Olloclip introduceert eerste lenzen voor iPad Air en iPad mini retina

Accessoirefabrikant olloclip introduceert eerste lenspakket voor de iPad Air en iPad mini retina met fisheye-lens, wide-angle-lens evenals een 5x- en 10x-macrolens.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Olloclip-lenspakket voor iPadOlloclip kennen we al van de verschillende lenspakketen die je op je iPhone kunt plaatsen om gevarieerdere foto’s te kunnen maken. Hoewel we nog steeds massaal foto’s maken met onze iPhones, wordt ook de iPad steeds populairder om iets op de gevoelige plaat vast te leggen. Olloclip speelt daarop in met het eerste lenspakket speciaal voor de iPad Air en iPad mini met retinascherm, dat komend voorjaar in de verkoop gaat.

Het nieuwe lenspakket voor de iPad is vergelijkbaar met het 4-in-1-pakket voor de iPhone, die olloclip in oktober vorig jaar introduceerde. Het iPad-pakket gaat 70 dollar kosten en bevat 4 lenzen: een fisheye-lens, wide-angle-lens evenals 5x- en 10x-macrolenzen waarmee je ook video’s kunt maken.

Hoewel de iPad over een prima camera beschikt, helpen accessoires als de olloclip om serieuzer foto’s met het apparaat te kunnen maken. Je schuift het accessoire over de bestaande camera van de iPad net zoals je een objectief op een DSLR-camera plaatst. Dit betekent overigens niet dat je meteen je spiegelreflex-camera in de verkoop kan doen. In onze review van olloclip’s 3-in-1-pakket voor de iPhone waren we over het algemeen zeer positief over het gebruik, de kwaliteit, toepasbaarheid en het feit dat je de lens makkelijk in je broekzak kunt meenemen.

Olloclip voor iPad is helaas alleen geschikt voor de iPad Air en iPad mini met retinascherm omdat deze apparaten dezelfde dikte hebben. Het pakket is geïntroduceerd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas en nadere details ontbreken momenteel nog. Zo is nog niet bekend wanneer de olloclip in Nederland in de verkoop gaat en wat deze precies zal gaan kosten.

Via App Advice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2014, 13:03
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.