Kijk rond in Meerdijk in nieuwe app van Goede Tijden, Slechte Tijden

Ben je een fan van Goede Tijden, Slechte Tijden? Met de nieuwe GTST: Meerdijk-app ga je op een virtuele tour door Meerdijk, de thuisbasis van de bekende soap. Ontrafel geheimen en los puzzels op om meer te weten te komen over de personages.

GTST MeerdijkNeerlands bekendste en langstlopende soap heeft een geheel eigen app gekregen. Onlangs vierde Goede Tijden, Slechte Tijden zijn 25-jarig jubileum en nu is het aan de fans om een virtuele rondleiding te krijgen door het (fictieve) plaatsje Meerdijk. GTST: Meerdijk is een soort point-&-click adventure, waarin je op zoek gaat naar hints om puzzels en raadsels op te lossen in verhaallijnen die gelijk lopen met de televisieserie.

Virtuele tour door Meerdijk

Zodra je de app opstart en je je naam ingevuld hebt, begint het avontuur door Meerdijk. In de app is het de bedoeling om allerlei opdrachten op te lossen, spelletjes te spelen en het verhaal verder te laten lopen. De eerste ontmoeting is met de ouwe rot uit de serie Jef, in de bekende bar De Koning. Daar vind je bijvoorbeeld Jef’s recept van zijn bekende appeltaart en kun je oude fragmenten terugkijken van wat zich daar allemaal afgespeeld heeft in de afgelopen 25 jaar.

GTST: Meerdijk welkomstpagina. Jef in GTST: Meerdijk.

Zodra je Jef zijn spullen bij elkaar verzameld hebt, ga je op zoek naar een geheime opslagplaats. Kraak daar de code en je krijg toegang tot allerlei geheime spullen die meer duidelijkheid geven over het verhaal. De Meerdijk-app is daardoor een game waarin je echt op zoek moet gaan naar hints, waardoor je op een speelse wijze meer te weten komt over de personages, zowel die in het heden als uit het verleden. Ook speel je in de app korte spelletjes, zoals Dorpspraatjes. Raad hier de namen en locaties uit de geschiedenis van GTST en werk jezelf omhoog in de online ranglijst.

Brief aan Jef in GTST Meerdijk. GTST Meerdijk met Dorpspraatjes.

De app wordt meerdere keren per week aangevuld met nieuwe verhaallijnen die parallel lopen aan de verhaallijnen in de televisieserie, dus je kunt niet in één ruk door de game heen spelen. Fans spelen met hun voortgang sneak previews vrij, nog voordat deze worden uitgezonden op televisie. Als je een echte GTST-fan bent en als eerste op de hoogte wil zijn van nieuwe personages, verhaallijnen en andere ontwikkelingen, dan moet je deze app in de gaten blijven houden. GTST: Meerdijk is helemaal gratis werkt op zowel de iPhone als iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2015, 18:06
Categorie Apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.