Podcast-app Castro krijgt ondersteuning voor losse feeds

Podcast applicatie Castro is voorzien van een kleine update, waardoor het mogelijk is om losse feeds toe te voegen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Castro feedsPodcast-app Castro beviel ons eerder deze maand zeer goed, maar één kennelijk toch vaker gebruikte functie bleek nog te ontbreken: het was niet mogelijk om losse podcast-url’s aan de app toe te voegen. Een nieuwe update voegt deze mogelijkheid alsnog toe en brengt ook een paar andere handige veranderingen met zich mee. Zo is het voortaan mogelijk om losse afleveringen met de hand te downloaden terwijl je met een mobiel netwerk bent verbonden en kun je de app-cache vergroten, zodat je meer podcasts offline kunt opslaan.

Castro afleveringenlijstCastro is één van de vele podcast-applicaties in de App Store. Net als in Apple’s app kun je op podcasts abonneren, die vervolgens in de achtergrond worden gedownload zodat je ze op een later moment kunt beluisteren. Castro weet zich in zijn ontwerp echter te onderscheiden. De app ziet er niet alleen uit als een app gemaakt voor iOS 7, maar wordt ook zo bediend. Nieuwe schermen worden bovenop je huidige interface geopend zoals het Berichtencentrum en Bedieningspaneel van iOS 7 doen, met op de achtergrond de vervaagde kleuren van een eerdere pagina. Je navigeert niet terug met knoppen maar door op het scherm te swipen.

Dit is de tweede kleine update voor Caastro – twee weken na het verschijnen van de app werd er een simpele bugfix-update uitgebracht. Ontwikkelaar Supertop liet al eerder aan iCulture weten dat er druk wordt gewerkt aan een 1.1-update, maar wat hier in zal worden toegevoegd is nog niet bekend.

iTunes Connect ging op 21 december tijdelijk op slot in verband met de feestdagen. Ontwikkelaars kunnen hierdoor geen updates indienen of prijsveranderingen doorgeven, maar het lijkt er op dat eerder ingediende apps en updates wel live gezet kunnen worden. Er lijken daarom een paar updates alsnog uit de App Store te druppelen.

Downloaden: Castro (€2,69, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:39
Onderwerpen castro, Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.