Powerstation Pro: extra zware reservebatterij van Mophie

Mophie Powerstation Pro is een extra zware batterij van Mophie, waarmee je je iPad en andere apparaten kunt opladen. De batterij gaat 130 dollar kosten en is binnenkort te koop.

mophie powerstation proMophie heeft een nieuwe batterij aangekondigd, die maar liefst 130 dollar gaat kosten. Voor dat geld krijg je een extra zware 6.000 mAh-batterij waarmee je je iPad met gemak kunt bijladen. De Powerstation is bovendien waterbestendig, bestand tegen waterdruppels en schokken. Je kunt zelf instellen met welke stroomsterkte (en daardoor ook met welke snelheid) je je apparaten wilt opladen: 500 milliampère, 1 ampère of 2,1 ampère.


De vandaag aangekondigde extra zware reservebatterij is nog niet op de website van Mophie te vinden en de lijst met persberichten is ook al een paar maanden niet bijgewerkt, maar je kunt daar wel de iets goedkopere ($80) Mophie Powerstation aantreffen. Die is met een batterijcapaciteit van 4.000 mAh ook geschikt voor de iPad maar is minder ‘rugged’ uitgevoerd.

Belangrijkste nadeel van de Powerstation Pro: er zit maar één usb-poort op, terwijl je bij zo’n batterij gemakkelijk twee kleine apparaten tegelijk opgeladen zou kunnen houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.