Nieuwe T-Mobile-abonnees krijgen vanaf juni korting op muziekdienst Deezer

T-Mobile biedt nieuwe klanten vanaf juni korting op de muziekdienst Deezer. Dit is een dienst om muziek te streamen. Deezer concurreert met Spotify, de dienst die je bij KPN, Hi en MTV Mobile krijgt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DeezerT-Mobile biedt vanaf 4 juni nieuwe abonnementen aan, waarbij je met korting toegang krijgt tot de muziekstreamdienst Deezer. Hiermee gaat T-Mobile de concurrentie aan met Hi en MTV Mobile, die een Spotify Premium-account bieden bij bepaalde abonnementen. De muziekdienst zal in de eerste plaats alleen te gebruiken zijn bij de nieuwe ‘T-Mobile & Deezer Music-bundels’: bestaande abonnees hebben geen profijt bij de kortingsactie.

Je krijgt bij T-Mobile korting op Deezer Music-bundels. Deze kosten normaal gesproken €9,95 per maand. Hoeveel je voor Deezer betaalt bij het nieuwe T-Mobile-abonnement is nog niet bekendgemaakt. Maak je gebruik van de nieuwe abonnementen, dan factureert je provider jouw gebruik van Deezer automatisch. Dit is anders dan bij Hi en MTV Mobile’s Spotify-abonnement: hierbij krijg je gratis een Premium-account bij de muziekdienst.

Deezer is een concurrent van Spotify, die toegang biedt tot 15 miljoen muzieknummers. De dienst is gratis te gebruiken, maar dan kun je enkel 30 seconden van een nummer beluisteren of een radiozender aanzetten. Door €4,95 te betalen krijg je onbeperkte toegang tot de muziekbibliotheek. Voor €9,95 kun je een mobiele app gebruiken om onderweg muziek te luisteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2012, 20:14
Categorie Providers
Onderwerpen deezer, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.