Nieuwe spy-foto’s van witte 3G iPhone

Nieuwe spyfoto's van de nieuwe iPhone laten een apparaat met een glimmend witte behuizing zien. Hoewel niet zeker is of de foto's echt zijn, lijken ze door de plaatsing van de connectoren en sensoren wel echter dan de eerdere foto's.

iPhone 3G whiteVoor het eerst zijn er foto’s verschenen van een witte iPhone-behuizing die heel wat overtuigender overkomt dan de spyfoto’s van de zwarte iPhone van een paar dagen geleden. Op die eerder verschenen foto’s was een apparaat te zien waarop een Apple-logo en een homeknop te herkennen was, maar de foto was zo donker dat er gemakkelijk mee geknoeid kon worden. Nieuwe foto’s die op Winandmac.com zijn verschenen, tonen een glossy witte behuizing met de connectoren op de juiste plaats.

iPhone wit 3GDe connectoren komen overeen met de ontwerpsjablonen die iLounge eerder al liet zien. Hoewel we niet kunnen uitsluiten dat hier een slimme Chinees bezig is geweest met het maken van een prototype, lijken de foto’s toch behoorlijk authentiek. De vorm van de iPhone, met de meer afgeronde hoeken, komt ook overeen met het sjabloon dat iLounge liet zien.

Een paar opmerkingen zijn er toch wel over te maken:
iPhone sensoren nieuw

  • Hoe kan het dat de sensoren op de foto zo goed zichtbaar zijn? Die zijn op de huidige iPhone onder verschillende hoeken toch niet direct waar te nemen.
  • De behuizing lijkt een pre-productiemodel: op de bovenste foto is op de plaats van de aan/uitknop een gat zichtbaar, terwijl daar een naar buiten uitstekend knopje zou moeten zitten. De camera is ook nog een zwart gat en de telefoonspeaker moet nog worden voorzien van een beschermend gaasje.
  • Wat is er met de speakergaatjes gebeurd? Het gaatjesrooster is vervangen door twee kleinere, langwerpige gaten. En waar zijn de twee gaatjes aan weerszijden van de dock-connector voor bedoeld?
  • Apple was toch afgestapt van witte iPods en witte iMacs? Waarom nu toch weer terug in de tijd qua design? Of is dit een budgetmodel?

iPhone witte behuizingIn de Chinese iPhone-community wordt er druk over gediscussieerd of deze foto’s echt zijn. Sommige mensen zeggen dat ze niet echt kunnen zijn omdat Foxconn nog niet is begonnen met de fabricage. Maar dat weerhoudt ze natuurlijk niet om alvast was prototypes te maken.

Via: Winandmac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2008, 12:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen fotografie, glossy, iPhone 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.