Oudere tv-programma’s van Uitzending Gemist op de iPhone bekijken

Uitzending Gemist kun je ook op de iPhone bekijken. De beta-website heeft een archief dat veel verder teruggaat dan de iPhone-app. Het werkt via de beta-website van Uitzending Gemist van de publieke omroep.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

uitzending gemist iphoneIedereen kent de iPhone-applicatie van Uitzending Gemist. Je kunt er tv-programma’s mee terugkijken, met één belangrijke beperking: het archief gaat maar 8 dagen terug. Wil je oudere programma’s zien, dan is er gelukkig een oplossing. iPhoneclub-lezer Joost stuurde ons een tip die veel mensen nog niet zullen kennen: het is via de beta-site van Uitzending Gemist ook mogelijk om oudere tv-programma’s terug te kijken.

Op de iPhone of iPod touch blader je naar http://beta.uitzendinggemist.nl waar je via een (niet-geoptimaliseerde interface) naar de programma’s kunt bladeren. Alle tv-programma’s worden schermvullend in de standaard QuickTime-videospeler afgespeeld. Het mooie is dat je de uitzendingen ook via AirPlay kunt doorsturen naar je Apple TV, zoals je op bovenstaand screenshot ziet. Op de iPad is de beta-website van Uitzending Gemist al wat langer toegankelijk om oudere tv-programma’s te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2011, 21:36
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen televisie, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.