skype-icon-nieuw

Skype krijgt blauwe linkjes en Apple Maps-ondersteuning

Skype voegt blauwe linkjes toe aan Skype-berichten. Zo kun je snel agenda-afspraken maken, of Apple Maps openen om een locatie te bekijken. De update is nu beschikbaar.

skype-icon-nieuw Als je een hekel hebt aan de blauwe linkjes in WhatsApp, hopen we niet dat je Skype fanatiek gebruikt. Een nieuwe update voor de chat- en bel-app maakt woorden als adressen, nummers en data ook blauw, zodat je sneller kunt doortikken naar een andere app.

Als je een gemarkeerd woord aantikt kun je deze direct in de Agenda-app opnemen, net zoals WhatsApp dat een tijdje terug deed met de beruchte blauwe linkjes. Op die manier werkt Skype nu ook samen met Apple Maps.

Skype blauwe linkjes

Als je een adres in een chatbericht verwerkt en vervolgens verstuurt, krijgt het automatisch een markering. Druk op het woord om Apple Maps te openen en de locatie te bekijken. Door op een gemarkeerd nummer te tikken kun je het direct bellen, al heb je hier wel Skype-tegoed voor nodig.

Naast de toevoeging van de blauwe linkjes is het ook gemakkelijker geworden om te multitasken op je iPhone en iPad met Skype. Als je tijdens het bellen op een andere plek in de Skype-app bent, kun je nu met een druk op de knop terugkeren naar het belscherm.

De vorige grote update voor Skype introduceerde onder meer 3D Touch en grappige videofilters om je videoberichten mee te versieren. De update naar versie 6.6 is vanaf nu beschikbaar voor zowel de iPhone- als de iPad-versie van Skype.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2015, 16:57
Categorie Apps
Onderwerp skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.