Receptenmaker iPhone iPad

Receptenmaker 7.0: meer inspiratie opdoen en snel een geschikt recept vinden

Met de nieuwste versie van de Nederlandse app Receptenmaker kun je sneller inspiratie opdoen voor lekkere recepten. En dankzij 3D Touch vind je snel een geschikt recept voor de huidige situatie.

Receptenmaker-icoon.De Nederlandse app Receptenmaker heeft een nieuw recept gekregen. De app waarin je ideeën op kan doen voor nieuwe gerechten in allerlei categorieën, heeft een aantal handige nieuwe functies gekregen, zoals 3D Touch en een vernieuwde Inspiratie-pagina. De app haalt recepten onder andere uit de Allerhande en Hallo Jumbo.

3D Touch en meer inspiratie opdoen

Receptenmaker heeft voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ondersteuning gekregen voor 3D Touch. Door hard op het appicoon te drukken, spring je snel naar bepaalde onderdelen in de app. Ben je in paniek en heb je echt geen flauw benul wat je vanavond weer moet eten, dan komt de Geen idee-knop goed van pas. Andere snelkoppelingen vind je naar eenvoudige en snelle recepten.

Receptenmaker inspireert voor eenvoudige recepten. Meer inspiratie opdoen in Receptenmaker.

De Inspiratie-pagina in de app is ook vernieuwd. Je kunt daar filteren op recepten van de Allerhande of Hallo Jumbo, maar je kunt ook kiezen voor recepten met een maximale bereidingstijd van 15 minuten. Ook eenvoudige en populaire recepten behoren tot het assortiment van de app. Tot slot vind je snel vergelijkbare recepten dankzij de speciale knop die bij elk gerecht weergegeven wordt. Tik je op deze knop, dan krijg je enkele hoofdingrediënten te zien waarop je verder kan zoeken.

Receptenmaker inspireert voor snelle recepten. Vergelijkbare recepten zoeken in Receptenmaker.

In maart werd nog versie 6 van Receptenmaker uitgebracht, waardoor je recepten offline kon opslaan. Met deze zevende versie wordt deze functie iets verder uitgebreid, want de app laat deze offline opgeslagen recepten automatisch zien als er geen internetverbinding actief is. In de tussentijd is er ook een Apple Watch-app van Receptenmaker verschenen, waarmee je een kookwekker bij de hand hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2016, 14:07
Categorie Apps
Onderwerpen koken, recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.