GPS Navigatie van Skout (voorheen Skobbler) nu met Foursquare-integratie

GPS Navigatie van Skout (Skobbler) op iPhone en iPad heeft nieuwe kaarten, is verbeterd voor fietsers en heeft Foursquare integratie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GPS Navigatie Skobbler 5.0 iPhone iPadDe populaire voordelige navigatieapp GPS Navigatie van Skobbler is voorzien van een fikse update. De applicatie is voorzien van vernieuwd kaartmateriaal dat de laatste updates van OpenStreetMap verwerkt. Daardoor tonen de kaarten voortaan meer details, van bijvoorbeeld de contouren van gebouwen. De navigatieapp moet fietsers beter naar hun bestemming begeleiden. Ook heeft de app nu meer points of interests gekregen, met dank aan Foursquare.

Foursquare schaart zich bij een flinke lijst met bronnen die informatie geven over de omgeving. GPS Navigatie biedt al langer offline te gebruiken Wikipedia-pagina’s over landen en gebieden, aanbevelingen van hotel- en reisdienst TripAdvisor en algemene points of interests zoals tankstations en pinautomaten. Foursquare is benaderbaar met een aparte knop in het hoofdmenu en is alleen te gebruiken als je een internetverbinding hebt in de app. De resultaten van Foursquare worden net als de andere POI’s weergegeven in een lijst en op de kaart. Je kan zoeken met een opdracht, op categorie en op gebied.

Beste navigatie-apps iPhone GPS Navigatie SkobblerEen andere vernieuwing in GPS Navigatie versie 5.1 is de toegenomen ondersteuning voor audio-output in de auto. Helaas slaat de applicatie na het installeren van de update meteen aan het updaten van de kaart. Dat duurt ontzettend lang bij ondergetekende, ook al heb ik enkel een kaart van Frankrijk geïnstalleerd. Een indicatie van hoe lang het updaten nog duurt ontbreekt ook. Het lijkt er dan ook op dat GPS Navigatie van Skobbler door de update overbelast is. De app adviseert desondanks de app niet af te sluiten voordat de update geslaagd is. Als de app blijft hangen, kan je ook een herinstallatie overwegen. Daarna moet je wel je eerdere aankopen herstellen vanuit de app onder ‘Upgrades’.

GPS Navigatie van Skobbler is de voordeligste navigatieapp in de App Store met offline te gebruiken kaarten. De kaart van heel Europa kost bijvoorbeeld 5,99 euro. Daarna kan je om ruimte te besparen, alleen de kaarten downloaden die je nodig hebt.

Downloaden: GPS Navigatie (skobbler) (€1,79, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2016, 13:21
Categorie Apps
Onderwerpen Navigatie, skobbler

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.