Star Wars: Galaxy of Heroes voor iOS.

Star Wars: Galaxy of Heroes verschenen: intergalactische free-to-play game

Star Wars-fans opgelet, want er is weer een nieuwe game voor iOS verschenen. In de free-to-play game Star Wars: Galaxy of Heroes neem je het om beurten op tegen allerlei bekende personages uit het Star Wars-universum.

Star Wars: Galaxy of Heroes voor iOS.
iOS is weer een nieuwe Star Wars-game rijker. Star Wars: Galaxy of Heroes is een gratis game voor de iPhone en iPad waarin je het opneemt tegen de bekende intergalactische vijanden uit de Star Wars-serie. De game bevat allemaal bekende helden, zoals Luke Skywalker en Han Solo.

Om de beurt vechten in gratis Star Wars-game

Star Wars: Galaxy of Heroes is een free-to-play game waarin je om beurten vecht tegen bekende Star Wars-vijanden. Bij het opstarten van de game word je direct geleid langs een lange en heldere tutorial om je met de game bekend te maken. In het spel verzamel je personages om zo met je team de vijand te verslaan. Je vecht hier om beurten en hebt de keuze uit meerdere aanvallen die karakteristiek zijn voor de personages.

Je kunt de personages ook sterker maken zodra je steeds verder komt. Met de verdiende Crystals koop je extra personages en allerlei andere voorwerpen. Deze Crystals verdien je door te vechten en prestaties te behalen, maar je kunt deze ook met echt geld kopen. Voor €1,99 koop je 220 Crystals, terwijl een personage 350 Crystals kost. De in-app aankopen zijn daardoor optioneel.

Star Wars: Galaxy of Heroes voor iOS.

Met iconische personages uit allerlei Star Wars-series, inclusief geanimeerde tv-series zoals Star Wars: The Clone Wars, is de game een feest van herkenning voor de die-hard Star Wars-fan. Ook als je een liefhebber van turn-based RPG’s bent, is de game in ieder geval de moeite waard om te proberen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2015, 11:39
Categorie Apps
Onderwerp star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.