Apple haalt informatie van FingerWorks na vijf jaar offline

Apple heeft na vijf jaar de inhoud van de website FingerWorks.com offline gehaald. Een paar dagen geleden ontstonden geruchten dat ze de technologie in de Apple-tablet gaan gebruiken.

fingerworks iGesture PadApple heeft de volledige content van de website FingerWorks.com offline gehaald, vijf jaar nadat ze het bedrijf hadden overgenomen. De actie trekt de aandacht, omdat nog maar pas geruchten naar buiten kwamen dat Apple bezig was met een multitouch-versie van iWork, ontwikkeld door FingerWorks. Die multitouch-versie zou bedoeld zijn voor de Apple-tablet. Een mogelijke verklaring is dat Apple de multitouch-bewegingen die FingerWorks heeft ontwikkeld eindelijk in de praktijk gaat toepassen, hetzij op de iPhone, hetzij op een ander apparaat.

FingerWorks heeft een reeks vingerbewegingen bedacht waarmee je bepaalde activiteiten kunt uitvoeren. Daar hoorden ook specifieke apparaten bij, zoals het MacNTouch Gesture Keyboard, dat dienstdoet als muis, toetsenbord en multitouch-vingerpad. Tot vorige week was de informatie nog gewoon op de website te vinden.

Via: (onder andere) MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2010, 9:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, gestures, multitouch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.