Pixelmator teaser

Pixelmator werkt al vijf jaar aan mysterieuze nieuwe app

Het team achter Pixelmator werkt aan een mysterieuze nieuwe app die innovatief, krachtig en écht Mac is.

Pixelmator is een van de beste fotobewerkers voor de Mac en iOS. Als Photoshop te veel van het goede is, dan is Pixelmator het ideale, betaalbare alternatief. De app won dan ook al een keertje de eerste prijs bij de iCulture Awards. Maar de makers zitten niet stil: ze zijn bezig met een mysterieuze nieuwe app, waaraan al vijf jaar in alle stilte wordt gewerkt.

Pixelmator teaser

Nieuwe app van Pixelmator

De nieuwe app komt binnenkort beschikbaar, aldus het team van Pixelmator. De kans is groot dat het iets te maken heeft met fotobewerking, waar het team in is gespecialiseerd. En ze beloven nogal wat: het is het “innovatiefste, mooiste en krachtigste wat wij en anderen in jaren hebben gedaan”. Voor de makers is dit het grootste project ooit en bovendien is dit “het meest Mac wat we ooit hebben gedaan”.

Eén ding weten we dus zeker: het gaat om software voor de Mac. Tussen de gordijntjes op de teaser-afbeelding zien wel een app die wel wat lijkt op een vector-tekentoop zoals Adobe Illustrator. Je kunt je eventueel inschrijven op een mailinglijst om op de hoogte te worden gehouden. Over een paar dagen weten we meer!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2017, 18:50
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen fotobewerking, pixelmator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.