Orange-topman suggereert Apple-tablet met webcam

Orange-topman Stephane Richard heeft in een interview met Europe 1 bevestigd dat er een Apple-tablet met webcam aankomt. Maar Orange meent dat de opmerkingen uit hun verband zijn gelukt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

france telecomEen topman van France Telecom/Orange heeft in een interview min of meer (maar toch niet helemaal) gesuggereerd dat Apple een tablet uitbrengt met webcam. Klanten van Orange zullen de tablet zeker kunnen aanschaffen, bevestigde Stephane Richard, hiërarchisch gezien de tweede man van France Telecom. Eigenlijk deed de topman geen letterlijke uitspraken over de tablet, maar antwoordde hij een paar keer “oui” op vragen die hij kreeg voorgeschoteld door een interviewer van Europe 1. Orange bracht kort daarop snel een officieel statement naar buiten, waarin ze stellen dat de beweringen uit hun verband zijn gerukt. Richard bevestigde in feite alleen dat hij op de hoogte is van de speculaties rondom de tablet.

Jean-Pierre Elkabbach: Selon l’hebdomadaire Le Point, votre partenaire apple va lancer une tablette (Volgens het tijdschrift Le Point, gaat Apple over een paar dagen haar tablet-computer aankondigen).
Stéphane Richard: Oui (Ja).
Jean-Pierre Elkabbach: …doté d’une webcam (…voorzien van een webcam).
Stéphane Richard: Oui (Ja).
Jean-Pierre Elkabbach: Est-ce-que les usagers d’Orange en bénéficieront aussi? (Kunnen de Orange-klanten daar ook van profiteren?)
Stéphane Richard: Bien sur (Natuurlijk)!

Wie zelf het fragment wil bekijken: na 6:10 minuten zijn bovenstaande uitspraken te horen.

Uit Frankrijk komt nog een ander gerucht: de Franse website Challenge.fr beweert dat de vierde generatie iPhone niet in juni, maar al in mei beschikbaar komt. Als bron noemen ze “enkele mobiele operators”. Dat klinkt nog niet erg overtuigend en het gerucht was voor ons dan ook geen apart artikel waard. iPhon.fr heeft een Engelstalige toelichting op het gerucht gemaakt.

Via: (onder andere) AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2010, 21:04
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, orange, telecom, webcam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.