PowerLite

PowerLite: iPhone-accu met flitser en sluiterknop

De PowerLite is een multifunctionele iPhone-accu. Naast een batterij vind je hierin ook een flitser, sluiterknop en een manier om je iPhone terug te vinden.

PowerLiteVeel iPhone-gebruikers steken inmiddels een iPhone-accu bij zich, maar deze batterijen dienen toch vooral een enkel nut: het opladen van je iDevice. De PowerLite op Kickstarter is wat dat betreft wat breder inzetbaar. Deze accu heeft een ingebouwd flitslicht en een sluiterknop waarmee je de iPhone-camera op afstand kunt bedienen.

Je kunt de PowerLite bevestigen achterop je iPhone, maar de batterij verbindt ook draadloos met je iPhone voor de fotofuncties. Hierdoor kan je de iPhone bijvoorbeeld neerzetten en iets verderop op de sluiterknop drukken. De ingebouwde flitser heeft een flitskracht van 630 lumens – volgens de makers even krachtig als een 40W-lamp. Het licht wordt verspreid met 14 LED-lampjes op de accu. Een knop op de PowerLite helpt je ook met het vinden van je iPhone.

De makers zeggen niks over de exacte capaciteit van de batterij, maar hij moet de batterijduur van een iPhone 5s verlengen met 6 uur. Een dunnere versie heeft dezelfde flitser en sluiterknop, maar een batterij die 3 uur biedt. Beide accessoires zijn te bestellen door op Kickstarter minstens 29 Australische dollars (ongeveer 19 euro) te doneren. Vroege vogels zijn al klaar voor 19 dollar (ongeveer 13 euro).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2014, 10:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, camera, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.