Nieuw boek over iPhone-ontwikkeling: ‘Beginning iPhone Development’

Apress heeft een nieuw boek over het ontwikkelen van iPhone-applicaties met de SDK uitgebracht. Het begint bij het downloaden van de SDK tot aan geavanceerde accelerometer-gebaseerde applicaties.

iphone developmentBoekuitgever Apress brengt een nieuw boek op de markt waarmee je kunt leren applicaties voor de iPhone te ontwikkelen. Onder de titel ‘Beginning iPhone Development: Exploring the iPhone SDK’ beschrijven Dave Mark en Jeff LaMarche hoe je de SDK installeert (klinkt makkelijk) tot het maken van applicaties met geavanceerde functies, zoals multitouch-gebaren en accelerometer-ondersteuning. Apress heeft ook boeken over het leren van C en Objective-C op de Mac.
Handig bij het iPhone-boek is dat je niet hoeft te wachten tot Amazon een papieren versie ($39,99) vanuit de VS heeft verstuurd: je kunt het ook als ebook kopen ($27,99).


Chris Stewart van de website iPhoneDevSDK.com is helemaal enthousiast: “far and away the single best resouce for iPhone SDK development” en “a must buy” zegt ‘ie in het persbericht.

Meer info: Apress

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2008, 15:00
Categorie Apps
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.