Reacties voor: Patent: iPhone met scherm altijd aan

Apple heeft een nieuw patent aangevraagd, waarin het scherm van de iPhone altijd aan zou kunnen blijven staan om bepaalde informatie te weergeven.
Lees het complete artikel → Patent: iPhone met scherm altijd aan
Ramy Mobarak -

Reacties: 26 reacties

  1. Vind ik op zich geen verkeerde actie, mits het niet teveel batterij kost !

  2. Handig.

    Gaat dit komen in de volgende iPhone of is het misschien een softwarematig iets dat bij een volgende update kan komen?

  3. Zal de batterij in ieder geval ten goede komen. Ahum

    Wel goed om te zien dat er ontwikkeling is.

  4. Origineel geplaatst door Julian
    Handig.

    Gaat dit komen in de volgende iPhone of is het misschien een softwarematig iets dat bij een volgende update kan komen?

    Dus jij denkt dat Apple met een software update ineens een paar extra secundaire backlights in je iPhone kan plaatsen?

  5. @Julian (naamgenoot)
    Tweede backlight systeem moet ingebouwd worden. Is dus waarschijnlijk geen softwareupdate.

  6. @Julian – Lol.. lees het verhaal..

  7. ja inderdaad….. Toen ik op enter drukte om het bericht te plaatsen had ik al zoiets van: dit is een domme vraag hahaha 😉

  8. Toch jammer dat ik nog twee 23 maanden met mn huidige iPhone moet doen. Voordeeltje…. Wie weet wat er allemaal voor een ontwikkelingen zijn bij de iPhone over twee jaar 🙂

  9. Apple blijft echt met nieuwe dingen komen e

  10. Wooww, Das zeker goed nieuws
    Apple gaat goed door met veranderingen voor de iPhone,
    Ben nu al benieuwd hoe de de volgende iPhone eruit zal gaan zien. (:

  11. slim idee van apple… hopelijk is dat dan ook beschikbaar voor de developers samen met de push-functie

    dan zou het mooi zijn als het volledig dynamisch was: geen iconen = niets nieuw, 1 nieuwe mail = 1 icon voor mail, 2 nieuwe mails = nog steeds 1 icon maar met een ‘2’badge, 1 gemist gesprek en mail = 2 iconen, …

    ps: ng iemand die het lastig vind dat mail, sms, notes niet widescreen werken??? ik wil alle apps met widescreen mode als dat kan )behalve b weer of stocks omdat dat content is ipv input)

  12. Zou Apple is komen met een gameconsole? Apple zou de markt wel is mogen verbreden. Als ze nou niet elk jaar nieuwe macs, iPods en iPhones veranderen maar gewoon meerdere apparaten. Zou in ieder geval handiger zijn voor mensen die iPods kopen die na een jaar al oud zijn.

  13. Ik zou graag altijd de tijd in beeld willen.
    Mijn oude samsung heeft dat en daar ben ik altijd blij mee geweest.

  14. ik zal t wel een mooie verbetering weer vinden iig 😀
    als ze dan gelijk even iets kunnen regelen zodat de batterij weer wat langer meegaat, zou t helemaal perfect zijn 😛

  15. Apple patenteert zoveel..

  16. Ongetwijfeld gaat dit in de toekomst komen. Het is nu nog maar een patent aanvraag en dat kan bij Apple helaas ook betekenen dat het jaren de kast in gaat. Ook is het nog maar de vraag of dit toegekend wordt. Het moet dan echt om andere info gaan dan alleen tijdsweeergave. Persoonlijk zou ik het niet zo veel gebruiken denk ik. Als ik de iphone uit m’n broekzak haal heb ik al bijna m’n vinger op de home-button, dus die ene seconde sneller maakt mij niet zo uit. 🙂

  17. Origineel geplaatst door misterMISTER
    Zou Apple is komen met een gameconsole? Apple zou de markt wel is mogen verbreden. Als ze nou niet elk jaar nieuwe macs, iPods en iPhones veranderen maar gewoon meerdere apparaten. Zou in ieder geval handiger zijn voor mensen die iPods kopen die na een jaar al oud zijn.

    Denk niet dat Apple met een gameconsole komen tenzij ze echt een interface revolutie kunnen aanboren… Anders wordt het lastig met de huidige (verzadigde) concurrentie op dat gebied… Nintendo Wii heeft het kunnen doen, maar of Apple ook nog met zoiets zou kunnen komen valt te betwijfelen,.. Of het moet een goeie oplossing kunnen zijn voor VR…
    Hoop het stiekem wel natuurlijk 😛

  18. Origineel geplaatst door misterMISTER
    Zou Apple is komen met een gameconsole?

    EENS is er een Apple spelconsole geweest, de Pippin. Verkocht helaas voor geen meter. Wat niet wil zeggen dat Apple zo’n avontuur niet opnieuw zou willen aangaan, tenslotte heeft Apple ook ooit de Newton MessagePad uitgevonden (ook een apparaat wat zijn tijd vooruit was maar veel te duur daardoor, Palm pakte de draad over) en kijk eens waar we nu zitten met onze iPhone…

  19. Origineel geplaatst door Calvin
    slim idee van apple… hopelijk is dat dan ook beschikbaar voor de developers samen met de push-functie

    dan zou het mooi zijn als het volledig dynamisch was: geen iconen = niets nieuw, 1 nieuwe mail = 1 icon voor mail, 2 nieuwe mails = nog steeds 1 icon maar met een ‘2’badge, 1 gemist gesprek en mail = 2 iconen, …

    ps: ng iemand die het lastig vind dat mail, sms, notes niet widescreen werken??? ik wil alle apps met widescreen mode als dat kan )behalve b weer of stocks omdat dat content is ipv input)

    Precies, zoiets!

