T-Mobile: ‘Onze iPhone blijft exclusief’

Nieuwe aankondigingen van mobiele operators en een recent gerucht van Gizmodo wekken de indruk dat het is afgelopen met exclusieve iPhone-contracten. Maar T-Mobile blijft geloven dat ze ook bij iPhone 2.0 de enige zullen zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Akhavan T-MobileHet gerucht van Gizmodo dat de iPhone na de aankondiging wereldwijd beschikbaar komt via verschillende mobiele operators, doet vermoeden dat er ook een einde komt aan exclusieve contracten. Maar Hamid Akhavan, hoofd van T-Mobile heeft laten weten dat ook de volgende generatie iPhone exclusief via de eigen telecomwinkels van T-Mobile zal worden aangeboden.

“We have a very good relationship with Apple… at least in Germany it is exclusive, and we expect it to remain as such”, zei Akhavan tijdens de Reuters Technology, Media and Telecoms Summit in Parijs. “If and when there is a 3G iPhone, we expect to have it exclusively in Germany as well.”

The Register reageert nogal geïrriteerd op de ‘onthulling’ van Gizmodo. Een zogenaamde bevestiging komt niet van Apple zelf en is dus geen echte bevestiging, redeneert de website. Dit is de zoveelste anonieme mol die zijn mond niet kon houden. Eigenlijk hebben ze daarmee wel gelijk, maar nu zelfs de meest gerenommeerde media meedoen met het geruchtencircuit (Guardian en New York Times om twee voorbeelden te noemen) is het moeilijk vol te houden om er helemaal niets over te zeggen. The Register deed overigens zelf ook mee aan de geruchten, door de uitspraak van Intel-topman Hannes Schwaderer te publiceren, die later hardnekkig door Intel werd ontkend. Schwaderer had zich versproken was verkeerd geciteerd.

Via: Reuters

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen exclusief, geruchten, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.