Dont-Starve-icon

Populaire survivalgame Don’t Starve: Pocket Edition nu uit op iPad

Indiehit Don't Starve vindt zijn weg naar iOS met Pocket Edition, een game die exclusief op de iPad verschijnt. Heb jij nog een leuke game nodig voordat je op vakantie gaat?

Dont-Starve-icon

Don’t Starve, de populaire PC- en consolegame waarin je zo lang mogelijk moet zien te overleven, heeft vandaag zijn weg gevonden naar de iPad met Don’t Starve: Pocket Edition.

Ondanks de subtitel ‘Pocket Edition’ is Don’t Starve niet beschikbaar voor de iPhone. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de vele icoontjes die je scherm vullen, waardoor het wel een erg priegelwerk zou worden op het kleinere iPhone-scherm.

Dont-Starve-iPad

Veel content en grafisch sterk

Als je echter in het bezit bent van een iPad 3 of iPad mini 2 (of nieuwer), is Don’t Starve: Pocket Edition zeker een game om te overwegen, zeker als je nog iets zoekt om je onderweg naar je vakantiebestemming te vermaken.

Het cartooneske grafische stijltje onderscheidt zich van de andere overleef-games in de App Store en de titel heeft genoeg om het lijf om je urenlang aan je tablet gekluisterd te houden. Zoals de naam al doet vermoeden draait het in Don’t Starve allemaal om het voorkomen dat je personage het loodje legt door een gebrek aan eten.

Dit doe je natuurlijk door voedsel te verzamelen, maar naar gelang je het langer en langer volhoudt, zul je ook bezig gaan met het bouwen van je eigen kampement en manieren om je tegen de monsters te beschermen die ‘s nachts ronddwalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2015, 14:09
Categorie Apps
Onderwerp games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.