    Ik mis nl het statuslight van mijn Palm Treo, die keurig aangeeft dat er in mijn afwezigheid eem mail/bericht/sms binnengekomen is. iPhone zo dit zo kunnen oplossen.

  20. stem Apple niet te vroeg weg

    Met de iPhone en iPod touch heeft Apple al iets goeds in banden op game gebied. Je kan niet ontkennen dat enigmo en monkyball games zijn die potentie lieten zien van het apparaat als gamecontroller.

    De versere onwikleling ligt verder helemaal aan de software ontwikkelaars. En goede games heb je niet zomaar gebouwd. Dus ik denk dat er meer in het vat zit. Apple zou de iPhone en iPod touch wel eens kunnen gaan combineren met een nog nieuw uit te brengen apparaat of de Apple TV kan als game console gaan dienen. De iPhone of iPod touch zijn dan de draadloze conteollers. Net als bij de wii.

    Ik zie wel potentie. Apple hoeft het alleen maar te willen. De hardware is er. Ze hebben ID games en EA games al achter zich met de games. Als die lui nu eens gaan samen werken. Dan kunnen er helemooie dingen uit ontstaan. De wii heeft allang bewezen dat games niet mooi hoeven zijn om succesvol te wezen.

    IPhone en iPod touch games zijn van wii kwaliteit. Dus ik denk dat het best kan slagen mocht Apple de game hoek in gaan. Apple speelt ge alleen graag op safe. Elk Apple product kan je namelijk om meerdere redenen willen hebben.

    iPod clasic werd veelal gekocht vanwege de grote opslag. Muziek en een HDD had je dan bij je. Zo zijn er tal van Apple producten met dubbel functies op te noemen.

    Om terug te komen op het topic:

    Wie zegt dat die benodigde hardware al niet in de iPhone aanwezig is. Een cluster pixels verlichten is niet zo moeilijk. En woeweet gaat het wel om een nieuw scherm dat je ziet wanneer je een knop indrukt voor dat je mag sliden om te unlocken. Daar kan al die info ook worden getoond. En dat behhoeft dus helemaal geen extra hardware.

    Was jet niet Apple die graag de concurrentie wou bewijzen dat ze door software konden innoveren zonder de hardware aan te passen?
    Vandaar een groot scherm en zo min mogelijk vaste toetsen. Ik denk dat dit patent prisma toepasbaar is met het 3G model. Wie weet heeft Apple wel niet alles verteld over de inhoud van het apparaat. En de mogelijkheden van het gebruikte scherm.

    Gewoon afwachten dus. Wieweet doen ze er wel niks mee. Niet alle patenten komen in productie helaas.

  21. dit moest er van in het begin ingeweest zijn

    typisch apple om paar maanden later met een verbeterde versie af te komen terwijl iedereen zich al blauw betaald heeft aan de vorige iphone of de 3G

  22. @patat – Zo gaat het met alles in onze consumptiemaatschappij, en zeker op elektronicagebied. Niks typisch Apple.
    Apple is wel de eerste die dit concept blijkbaar bedenkt en daarom er patent op gekregen heeft. Kijk, en dat is dan wel typisch Apple (het broekie van de mobiele-telefonie-klas)! Daar mag je blij om zijn, dat er nog bedrijven zijn die innoveren i.p.v. kopieren. Maar nee, jij voelt je tekort gedaan. Life’s simple, life evolves, get over it and get on. 😀

  23. Origineel geplaatst door Julian
    Handig.

    Gaat dit komen in de volgende iPhone of is het misschien een softwarematig iets dat bij een volgende update kan komen?

    Dat lijkt mij hardwarematig bij deze generatie 3g’s niet mogelijk

  24. Origineel geplaatst door Bouke
    Ik zou graag altijd de tijd in beeld willen.
    Mijn oude samsung heeft dat en daar ben ik altijd blij mee geweest.

    Ik heb die tijd altijd in beeld. Zelfs zonder dat ik daarvoor dingen uit hoesjes/broekzakken moet halen. Zoiets heet een horloge 😉
    Alleen jammer dat Apple die dingen nog niet maakt 😀 Zou vast een mooi ding worden.

  25. Waarom komt apple alleen met zulke patenten en niet bijv. philips of samsung?

  26. Om nog even terug te komen op die games, EA maken best leuke games, voor de PC. Maar voor de Mac zijn de EA games rampzalig dus trek je hoge verwachtingen maar weer in. Meestal verschijnen patches voor de Mac pas verschillende maanden later dan de PC patch, en in die wacht tijd is de game nauwlijks tot niet meer speelbaar. Ik wacht nu al 2 maanden op mn BF 2142 patch, in de tussen tijd wordt me een doolhof aan non-EA-supported omleidingen via 3th party software aangesmeerd. Ik hoop echt dat er meer Game ontwikkelaars zich gaan storten op de Mac aangezien daar nog veel ruimte voor concurrentie is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.