reeder2-icoon-groot

Reeder voor iOS heeft nu Split View, 3D Touch en meer

De Reeder-app om nieuwsfeeds mee te lezen heeft een welkome update gekregen. Met de komst van versie 3 is de app nu klaar voor de iPhone 6s en nieuwe iPad Pro dankzij 3D Touch en Split View.

reeder2-icoon-grootDe handige en populaire nieuwsapp Reeder heeft een flinke update gekregen. Reeder 3 heeft nu ondersteuning voor Split View multitasking op de nieuwste iPads, 3D Touch op de iPhone 6s en werkt beter op de iPad Pro. Ook is de app uitgebreid met de Safari View Controller en nog een aantal kleinere verbeteringen.

Peek en Pop voor artikelpreviews

Met 3D Touch in Reeder 3 is het nu mogelijk om een preview te krijgen van artikelen in je artikellijst. Als je het artikel vervolgens omhoog schuift, krijg je verdere acties te zien zoals artikelen als gelezen markeren. Verder is het op de nieuwste iPads nu mogelijk om Reeder 3 te gebruiken naast een andere app dankzij Split View. Dit kan vooral van pas komen op de nieuwe iPad Pro, waar Reeder ook voor bijgewerkt is.

Reeder voor iOS. Reeder voor iOS.

Een andere handige functie is dat Reeder 3 nu werkt met de Safari View Controller. Dat wil zeggen dat links in de app geopend worden in de in-app browser die gebaseerd is op Safari. Voor mensen die gebruikmaken van Instapaper is er ook goed nieuws, want deze dienst kan nu ook gebruikt worden in Reeder 3.

Tot slot zijn er nog enkele andere wijzigingen aangebracht in deze nieuwste versie. Zo zijn er allerlei opties toegevoegd voor lettertypes en is de algehele uitstraling geüpdatet. Slimme mappen kun je nu ook verbergen in de ongelezen-weergave als er geen ongelezen berichten meer zijn. In september werd de Mac-app al geüpdatet met ondersteuning voor onder andere El Capitan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2015, 10:45
Categorie Apps
Onderwerpen reeder, rss
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.