Reacties voor: Preview: Lima – het browsergebaseerde Cydia alternatief (jailbreak)

In deze preview kun je meer lezen over Lima, een alternatief voor Cydia dat volledig gebaseerd is op een Safari-plugin en daardoor de snelheid zou moeten verhogen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Excuses voor de vertraging met Icy, we proberen backups erin te krijgen maar dit is redenlijk moeilijk. Wat vinden jullie van Lima?
    -Sam Member Infini-dev

  2. Pfoeh, aan de looks moet nog even gewerkt worden. Verschikkelijk dat ze die JQTouch soort plugin hebben gebruikt.

  3. Ik vind deze ontwikkelingen prachtig maar tegelijkertijd geen onderwerp om eens lekker Alpha- of Beta software op uit te testen. Er kan zoveel misgaan met dependencies, halverwege afbreken van routines enz. enz. en dan loopt je installatie toch echt volledig vast.
    Een kleine waarschuwing had hier zeker niet misstaan. Voorts heeft Saurik (wat toch echt geen theemuts op dit gebied is) de nodige waarschuwingen gedaan voor Icy en soortgelijken en vind ik zijn aanpak “better safe than sorry” ook prima.
    Dus waarom deze routines zoveel sneller & toch even robust zouden zijn, mogen ze dan eerst eens uitleggen.
    Verder vraag ik me ook af of het shopping-gedeelte (waarin Cydia herkent welke package je gelicenseert hebt) ook overgenomen wordt in deze browser-varianten. Zo nee, dan heb ik er eigenlijk al weinig aan.

  4. Wat is nu echt de meerwaarde tegenover cydia? Want het “reloading data” issue alleen vind ik geen reden om iets anders te gebruiken eigenlijk..

  5. @zilli: Niet? Ik wel, wordt er af en toe gek van.. Wil je ff wat dingen zoeken, moet je wachten en wachten…
    Als iets hetzelfde kan, maar het is sneller dan stap ik snel over…

  6. Maaaar kun je dan ook je favorieten sources gebruiken ??? dat is dan mijn vraag aangezien je dus naar een “website” gaat ?

  7. Als het nog te vroeg is om conclusies te trekken, schrijf dan geen preview. Maak er gewoon een nieuwsbericht van en dat is het…

  8. Origineel geplaatst door ErikPfoeh, aan de looks moet nog even gewerkt worden. Verschikkelijk dat ze die JQTouch soort plugin hebben gebruikt.

    Euh… We hebben geen JQTouch plugin gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.