Olloclip brengt telelens voor iPhone uit

De makers van het olloclip lenspakket voor de iPhone hebben een speciale telelens voor de iPhone 4S en Iphone 5 geïntroduceerd.

olloclip telelensDe makers van het olloclip-lenspakket voor de iPhone gaan ook een nieuw pakket met een speciale telelens verkopen. De olloclip telelens biedt 2x optische zoom, zodat je onderwerpen van veraf beter kunt fotograferen. Bovendien heeft de lens een polariserende filter die ervoor zorgt dat er minder schitteringen in beeld zullen verschijnen. De polariserende lens kan ook rechtstreeks boven je iPhone-camera of op de originele olloclip-lenzen worden gebruikt, zodat je het polarisatie-effect zonder de telezoom kunt benutten.


De olloclip telelens zal vanaf augustus online worden verkocht. Het eerdere lenspakket van de fabrikant dook ook in een hoop Nederlandse winkels op, wat doet vermoeden dat ook de nieuwe telelens goed verkrijgbaar zal zijn. Je bevestigt de nieuwe lens met een speciale iPhone-houder die je over de iPhone-camera bevestigt. De fabrikant wil houders voor zowel de iPhone 4S als iPhone 5 aanbieden. Omdat het bevestigen van de olloclip vrij nauw steekt kun je in eerste instantie geen iPhone-case gebruiken, maar een speciale, bijbehorende hoes kan wel worden gebruikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.