Boxy-icon

Boxy: onofficiële Mac-app voor Inbox by Gmail

Als je een fanatiek gebruiker bent van Google's Inbox, dan is Boxy een app om te overwegen. De onofficiële app zet de mailclient op je Mac, zodat je er geen browser meer voor hoeft te openen.

Boxy-MacBook

Inbox by Gmail is er nog niet als Mac-app. Met de onofficiële Boxy-app (link) kun je jouw mail checken in Inbox, zonder dat je daar je browser voor hoeft te openen.

Inbox is een slimme versie van Gmail en groepeert mailberichten automatisch. Hierdoor is het gemakkelijker om in een oogopslag te zien wat belangrijk is en welke mailtjes wel even kunnen wachten. Zo worden alle berichten van webshops en andere winkels bij elkaar gebundeld onder het kopje Aankopen en staan alle reclameberichten bij Reclame.

Boxy behoudt het uiterlijk van Inbox

Persoonlijk gebruik ik Mailbox fanatiek op iOS, omdat je met de Inbox-app razendsnel mailtjes weg kunt vegen die niet belangrijk zijn. Ook kun je berichten vast pinnen die je later op je gemak wilt lezen. Met Boxy maakt de functionaliteit van deze iOS-app de overstap naar OS X, al komt de app niet uit de keuken van Google.

Boxy-Screenshot-Mac

Boxy is gemaakt door Fabrizio Rinaldi en Francesco Di Lorenzo, en blijft trouw aan het blauw-witte uiterlijk van de iOS-app. Het enige nadeel van de Mac-app is dat hij (nog?) niet offline te gebruiken is. Boxy benut gelukkig wel de mogelijkheden van OS X, met notificaties, badges en toetsenbord shortcuts.

Boxy tijdelijk met 20 procent korting

Boxy is de eerste week met 20 procent korting te downloaden voor €3,99. Daarna zal de prijs stijgen naar €4,99. Denk er wel aan dat je voor deze app eerst een Inbox-account aan moet maken. Een bestaande Gmail-account kun je gemakkelijk overzetten met de iOS-app van Inbox.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 14:21
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen e-mail, inbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.