iPhone 6 papieren template

Print en probeer nu de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Met onze handige template kun je precies zien hoe groot de iPhone 6 en iPhone 6 Plus precies zijn. Je hoeft hem alleen maar af te drukken.

iPhone 6 papieren template

Uiteraard heb je de verhoudingen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus al gezien in onze infographic. Maar daarmee heb je nog steeds niet echt een ‘gevoel’ van hoe groot de nieuwe iPhones precies zijn. Eigenlijk wil je de iPhones even in je handen vasthouden, om te weten hoe groot ze nou eigenlijk zijn. Gelukkig hebben we daar iets voor gevonden: we hebben beide nieuwe iPhones in een afbeelding gezet, die je in precies de juiste verhoudingen kunt afdrukken.

Downloaden: iPhone 6 en iPhone 6 Plus op papier (PDF)

Via bovenstaande link download je een pdf-bestand op A4-formaat. In dit bestand staan drie verschillende iPhones: de iPhone 5(S), de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Let er wel op dat je het bestand in de juiste verhoudingen afdrukt. Dit doe je in de meeste printprogramma’s door een beeldverhouding van 100 procent te kiezen. Zeker weten of het bestand correct is afgedrukt? Leg dan een iPhone 5 of iPhone 5s op de papieren iPhone om te zien of hij even groot is. Tevreden met je print? Knippen maar! Extra tip: plak een stuk karton achterop de afgedrukte iPhone, zodat de template ook wat dikker is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2014, 18:23
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 6, iPhone 6 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.