hi en MTV Mobile krijgt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Totaal niet aantrekkelijk naast Spotify en iCloud…. ik zeg Tmobile kom eens met een leuk voorstel!! Iets van thetering gratis, of internet buitenland net als in Nederland ook van je bundel… nee komen ze met een aanbieding zoals dit????

  2. Deezer is gratis, maar dan mag je maar 30 seconden luisteren :’)? Kun je beter de previews in de iTunes Music Store gaan luisteren, die 90 seconden zijn.

  3. Wij gebruiken Deezer al enige tijd. Werkt fijner dan Spotify, omdat alles webbased is. De mobiele app werkt ook prima. De korting is dus van harte welkom!

  4. had veeeeel liever spotify premium abbo’s gezien…

  5. Dat extra betalen voor mobiel gebruik moeten ze ook maar eens gaan afschaffen. Dan wil ik nog een abbo overwegen.

    En geen korting verlenen aan bestaande klanten vind ik ook altijd wel een #fail.

  6. Kansloze actie. Spotify heeft naamsbekendheid, Deezer niet.

  7. Op school leer ik nu dat je juist moet investeren in je bestaande klanten. Nu hop ik na iedere abo weer naar een andere zodat ik daar weer een voordeel uit haal.

  8. Toch gek: het data gebruik wordt duurder en dan toch weer data slurpende acties doen.
    Beste T-mobile, strakjes niet zeuren dat iedereen teveel data verbruikt en dan de prijzen weer opschroeven hè!

  9. @Wilfred: ik heb al 5 jaar een abbo bij deezer en ben er erg blij mee.

    en jij zegt dat deezer geen naamsbekendheid heeft ?
    misschien moet je dan eens verder kijken als je neus lang is 🙂

    Deezer heeft veel meer nummers (in mijn muziek genre) dan spotify en is na mijn idee een stuk gebruiksvriendelijker

  10. Grooveshark is gratis……..
    ook op je iPhone

  11. Altijd fijn T-Mobile….voordeeltjes alleen weer voor nieuwe klanten en weer niet voor bestaande klanten. Net als je abbo verlengen altijd duurder is dan een nieuw abbonement. Ik ga volgend jaar maar niet meer verlengen bij T-Mobile. Jullie geven geen moer om bestaande klanten…

  12. kan je met deezer ook nummers offline opslaan zoals bij spotify? anders kan je net zo goed grooveshark gebruiken.. is helemaal gratis!

  13. Wat een onzin allemaal, of mensen nu echt dan alleen een abonnement gaan aanschaffen. Nou, ikke dus niet!! Muziek haal ik wel uit mijn iTunes en zoals er hier al veel zeggen, straks krijg je weer het gezeur over datalimiet.

    Overigens, wanneer komt T-Mobile met 4G?

  14. Via mijn squeezebox server altijd gratis, ook Radio IO is gratis. 1x per half uur 2 min reclame. Gewoon streamen via mysqueezebox.com gaat prima. Zowel Deezers als Radio IO zijn al een jaar of 6 bij mij de favoriet, de echte streamerfreak ken deze.

    Leuk van die providers maar het is alleen maar om de bundel te spekken. NIETS IS GRATIS! altijd zijn er addertjes onder het gras die voor moeder adder geld in het laadje brengen. Op bellen verdienen ze niets meer dus dan ergens anders je zakken vullen.

    Als een provider mij iets aanbied zeg ik bijna altijd nee omdat je er te vaak slechter van wordt, zie ook de internet bundel verhogingen.

  15. Ik denk ook dat ze beter een spotify premium account erin hadden kunnen zetten, die wordt breder ondersteund (div. Mediaplayers enz)

  16. Ga toch weg, dit is geen concurrentie met Spotify van ondermeer KPN. Dikke vinger voor T-Mobile.

  17. Tuurlijk. Ga lekker een gratis streamdienst aanbieden op het bagger T-mobile netwerk. Dan reduceert de snelheid nog meer naar 0 kb/sec. Extra reden om asap weg te wezen bij deze club…ps. het uploaden van dit bericht vanuit de trein in de randstad nota bene kostte me met veel moeite de gehele treinrit van 20 minuten

  18. Ze weten van gekkigheid niet meer hoe ze je een poot uit moeten draaien. In de toekomst is er steeds meer gratis wifi ,hoe moet het dan???

  19. Tja ook in dit geval is de kop die Bastiaan heeft neergezet misleidend.
    Het moet dus nieuwe tmobile obonnees zijn.

    Maar aangezien ze buiten nauwelijks netwerkperformance hebben, zal dit ook wel een flop worden

  20. Zoals de meeste huidige tmobile abonnees al zeggen: ik ga daar ook lekker vandaan. Ben al klandizie vanaf dutchtone (voor orange) maar het wordt er echt alleen maar slechter op bij deze club (bereik/tarieven/klantenservice)
    Naar welke provider zouden jullie gaan? KPN?

  21. Tuurlijk, komen ze nu wel mee ja, allemaal om ervoor te zorgen dat je buiten je databundel gaat…wat een stelletje kloothommels zeg. Ook de andere providers overigens.

  22. Origineel geplaatst door Arjan
    Zoals de meeste huidige tmobile abonnees al zeggen: ik ga daar ook lekker vandaan. Ben al klandizie vanaf dutchtone (voor orange) maar het wordt er echt slechter (bereik/tarieven/klantenservice)
    Naar welke provider gaan? KPN?

    Ben van T-Mobile (7 jaar klant) naar KPN gegaan, vanwege de hoge abonnementen. Kan nu mooi weer bellen vanuit het buitenland naar Nederland dat van je belbundel eraf gaat.

  23. Op tweakers staat dat het ook voor bestaande abonnees is.

    [quote]T-Mobile-klanten die een mobiel abonnement afsluiten of al hebben afgesloten, krijgen een nog onbekende korting op de muziekdienst. Daarbij gaat het om de abonnementsvormen Smart Plus, iSmart, Smart Plus SIM Only of iSmart SIM Only. Details over de hoogte van de korting belooft T-Mobile binnenkort bekend te zullen maken.[/quote]

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.