Nieuwe reclamespot van de iPhone 6s.

Live Photos en 3D Touch stelen de show in nieuwe iPhone-reclames

3D Touch en Live Photos stelen de show in twee nieuwe reclamevideo's van Apple. Volgens Apple maakt 3D Touch dankzij Peek & Pop en Snelle Acties je leven op zo'n beetje ieder vlak sneller.

Nieuwe reclamespot van de iPhone 6s.

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus liggen alweer een hele tijd in de winkels, maar dat weerhoudt Apple er niet van om regelmatig nieuwe reclamespotjes online te zetten. Twee nieuwe video’s richten zich op 3D Touch en de Live Photos van de iPhone 6s.

De laatste keer dat een iPhone de hoofdrol speelde in een Apple-reclame was in december, dus is het wel weer tijd voor iets nieuws. In de korte reclamespot ‘Live Photos’ zien we hoe mensen de nieuwe Live Photo-functie gebruiken om hun kiekjes tot leven te laten komen.

‘Live Photos zijn meer dan een foto’

Volgens Apple is iedere foto die je met een iPhone 6s maakt ‘meer dan een foto’. Dankzij de korte animatie kun je het moment waarop je de foto maakte herleven, als je het scherm loslaat staat het plaatje weer stil.

In de tweede reclamespot zien we hoe 3D Touch zo’n beetje alles sneller maakt. Bekijk een video zonder hem te openen, kies sneller een contactpersoon, bekijk informatie over je vliegtuigvlucht enzovoorts. De Peek & Pop en Snelle Acties staan hierin centraal, al is er net zoals bij de andere reclame ook weer wat ruimte voor humor. Bekijk de twee nieuwe iPhone 6s-reclames hieronder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2016, 9:35
Categorie Apple
Onderwerpen 3d touch, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.