Sportapp Endomondo ondersteunt nu Pebble

Endomondo Sports Tracker voor iPhone synct nu met de Endomondo-app op de Pebble. Zo zie je je prestaties tijdens het hardlopen of sporten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Endomondo Sports iPhone en PebbleDe bekende hardloop-, fiets- en sportapp Endomondo synchroniseert vanaf de iPhone voortaan met de Pebble smartwatch. De iPhone-app heeft een update gekregen die het mogelijk maakt. Voor de Pebble kan je een Endomondo-app downloaden uit de Pebble-appwinkel. De samenwerking maakt het mogelijk om tijdens het sporten je Endomondo-sessie te starten, te pauzeren en te stoppen vanaf het horloge. Op het horloge zie je ook hoe lang je al bezig bent, hoeveel kilometers je hebt afgelegd en je hartslag.

De Pebble-app geeft bij elke kilometer die je aflegt een subtiele trilling om een gevoel van voortgang te bewerkstelligen. Bij de trilling zie je een kleine samenvatting van je activiteiten tot dat moment. Om van de sycnhronisatie te profiteren, heb je een iPhone 4S of nieuwer nodig.

In Endomondo 9.2 is de geluidskwaliteit van de audio-ondersteuning verbeterd, zie je bij sommige trainingen in het nieuwsoverzicht nu ook een kaart en kan je foto’s in volledig scherm bekijken. De app claimt bovendien dat de GPS-indicatie nog nauwkeuriger is geworden.

Endomondo behoort samen met RunKeeper, Runtastic, Nike+ Running en Strava tot de populairste sportapps op iPhone. We schreven al veelvuldig over de applicatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 22:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen endomondo, fietsen, hardlopen, pebble, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.