Angry Birds Go krijgt online multiplayer races

Angry Birds Go voor iPhone en iPad heeft nu online multiplayer races! Race tegen onbekenden of tegen vrienden via Facebook.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Go iPad headerHet kartspel met de boze vogels gaat wereldwijd. Angry Birds Go heeft een update gekregen die een online multiplayermodus toevoegt aan het spel. Je kan je eigen kart stappen en het opnemen tegen willekeurige spelers van over de hele wereld, of tegen je eigen vrienden via je Facebookaccount. Om mee te doen aan de online races, moet je hoofdstuk 1 van de Seedway wel hebben voltooid.


Dat is het allereerste hoofdstuk van Angry Birds Go en dat dat een vereiste is, is niet zo vreemd. Dan heb je voorgesteld aan alle spelvarianten die er zijn en heb je wellicht geld om in je auto te investeren. In de multiplayer neem je het zoals in Mario Kart op tegen andere spelers in ‘normale’ races waarin je met behulp van powerups gewoon als eerste over de finish moet komen. In de toekomst voegt ontwikkelaar Rovio ‘meer multiplayer actie’ toe, valt te lezen in de update-omschrijving.

Angry Birds Go racen als varken of vogel

Angry Birds Go kreeg ook een aantal nieuwe uitdagingen waarop je de snelste tijd moet neerzetten tegenover andere spelers. Go is een van de twee games waarop de Angry Birds nieuw leven ingeblazen zijn. Behalve het kartspel is ook de RPG Angry Birds Epic redelijk succesvol.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.