Reacties voor: Stretchpad: Nederlandse oplossing voor iPad-tijdschriften

The Saints heeft een Nederlandse oplossing voor tijdschriften op de iPad aangekondigd, gebaseerd op PDF-bestanden. Hieraan wordt een extra contentlaag toegevoegd.

Reacties: 7 reacties

  1. Slim aangepakt van The Saints! Zit nog heel wat aan te komen op dit gebied de komende jaren 😀

  2. zijn ze nog op zoek naar iPad gebruikers om te testen??? :p ik hou wel van tijdschriften zeker op de iPad!!!

  3. @iBerno:zat hetzelfde te bedenken….wil ook wel als tester op gaan treden voor de Nederlandse uitgevers. Ben erg blij met mijn iPad maar Nederlandse content maakt het natuurlijk nog veel beter! En met de laatste berichten over uitstel van levering in Europa hou ik mijn hart vast voor Nederland. Mijn eerste iPhone heb ik ook in US moeten halen en die heeft uiteindelijk de Nederlandse winkels nooit bereikt. Ben bang dat het hier nog wel een jaartje kan duren en dat ze dan gelijk met de iPadG2 gaan komen.

  4. Zouden ze hier meelezen of gaat Gonny ons opgeven haha…. Ik heb idd ook nog de 1e iPhone uit de Us maar nooit bewust van geweest dat die hier nooit is geweest! ik denk dat Apple de huidige iPad hier wel uit gaat brengen maar volgend jaar met een nieuwe komt met bijv. Webcam en usb…. Eerst hypen, dan fine tunen en mensen NOG blijer maken!

  5. Die snappen het echt niet dus. als je de iPad wilt ondersteunen als uitgever moet je het ook goed doen. Een pdf achtige weergave met heen en weer scrollen en zoomen op de pagina, over meerdere kolommen ed. is bagger. Dan sla je de plank mis. We verwachten prachtige designed objecten special gemaakt voor de iPad. Heb al een hoop bagger gezien (Men Health, Zinio etc. etc.) Neem dan een Popular Science of een Time magazine, dat is pas een iPad ervaring…. Love it.

  6. Deels met je eens… time is beter maar still een gepimpte pdf met plaatjes en film….

  7. Ik ben een vaste bezoeker, wilde nu maar dat een keer melden aan u. Ga zo door.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.