RichardSolo introduceert Backup Battery for iPhone/iPod

RichardSolo heeft een backup-batterij voor de iPod en iPhone uitgebracht, die volgens de fabrikant krachtiger is dan concurrerende modellen en dankzij de zwarte aluminium behuizing ook nog eens licht van gewicht.

Richard SoloRichardSolo, het nieuwe bedrijf van Richard Thalheimer, heeft een backup-batterij voor de iPhone en iPod uitgebracht. De compacte batterij wordt via de 30-pins connector aangesloten, heeft een krasvaste zwarte aluminium behuizing met led-statuslampjes, is licht van gewicht en gaat honderden laadcycli mee. Binnenin zit een 1200 mAh lithium-ion-batterij waarmee je de gebruikersduur van de iPhone volgens de fabrikant kunt verdubbelen (de originele batterij heeft overigens een capaciteit van 1400 mAh). In het persbericht wordt zelfs gesproken van “20 procent meer power dan de meest nabije concurrent”.

De man achter RichardSolo, Richard Thalheimer, werd eerder bekend als de oprichter van The Sharper Image (daar hebben ze trouwens ook coole accessoires). De batterij van RichardSolo slaat automatisch af als de batterij vol is, heeft een mini-USB-poort zodat je de Backup Battery en de iPhone tegelijk kunt laden en heeft een uitrolbare USB-laadkabel. De producten hebben een Made for iPod- en Works with iPhone-certificaat gekregen. Thalheimer is nog nooit zo enthousiast geweest over een nieuw product: “Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het werkt ook intuïtief en snel bij het onderweg opladen van een iPhone”. De RichardSolo Backup Battery for iPhone/iPod is te koop voor $49,95. Koop je twee of meer, dan krijg je 15% korting.

Via: INO
Meer info: RichardSolo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2008, 19:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen backup, batterij, ipod, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.