Podcast-app Pod Wrangler toont sportlayout automatisch dankzij M7-chip

Podcast-app Pod Wrangler maakt na de laatste update gebruik van de M7-coprocessor in de iPhone 5s om een speciale sportlayout te tonen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pod Wrangler iconPodcast-app Pod Wrangler heeft in een nieuwe update een speciale On-the-Go-modus geïntroduceerd, waardoor het makkelijker is om de app te bedienen als je niet veel naar het scherm kunt kijken. De beschrijvende tekst op het scherm terwijl je een podcast afspeelt wordt vervangen door grote bedieningsknoppen, waarmee je makkelijk kunt afspelen, pauzeren en voor- of achteruit kunt spoelen. Gebruik je een iPhone 5s, dan zal Pod Wrangler met behulp van de M7-chip zien of je aan het sporten bent en On-the-Go activeren. De app past zich hierdoor op slimme wijze automatisch aan op wat je aan het doen bent.

Pod Wrangler screenshotEerdere iPhone-modellen hebben ook gewoon de nieuwe On-the-Go-knop, maar zullen deze niet automatisch tijdens het sporten activeren. Wel is het mogelijk om de optie standaard in te schakelen vanuit de instellingen van de app.

Swipe je door de tijdlijn van een podcast heen, dan zal Pod Wrangler voortaan met meer precisie laten zien op welk punt je beland bent. Het is hierdoor makkelijker om een bepaald punt in een aflevering op te zoeken. Een nieuwe slaaptimer zorgt ervoor dat je een podcast na een bepaalde tijd kunt pauzeren, zodat je tijdens het slapengaan makkelijker kunt luisteren.

Pod Wrangler is een gratis Podcast-app die kan worden verbonden met Feed Wrangler om al je abonnementen op orde te houden. Om alle functies te gebruiken moet je alleen wel een in-app aankoop van €1,79 maken. Pas dan kun je abonneren op meer dan vijf shows, ontvang je pushnotificaties en zie je geen advertenties.

Downloaden: Pod Wrangler (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:49
Onderwerpen m7, Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.