Reacties voor: Zo kan Apple’s toetsenbord met OLED-balk eruit zien

Een concept laat zien hoe Apple's Wireless Keyboard voorzien kan worden van een OLED-strip, net zoals in de geruchten over de nieuwe MacBook Pro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ziet er goed uit hoor👍

  2. Ziet er vet uit. Maar vrij nutteloos om je Dock erin te zetten. Zijn nu al veel opties om je programma’s naar voren te halen.

  3. En heb net 120€ aan een magic keyboard gegeven

  4. Ziet er vet uit, doc lijkt me handig als programma’s meer full screen te gebruiken zijn. Verder mag er van mij in ieder geval een numeriek gedeelte aan vast en zelfs wel een draadje (geen batterij én usb hub). Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen…

  5. 90% van de dingen die in zo’n balk kunnen zijn al hot keys/ toetscombinaties voor. Dit is echt nutteloos.

  6. Maakt me niet uit hoeveel dit kost, zou het direct aanschaffen. Vooral vanwege de dock, maar ook omdat het veel meer mogelijkheden geeft.

  7. Misschien een domme vraag, maar kan je deze toetsenbord ook gebruiken voor de iPad? Of alleen puur voor de Mac?

  8. Ik vind dit ook echt super, als de rest van de toetsen ook verlicht is koop ik hem meteen 😀 .

  9. Hot Keys gebruik ik nooit. Ik heb juist Apple zodat ik altijd kan zien wat ik aanklik. Maar wat het nut is van je docksymbolen in de keyboardstrip zou ik niet weten. Ik zou het eerder gebruiken voor aanvullende functies.

  10. Ik vraag me alleen af of die oled strip niet na verloop van tijd gaat inbranden, zoals momenteel ook al het geval is bij Samsung telefoons bijvoorbeeld. Dit probleem heeft de macbook oled strip dan overigens ook. Het inbranden van een oled scherm van een telefoon is nog niet zo dramatisch, aangezien je na 2 jaar normaal gesproken een nieuwe telefoon neemt. Maar een macbook heeft toch al gauw een levensduur van een jaar of 5, als dan na 2 jaar die strip begint in te branden is dat toch een groot nadeel lijkt me.

  11. Origineel geplaatst door EP
    Ziet er vet uit, doc lijkt me handig als programma’s meer full screen te gebruiken zijn. Verder mag er van mij in ieder geval een numeriek gedeelte aan vast en zelfs wel een draadje (geen batterij én usb hub). Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen…

    Draadje? Ben mal?

  12. Gewoon lekker Logitech toetsenbord op zonne-energie, ideaal niet opladen niks met kabeltje of batterijen.

    Dan maar geen Apple keyboard maar dit is ideaal, bij de Mac mini ook Logitech muis die 3 jaar mee gaat op 2 batterijen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.