Reacties voor: Proximus mag vanaf deze zomer ook de iPhone verkopen

De Belgische provider Proximus gaat deze zomer ook zelf iPhones verkopen. Dit is onderdeel van de afspraken tussen Apple en de provider.
Michel Lusthof -

Reacties: 13 reacties

  1. Ben anders echt wel een Apple fan met iphone en ipad maar vind het schandalig van hen dat ze het zolang hebben tegen gehouden! Jarenlang kon je inderdaad geen iphones vinden in Proximus stores! Nu, beter laat dan nooit!

  2. Betekend dat dan ook dat 4G van KPN eindelijk op de iphone 5 gaat werken?

  3. Heb een 5c en heb de Proximus update naar 4G uitgevoerd, maar ik krijg nu wel meer E dan 3G of 4G!? Hebben anderen dit ook al ondervonden?

  4. @niels nee want de kpn maakt geen gebruik van de frequentie waarop de iPhone 5 4g kan gebruiken

  5. is het dan binnenkort ook mogelijk om de Visual Voicemail te gebruiken bij BASE en Proximus?

  6. ik heb een iphone5 en heb ook problemen met 4 G( traag internet),heb hem terug naar 3 G gezet en internet gaat terug sneller

  7. De iPhone 5 ondersteund niet alle 4G frequenties, dus bij sommige providers heb je pech. De 5c / 5s ondersteunen dit wel.

  8. @Peter : Ik merk geen probleem. Mijn iPhone 5 schakelt zonder probleem tussen 3G en 4G en niet vaker dan vroeger naar E.
    Ik haal bij momenten zelfs op de trein een doorvoersnelheid van 35 Mbit.
    En op straat is het helemaal te gek welke snelheid je uit dat 4G netwerk kan halen.

  9. Nou, had die knul in de apple winkel toch gelijk! Rond de feestdagen zei hij mij dat Proximus in de zomer al iphones ging verkopen en 4g ondersteunen

  10. Origineel geplaatst door Peter
    Heb een 5c en heb de Proximus update naar 4G uitgevoerd, maar ik krijg nu wel meer E dan 3G of 4G!? Hebben anderen dit ook al ondervonden?

    Ligt aan je lokatie, het proximus netwerk is niet zo denderend als ze in de reclame op tv laten uitschijnen… mobistar en Telenet hebben bv aan de kust veel betere dekking… Proximus lacht altijd met de anderen maar de werkelijkheid is anders…

  11. Origineel geplaatst door Guido
    Ligt aan je lokatie, het proximus netwerk is niet zo denderend als ze in de reclame op tv laten uitschijnen… mobistar en Telenet hebben bv aan de kust veel betere dekking… Proximus lacht altijd met de anderen maar de werkelijkheid is anders…

    Daar kan ik je alleen maar in bijvallen. Ik heb hier in Antwerpen, met Base, een 4G-snelheid van maar liefst 53mbps! Dit terwijl de ‘onpartijdige studies door commSquare’, die prominent de BGC website pronkt, amper 14mbps aangeeft. 4G-dekking en -snelheid is, net zoals 3G, enorm afhankelijk van je locatie.
    Voor steden maakt dit op zich helemaal niet uit, maar eens je daarbuiten zit heeft 4G eigenlijk nog maar weinig nut. Daarvoor staat het project nog té hard in zijn kinderschoenen.

  12. @Tommekentom: Bij Base weet ik dat er een Visual Voicemail-app in de maak is. Voor Proximus heb ik geen idee. Met Dominique Leroy aan het roer, weet je ondertussen niet meer wat te verwachten.

  13. Origineel geplaatst door Tommekentom
    is het dan binnenkort ook mogelijk om de Visual Voicemail te gebruiken bij BASE en Proximus?

    Daar zat ik ook net over te denken.
    Hopelijk wel. Is vermoedelijk niet zo’n spannende feature maar toch leuk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.