Reacties voor: Opslagdienst Box laat gebruikers nu eenvoudiger samenwerken

Opslagdienst Box voor iPhone en iPad laat gebruikers eenvoudiger samenwerken. Zo kun je nu met meer personen mappen bewerken en beheren.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ander alternatief is Mega! Super handig, gebruik het nu al sinds dat het hier genoemd werd en bevalt heel goed!

  2. … maar zijn de gratis power-users nog steeds beter uit bij Dropbox.

    Snap ik niet helemaal! Power-Users hebben toch meer opslag nodig dan 2GB!

    Bij Box heb je een gratis opslag van 10 GB, bij Dropbox slechts 2 GB (dus 5 x meer opslag bij Box). Het is een feit dat de upload-grootte van bestanden bij Dropbox inderdaad groter is dan 250 MB bij Box, maar dit blijft beperkt tot de beschikbare opslag (dus 2 GB bij een gratis account).

    Daarnaast kost een upgrade tot 100 GB bij Dropbox € 99 per jaar en bij Box € 84 per jaar (niet de in het artikel genoemde € 89,99). Hier is Box dus 15% goedkoper dan Dropbox! Waarbij het bij beide aanbieders dan weer onduidelijk is of dit in- of exclusief BTW is!

    Tot slot is Box een stuk veiliger dan Dropbox voor het opslaan en delen van bestanden!

  3. @giessenborch: Het probleem met Box is, is dat Apple bestanden niet worden ondersteund (blijkt dat ze daar aan werken).

    En misschien een alternatief van Google, Goolge Drive $2 per maand 100GB. Ik gebruik Box en Drive dagelijks om dingen te kunnen scheiden.

  4. Laat een job doen via Fiverr, kost je $5 en je hebt permanent 22GB op je Dropbox. Is toch nog steeds de meest geaccepteerde opslagservice vanuit andere apps.

  5. Niet vervelend bedoeld, maar als jullie geen Brein over de vloer willen zou het zinsdeel ‘wordt dat hoe dan ook geen map waarin je een seizoen van Game of Thrones met vrienden deelt’ van deze openbare site halen…

  6. @giessenborch: Ik acht mezelf tot de schare ‘gratis’ power-users van Dropbox. Ik heb bij Dropbox 40 GB gratis ruimte, zonder betaalde acties van Samsung/HTC. Gedeelde mappen en bestanden met een grootte van honderden MB’s of GB’s worden met regelmaat gesynct.
    Box is simpelweg geen alternatief door hun baby-bestandslimiet, dus meer gebruik dan het opmerken van “ha, ik heb 50GB bij Box” zul je nooit van iemand horen die je een power-user zou kunnen noemen.

    @fcturner: Ik zou zeggen: laat maar staan zodat Brein ook de persvrijheid wilt aanpakken en daarin faalt. En mensen die zelf niet kunnen bedenken dat je een bestand kunt delen via opslagdiensten zijn meestal ook de mensen die geen tech-nieuws lezen (voor zover iPhoneclub tech omvat naast simpel iOS-nieuws), dus er is weinig belang om actie te ondernemen tegen 1 zinsdeel.

  7. Origineel geplaatst door fcturner
    Niet vervelend bedoeld, maar als jullie geen Brein over de vloer willen zou het zinsdeel ‘wordt dat hoe dan ook geen map waarin je een seizoen van Game of Thrones met vrienden deelt’ van deze openbare site halen…

    Idd!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.