Kensington brengt reservebatterijen voor iPhone uit

Kensington heeft twee reservebatterijen voor de iPhone en iPod aangekondigd. De Battery Pack levert 100 uur extra muziekluisteren, terwijl de Mini Battery Pack je 30 uur extra muziek geeft.

KensingtonKensington heeft de Battery Pack for iPhone and iPod aangekondigd. Daarnaast brengen ze een Mini Battery Pack and Charger for iPhone and iPod uit, die eveneens bedoeld is om de gebruiksduur van je iPod of iPhone te verlengen. De grote versie, die $69,99 kost geeft 100 uur extra afspeelduur voor muziek, 21 uur extra video en 6 uur extra spreektijd.

Het apparaatje wordt geleverd met een stroomadapter met USB-connector en een dock-connector. Via de mini-usb-kabel kun je ook andere kleine apparatuur opladen, zoals Bluetooth headsets, gps-ontvangers en pda’s.

Kensington reservebatterij iPhone iPodDe kleinere versie verlengt het luisteren naar muziek met 30 uur, maar je kunt er ook 6 uur video of 3 uur spreektijd bij krijgen. Het accessoire wordt geleverd met een uittrekbare usb-laadkabel. Deze reservebatterij is volgens Kensington klein genoeg om aan de iPhone te laten zitten tijdens het gebruik. Dit kleinere model kost $49,99. Met een LED-lampje kun je controleren hoeveel ‘prik’ er nog in de reservebatterij zit.

De twee producten zijn geschikt voor de iPhone en voor elk type iPod met dock-connector, met uitzondering van de derde generatie iPod.

Meer info: Kensington

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2008, 14:04
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.