Reacties voor: Samsung eist importverbod voor iPhone, iPod en iPad in VS

Samsung heeft bij de Amerikaanse markttoezichthouder ITC een importverbod geëist voor Apple-producten. Ze beweren dat Apple allerlei patenten van Samsung overtreedt.

Reacties: 25 reacties

  1. Ik zie het nog wel gebeuren dat Apple, Samsung koopt. Die 2 hebben echt een probleem met elkaar.

  2. Origineel geplaatst door Frank van Manen: Ik zie het nog wel gebeuren dat Apple, Samsung koopt. Die 2 hebben echt een probleem met elkaar.

    Jij zegt wat ik denk iSamsung

  3. Weer een ridicule stap in de doorgeschoten patent/auteursrechtenregelgeving. Uiteindelijk worden hier alleen advocaten beter van. Voor de rest zie ik alleen maar verliezers.

  4. Het lijkt wel een kleutertuin, een Aziatisch bedrijf dat wil dat een Amerikaans bedrijf zijn eigen product op eigen bodem niet mag afzetten, dat is toch echt lachwekkend van Samsung.
    Misschien is dat de reden waarom de Galaxy en de iPhone niet van de goedkoopste toestellen zijn, het zijn namelijk ook degene die bij elkaar voor een hoop problemen en processen zorgen…

  5. (Red.) Verwijderd: schreeuwen.

  6. Zeveraars

  7. Hard voor de vs maar ze komen er toch aan

  8. (Red.) Verwijderd: schreeuwen.

  9. @Frank van Manen: Eerder andersom denk ik, Samsung is veel groter!

  10. Lol, kinderachtige acties weer. Beetje modder naar elkaar lopen gooien. Wat levert dit uiteindelijk op? Waarschijnlijk niks aangezien de consument toch kiest voor wat ze hebben willen

  11. Dat terwijl een rechter al besloten heeft dat Samsung inderdaad gewoon Apple kopieert. En er was kans dat er toch juist import verbod zou komen voor Samsung? Maar als Apple trouwens idd de A6 bij andere fabrikant gaat halen zal Samsung enorm veel geld verliezen maar genoeg dat Apple Samsung kan kopen? Denk niet dat dat zo snel gaat gebeuren.

  12. @daniel: Haha, ben het 100% met je eens! Stond ook verbaasd van het design van de Dell XPS 15Z. Haast een exact kopie van de MBP 15″ (heerlijk of topic)

  13. Samsung is niet alleen mobiele telefoons ook onderdelen tv enz

  14. Het blijft grappig, als je beter wordt als de concurrentie ,dan doen ze er alles aan om je een kopje kleiner te maken . En dit gaat niet alleen op bij Apple . Ik zou zeggen Samsung ,kom ook eens zelf met wat nieuws !!

  15. Nee dat was gister!
    On topic

    Gebruiken alle fabrikanten niet dezelfde technologie ?

  16. (Red.) Verwijderd: aanstootgevend.

  17. Een Apple product is toch een Amerikaans product, ook al wordt het in China gemaakt?

    Dus hoe kun je een Amerikaans product niet laten importeren in Amerika???

    Eigenaardig…

  18. @DutchVince: De productie is in China, dus het wordt niet gemaakt op Amerikaans grond.

    Het was overigens wel te verwachten dat Samsung de troef zou uitspelen. Apple heeft het de laatste tijd hard gespeeld en nu krijgen ze de bal teruggekaatst.
    Ook al zal het een lange tijd duren voordat de er een uitspraak kan worden gedaan toch zal Apple alleen al de aanklacht flink gaan voelen.

    Even ter info deze patenten van Samsung worden overigens niet alleen door Apple geschonden.

  19. Lekker slim van Samsung, het heeft ze de deal voor Processors al gekost, het is toch echt te zielig voor woorden

  20. Wanneer leren ze nou eens dat een iPhone liefhebber nooit een Samsung koopt en een samsungliefhebber nooit een iPhone. Probleem opgelost

  21. @peter: Okay, jij en ik zijn dan echte iPhone liefhebbers, niet iedereen is dat.
    Het meerendeel van de mensen koopt gewoon een mobieltje, niet per definitie het volgende model iPhone.

  22. Een bedrijf dat al vele jaren hard meeverdient aan de levering van onderdelen aan dezelfde apparaten die het nu wil bestrijden met een stelletje patenten maakt m.i. geen schijn van kans om ook maar iets toegewezen te krijgen. Ik zie Samsung die op advies van op geld beluste advocaten als een kat in het nauw die vreemde sprongen aan het maken is. Deze aktie zal eerder als een boemerang op Samsung gaan terugslaan. Veel consumenten in Amerika en wellicht heel wat meer landen zullen nu juist misschien veel minder van Samsung gaan kopen en zoals eerder al aangegeven gaan ze in de toekomst Apple als grote afnemer van allerlei onderdelen zeker verliezen. Domme aktie dus.

  23. Niemand ziet hier dat het hier niet gaat over een importverbod? Dit is de manier waarop grote bedrijven geschillen uitvechten. Dit eindigt met een settlement. De vraag is alleen wie betaald wie?

    Niks domme actie. Twee honden die tegen elkaar blaffen. Zo gaat dat.

  24. Kan iemand mij uitleggen wat er verboden aan is om je producten te laten maken in een ander land en te importeren in je eigen land? Ze ezportwren het toch naar allerlei landen, waarom zou je dan niet je eigen product mogen importeren naar het land wat het product ‘bedacht’ heeft. Een zinloze aanklacht al vraag je het mij..

  25. @thaurin
    Met alle respect, maar je hebt waarschijnlijk niet de moeite genomen om het artikel goed te lezen. Het gaat wel degelijk om n importverbod 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.