Reacties voor: Sybase-onderzoek: ruim 50% wil iPad gebruiken voor werk

Sybase heeft onderzoek laten verrichten naar gebruik van de iPad. Daarbij blijkt dat 52,3 procent de iPad wil gebruiken voor werk en zakelijke activiteiten, zoals e-mail en studieboeken lezen.

Reacties: 6 reacties

  1. Ik zit nog op school, maar als ik over 3 weken mijn iPad hebt ga ik hem vooral voor video, internet en mail gebruiken. Ik heb ook nog eens slingbox, dus dat woord ook nog eens mooi tv kijken op vakantie!

  2. Ik verwacht mijn iPad toch ook vooral te gaan gebruiken voor mail, twitter en surfen. Maar wie weet wat voor nuttige apps er dadelijk allemaal voor komen. 🙂

  3. Waarom zijn er niet ook tieners in dit onderzoek betrokken? Nu krijg je een veel te eenzijdig beeld. Er zullen genoeg studenten een iPad voor de fun gaan kopen en die zullen het niet voor werk gaan gebruiken. Volgens mij wordt de iPad vooral voor ontspanning ingezet want hele dagen werken op een tablet lijkt me vreselijk. Kun je beter een laptop hebben. Apple heeft niet voor niets een normaal toetsenbord ontwikkeld.

  4. Wauw 135,9 % ???

    waar hebben deze jongens statistiek geleerd?
    of waar hebben jullie geleerd statistiek te interpreteren?

  5. @sjaap: En als je nou spelletjes wil spelen EN films wil kijken?

  6. Origineel geplaatst door sjaap
    Wauw 135,9 % ???waar hebben deze jongens statistiek geleerd? of waar hebben jullie geleerd statistiek te interpreteren?

    Erik heeft gelijk: mensen mochten kennelijk meer dan 1 antwoord aankruisen. De interpretatie van deze cijfers is dus: de meeste mensen denken hem OOK in hun werk te gaan gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.