Quick-Flip Case: iPhone-case voor olloclip met statiefhouder

De Quick-Flip Case is een iPhone-hoes van de makers van olloclip. Hiermee kun je de iPhone-lenzen gewoon gebruiken.

Quick-Flip CaseiPhone-fotografen kunnen al een tijdje gebruik maken van de olloclip, een lenspakket dat het mogelijk maakt om met in totaal drie alternatieve iPhone-lenzen te fotograferen. Je bevestigt deze lenzen op je iPhone met behulp van een clip die je over de lens schuift, maar dit hulpstuk is een stuk minder handig als je een iPhone-hoes hebt. Omdat de lenzen nauw over je iPhone zitten, moet je een gebruikte case namelijk verwijderen. Een nieuwe iPhone-hoes van de makers van olloclip lost dit probleem op: de Quick-Flip Case heeft een uitschuifbaar stuk rond de lens.

Door de lens vrij te maken past de olloclip om je iPhone zonder dat je de volledige case moet verwijderen. Verder biedt de Quick-Flip Case dezelfde bescherming die je van gewone iPhone-hoezen gewend bent. Iedere Quick-Flip Case wordt ook geleverd met een Pro-Photo Adapter. Dit hulpstuk kun je onderop de hoes schuiven, om zo houders voor een gewoon statief en een externe flitser aan je iPhone toe te voegen. Handig als je een olloclip hebt, maar alternatieven zijn er natuurlijk ook al een tijdje: zo is de glif een handzamere en goedkopere iPhone-statiefhouder.

Olloclip Quick-flip breed

Je kunt de olloclip Quick-Flip Case bestellen voor 50 dollar. Je krijgt dan ook een Pro-Photo Adapter meegestuurd. De hoes is verkrijgbaar voor de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 en iPod touch vijfde generatie in het zwart en wit. Je moet wel flink wat verzendkosten betalen: de goedkoopste verzendoptie kost namelijk 30 dollar.

Lees ook onze review over de olloclip-lenzen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2013, 12:20
Categorie Accessoires
Onderwerp olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.