Bandshell iPhone-case: beschermende hoes en audioversterker

De Bandshellcase is een hardcase in 12 verschillende kleuren, met een uitschuifbaar gedeelte. Dat zorgt ervoor dat het geluid enigszins wordt versterkt.

bandshellAls je het geluid van de iPhone iets wilt versterken kun je je hand als een kommetje rondom de onderkant van de iPhone vouwen. Je moet er niet teveel van verwachten, maar effect heeft het wel. Fabrikant Bandshell heeft nu een case gemaakt die in feite hetzelfde doet: een uitschuifbaar gedeelte van de case zorgt voor de versterking. Bijkomend voordeel is dat je de iPhone met de Bandshell op z’n kant kunt zetten, zodat je gelijktijdig op het scherm kunt kijken.

Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken. De case is volgens de fabrikant ultradun en duurzaam. Het zou je vanwege de speakerfoon-functie zelfs kunnen beschermen tegen electromagnetische straling.

Wie graag zo’n case wil hebben moet wel wat moeite doen; Bandshell verstuurt de hoesjes nog niet naar Europa. Je hebt de keuze uit 12 kleuren en het product kost $20.

Meer info: Bandshellcase
Via: iPhone-ticker

bandshell product

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2010, 15:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.